Nuxe Reve de Miel gel za pranje lica i tijela


Kad je u pitanju njega lica za mene je brend Nuxe na samom vrhu ljestvice. Od do sad isprobanih proizvoda za njegu lica mislim da su jedan od kvalitetnijih brendova koje možemo pronaći na tržištu.
Reve de Miel ili "medeni san" je gel za čišćenje lica i tijela koji je obogaćen medom i uljem suncokreta. Dolazi u plastičnom pakiranju na pumpicu i u količinama od 200 ml (oko 110 kn) i 400 ml (oko 170 kn).
Miris mi je na početku bio malo neobičan, ali sam se navikla i postao mi je drag. Rekla bih da je malo intenzivniji, pomalo cvjetan i lagano se osjeti miris meda. Ovaj proizvod ne sadrži sapun stoga se ne pjeni. Pogodan je za osjetljivu kožu lica. Moja koža lica je mješovita i nisam primjetila nikakvo isušivanje nakon korištenja ovog proizvoda. Preporuča se izbjegavati područje oko očiju prilikom korištenja ovog proizvoda.

Pakiranje od 400 ml mi je trajalo oko 8 mjeseci s tim da sam koristila jednu pumpicu po dva puta dnevno (ujutro i navečer), te nekad i za tuširanje. Preferiram ga koristiti za pranje lica jer mi je za tijelo, zbog navike draže koristiti proizvode koji se lagano pjene.
Gel je ugodan na licu i jako dobro, dapače odlično uklanja nečistoću i ostatke od šminke koji ostanu nakon što lice prethodno očistim s micelarnom otopinom. Imam običaj testirati svaki proizvod za pranje lice na način da pređem s blazinicom natopljenom micelarnom otopinom ili tonikom ponovno po licu nakon što lice operem s gelom i zaista mogu reći da mi nikad nije ostala nikakva nečistoća na blazinici nakon što bi lice oprala s Nuxe Reve de Miel gelom. Ovaj proizvod je za sad definitivno moj favorit među gelovima za pranje lica. Osim što se Nuxe proizvodi mogu kupiti u ljekarnama i ljekarničkom odjelu u DM-u, dostupni su i on line OVDJE, OVDJE, OVDJE i OVDJE.




Da li ste isprobali Nuxe Reve de Miel proizvode za njegu lica? Ili možda za njegu tijela? :)
Maja xx

Broj komentara: 14:

  1. Imama, obožavam, preporučujem. A i miris mi se sviđa. Uvijek ga uzmem u dm-u kad imaju popust od 15%, ali i inače se isplati jer stvarno dugo traje.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Drago mi je da si zadovoljna. :) I ja vrebam akcije u DM-u pogotovo na ljekarnički dio.
      Slažem se da dugo traje, u svakom slučaju isplati se. :)

      Izbriši
  2. Na listi zelja definitivno ali osvojio me Oskia Renaissance Cleansing Gel koji je ..... nemam rijeci, stvarno nemam! :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Joj nemam pojma koji je to gel, svakako ću pročitati po netu što se piše za njega. Sad me baš zanima. :) Hvala za info. :)

      Izbriši
  3. I ja sam ga davno koristila,zaboravila na njega i evo bas nedavno ga opet narucila:-)Cim potrosim trenutne umivalice,vracam se Nuxe-u,sjecam se da je bio odlican!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Super, baš mi je drago da si i ti zadovoljna s ovim gelom. Zaista je odličan, ja definitivno ponavljam kupnju čim potrošim trenutno što imam u zalihama. :)

      Izbriši
  4. Ako sam dobro razumela, ovaj gel se NE PENI??? Oh, onda ide pravo na WL.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. HHahahha, da ne pjeni se. ;) Nadam se da ćeš biti jednako zadovoljna s njim kao i ja. :)

      Izbriši
  5. Ne volim intenzivne miris :( a gel koji se ne pjeni, nikako da se naviknem na takve ... nije za mene

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Da, ne pjeni se ovaj ali srećom meni je to draže, nekako mi pjena bude previše na licu pa imam osjećaj da nikad dobro to ne isperem. :D

      Izbriši
  6. još uvijek ništa od nuxe probala nisam, lol, sad sam i sama sebi čudna ;)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hhahaahah, čudno jako čudno... ali ima vrimena za sve ;)

      Izbriši

~ I N S T A G R A M ~