Cacharel - Catch... Me EDP



Posljedni novitet kuće Cacharel - Catch... Me je lansiran u rujnu 2012., a odnedavno se može naći i na policama parfumerija. Došao je taman na vrijeme da uljepše i upotpuni ljetne noćne izlaske.

Sama kutija dočarava svjetla noćnog života ili pak disko kluba, dok je bočica pomalo girly i mladenačka. Sam sadržaj u bočici krije ponešto od svega jer je pomalo zavodnički, nevini, zaigrani cvjetni miris sa ugodnom i toplom bazom.

Cijela kompozicija Catch ... Me mirisa je isprepletena oko cvijeta naranča i jasmina, dok je baza pomalo gurmanska, mliječna i topla, a to je ono što se najviše i najduže osjeti na mojoj koži.
Ima dodirnih točaka sa već dobro nam znanim Armani Code -om, kao i sa čuvenim Alienom edp (zbog jasmina i cvijeta naranče), a kako i ne bi bio kada iza sva tri mirisa stoji Dominique Ropion, kreatorica sva tri mirisa.


Ono što volim kod Catch ... Me mirisa, u odnosu na Armani Code i Alien je to što iako spada u kategoriju, rekla bih jačih mirisa, meni se odličnim pokazao na visokim temepraturama. Ostaje dosljedan sebi,  ne pretvarajući se u pomalo neprirodan (metalni!) i prodoran miris, kako to inače biva dok se temperature penju sve više.
Iz tog razloga mislim da će biti savršen odabir za ljetne noćne izlaske, jer je nevjerovatno trajan (oko 10 sati na mojoj koži), slojevit i vrckav miris, kojemu ime upotpunosti pristaje.



Catch... Me mirisi dolaze u pakiranju od 30 ml (314,00 kn), 50 ml (460 kn) i 80 ml (597 kn) u EDP koncentraciji. 

*proizvod ustupljen na recenziranje

Što mislite o Catch...Me? Jeste ga imali prilike isprobati?
Maja xx

Broj komentara: 28:

  1. Ako bar malo podseća na Armani Code onda bi mi se svideo :) Simpatična bočica.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ima sličnosti sa Armani Code mirisom, ali nisu ista "vrsta", jer je Armani više orijentalniji miris, dok kod Cacharela prevladavaju cvijetne i tople note. Ako isprobaš ovaj, volila bi čut tvoje dojmove. :)

      Izbriši
  2. ja armani code bas i nevolim ali ovaj bi mogla pomirisat tek toliko da vidim kakav je

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ja se nažalost isto nisam našla sam originalnim Code mirisom, ali mi je Elixir verzija zato odlična.
      Možda bi ti se ovaj mogao svidit, ako ga isprobaš, javi dojmove! ;)

      Izbriši
  3. Armani Code nije moj tip mirisa, ali "pošnjofala" sam ovaj jer jako volim Cacharel parfeme i jako mi se svidio, a volim i miris jasmina tako da nije ni čudno :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Da, nije ni meni Code sjeo, ali mi je zato Cacharel puno bolji i lipše se razvija na koži. :)

      Izbriši
  4. Nisam ga isprobala, zvuči zanimljivo, volim Cacharel generalno.

    OdgovoriIzbriši
  5. Eto sad još jednog razloga za letnje noćne izlaske :-)

    OdgovoriIzbriši
  6. Imam i Code i Aliena, oba volim, ali Alien mi je puno drazi i jedan od omiljenih parfema. Jasmin mi je omiljeni cvijet, tako da, sve ti je jasno. Vec imam citav spisak parfema koje ne poznajem a koje planiram ici isprobavati u parfimerijima, i ovaj definitivno ide na listu, zvuci kao nesto sto bi mi se moglo dopasti. Odavno nisam otkrila neki novi ljetni vecernji parfem koji mi se onako bas bas svidja.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Da ti iskreno kažem, nisam ni ja odavno naletila na neki miris koji je baš onako jači, ali da je nosiv i trajan na visokim temperaturama i ono bitno, da se ne promijeni na koži. Ovaj mi se odma svidija čim sam ga pomorisiala, a što ga duže nosim, sve mi je draži.
      I priznajem, zavidim onima na kojima Alien lipo miriše, na meni nažalost nije.

      Izbriši
  7. Mliječna i blaga + jasmin - taj je za mene :)
    Baš ću ga pošnjofati :D

    OdgovoriIzbriši
  8. Probala sam ga, ali ja sam Noa djevojka! Niti jedan Cacharelov miris poslije njega nije me jednako oborio s nogu!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. A, možda te iznenadi! :)
      Nema veze sa Noa mirisom, ali svejedno je lip! ;)

      Izbriši
  9. Uh kako ga zelim probati...!! Volim Code,volim Aliena i obojr ih posjedujem a sad me navlacis i na ovaj:) Neki dan sam probala novi Miss Dior edt i to ce sigurno bit moj ljetnji vecernji...ima slicnosti sa Mademosielle kojeg jos nisam potrosila,al ovaj ce ga zamjeniti..jojj! petra

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. :D :D Nadan se da će ti se svidit ovi! :)
      Nova Miss Dior mi se sviđa, čak mi je malo draža od originalne... ali me je isto tako oduševija i Dior Addict eau Delice i odletija je na WL brzinom munje. :)

      Izbriši
  10. Hitam ovo isprobati!!

    Obožavam Cacharel, nekako već vidim da bi mi se mogao svidjeti :)

    OdgovoriIzbriši
  11. Nisam obožavateljica ni Armani Code niti Alien mirisa, ali jako volim miris jasmin pa mi se ovaj Cacharel jakooo svidio. Mislim da ću upravo taj miris nositi ovo ljeto ;)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Da virujen ti, meni koža isto više voli Cacharel. :)

      Izbriši
  12. Fantastičan parfem <3

    OdgovoriIzbriši

~ I N S T A G R A M ~