Eveline Sun Care Deep Sun Tan Oil



Jedan od proizvoda za sunčanje koji sam koristila ovo ljeto na plaži je i Eveline sun care DEEP SUN TAN OIL. Dakle, radi se o ulju u spreju BEZ zaštitnog faktora, koji sadrži beta karoten, vitamin E i ulje oraha. Funkcija ovog spreja je da potakne tamnjenje kože i to prvenstveno one kože koja lakše i brže tamni.

S obzirom da sprej ne sadrži SPF zaštitu, potrebno je prethodno nanijeti SPF zaštitu u obliku kreme, spreja ili losiona PRIJE nanošenja Eveline spreja za tamnjenje. Ja sam koristila faktore 20, 30 i 50 i svejedno sam na jednom mjestu na leđima izgorila (vjerojatno taj dio leđa nisam dobro namazala tj. nisam mogla dohvatiti rukom :D). Sunce je iz godine u godinu sve jače, a ja se zadnja 3 ljeta nisam kupala na plaži i iako nikad ne gorim, ove godine sam i uz visoku zaštitu uspjela izgoriti, što me je poprilično iznenadilo. 

Eveline ulje je narančaste boje, koje je zbog masnoće ulja jako hidratantno, a i može se nanositi na lice. Ja ga nisam htjela stavljati na lice zbog rizika od prištića koji kod mene uvijek postoji, pa sam to preskočila i na licu koristila samo Avene emulziju SPF50+. Sad mi je lice svijetlije od cijelog tijela, a inače ostatak godine bude obrnuto. LOL.


Koža mi je poprimila nekoliko nijansi tamniju boju već nakon prvog odlaska na plažu. Inače jako brzo hvatam boju, pa je i to dodatni razlog tamnjenju. Ovaj sprej nema klasični "kokos" miris kakav znaju imati proizvodi za sunčanje, nego više miriše "parfemski" iako se parfem nalazi pri dnu liste sastojaka, svejedno se osjeti. Cijena ovog spreja iznosi oko 26 kn za 150 ml i koliko sam primijetila može se kupiti u Kozmu i Bipi.


Koristite li proizvode za poticanje tamnjenja? Jeste isprobali ovaj proizvod?
Maja xx

Broj komentara: 20:

  1. Ovo definitivno kupujem za iduću sezonu! :)

    OdgovoriIzbriši
  2. I meni se ove godine desilo da izgorim iako sam tamnija i nikad ne gorim. Zapravo nisam ja tamna, zimi sam bas bijela, ali jako lako tamnim.:-) Mazala sam faktor 30 koji mi je inace cak i previsok za tijelo, a opet su mi izgorili stomak i malo listovi prema stopalima. Onda sam cak mazala neki djeciji Coppertone spf 50, pa vise nisam gorila.Od tih za pojacavanje tamnjenja koristim Eveline akcelerator i ulja za suncanje bez faktora Coppertone kokos i Nivea ulje.Kod nas u BiH postoji i marka Top Ten iz Srbije koja ima fenomenalne proizvode za suncanje i svasta nesto, i uzimam njihovo ulje Caroten od mrkve, masline i jos necega, a ima faktor 25, vidjeces kod mene uskoro na blogu, mene su odusevili.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Da i ja sam zimi svijetla, a brzo tamnim. :D Čekam onda tvoje post, baš me zanima. :)

      Izbriši
  3. Ja nisam nikada koristila ovaj tip proizvoda, ali moja drugarica maze cisto orahovo ulje i svako leto je garava da to nije normalno. :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ja sam koristila prije neko ulje iz Avona isto za poticanje tamnjenja i čuvenu L'erbolario marmeladu, a ovaj sam uzela čisto za probu i skroz je dobar. Za one koji žele potamniti, mislim da je ok izbor s obzirom na cijenu. :)

      Izbriši
  4. Blago tebi kad lako tamniš, ja u 2 tjedna ljetovanja i sunčanja potamnim za jednu nijansu, ako i toliko. :P Mislim da nema tog čuda koje bi meni pomoglo da jače potamnim. Sljedeće ljeto ću isprobat Maui Babe Browning losion, pa možda budem imala sreće. :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Da, zaista sam sretna šta mogu brzo potamnit, jer ne volim kad sam svijetla tj. ne stoji mi baš. :D
      Nadam se da će ti Maui losion pomoći, čitala sam pozitivne komentare. :)

      Izbriši
  5. Evelin ima jako dobar sunčani program :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ovo mi je prvi takav proizvod i zadovoljna sam. Možda idući put isprobam nešto drugo. :)

      Izbriši
  6. ne koristim nista za poticanje tamnjenja jer zapravo ne zelim potamnit, ali imam neko eveline ulje sa spfom nije lose al nikako da se upije

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. To je ono sa arganom? Ako je, to sam isto isprobala jer ga mama ima, al kako san već potamnila sa ovim iz posta, onda o tom drugom nisam imala što za napisati. :D

      Izbriši
  7. Koristiš te mamce za sunce i onda se čudiš što si izgorila? :D

    Šalim se, i bez njega bi vjerojatno izgorila, sunce je prejako i preopasno...vidiš kako si lice uspjela dobro zaštiti :))

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hahahaha mamce za sunce. A, dobro si i rekla. :D
      Ma mazala sam SPF ispod tog mamca ;)
      Još san išla ranije ujutro na kupanje i već u 10 i 30 bila na putu za doma i opet san izgorila, a trackala se sa svim živim i eto na tom jednom mistu me uvatilo na leđima kraj lopatice, očito nisan uspila dobro namazat i sad san na tom mistu garava doslovno. Ali dobro, srića pa me nije peklo ni svrbilo.

      Izbriši
    2. Pa čemu su služili tvoji muškići ??? Trebala si ih zaposliti da mamu mažu svakih sat vremena :))

      Šalim se ja, naravno, sunce je prejako i teško je neke stvari izbjeći :(

      Izbriši
    3. Hahaha trebala sam, da sam znala kako nisam sve namazala sa kremom. :D Ali zato iduće godine Antiša ide sa mnom, pa brige nema. :D
      I stvarno je prejako, još san ranije ujutro išla i bižala kući već u 10 ipo zato sam iznenađena kako sam izgorila. Baš je jako.

      Izbriši
  8. Ne koristim ovakve proizvode već samo spf 30, nekako mi je dosta to boje što uhvatim s njim. Nego ja gledam ove prekrasne kamenčiće, gdje si se to lijepo kupala?

    OdgovoriIzbriši
  9. izgorila si zato šta nisi povela antišu na more pa ti nije ima 'ko namazat leđa ;)
    dobro je ovo za vas koje brzo tamnite, ja samo brzo izgorim :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Dobro si ti i rekla, zato se nadan iduće godine da idemo svi skupa. :)
      Ža mi je šta brzo izgoriš, al sigurno si već našla tehniku kako to izbjeć. ;)

      Izbriši

~ I N S T A G R A M ~