Nivea Baby ruksak


Da li ste se ikad zapitale što se sve krije u Nivea Baby ruksaku? Ja sigurno jesam, s obzirom da je zapakiran u veliku kutiju, nije moguće vidjeti što se sve u njemu nalazi, a osim popisa proizvoda koji se može pročitati na kutiji, voljela bi i vidjeti uživo kako to sve skupa izgleda. Iz tog razloga željela sam napisati ovaj post i popratiti ga sa slikama kako bi i vama pokazala što se sve unutra nalazi i naposljetku olakšala kupovinu. Zaista mislim da je ovo must have paket za sve mame s tek rođenom, a i malo starijom djecom. :)
Ruksak je smješten unutar velike kutije, dok se unutar ruksaka nalaze slijedeći proizvodi:

Soft shampoo and bath - kupka i šampon za kupanje, dva proizvoda u jednom. Za nježno pranje bebine kose i osjetljive kože. Sadrži prirodan sastojak kamilice i umirujući bisabolol koji sprečava isušivanje kože i vlasišta. Ne sadrži parabene, sapun, alkohol ni boje. Sadrži sastojke koji pogoduju koži. Blag za oči.

Carring powder - umirujući puder u prahu štiti osjetljivu bebinu kožu od iritacije, oštećenja i svrbeža. Vrlo nježan puder, upija prekomjernu vlagu nakon kupanja i mijenjanja pelena. Sadrži cinkov oksid koji štiti kožu. Ne sadrži konzervanse, parabene, boje ni alkohol.

Cream Soap - njegujući kremasti sapun s prirodnim maslinovim uljem za svakodnevno nježno pranje bebine kože. Kremasta pjena čisti kožu, a pritom je štiti i njeguje. Ne sadrži konzervanse, parabene ni alkohol.

Soft & Cream vlažne maramice nježno čiste te trenutačno njeguju i umiruju nadraženu bebinu kožu. Natopljene su njegujućom kremom s pantenolom. Održavaju prirodnu ph vrijednost kože. Razvijene su u suradnji s dermatolozima i pedijatrima. Ne sadrže alkohol, sapun, boje ni parabene.

Pure & Sensitive SOS cream - krema za intenzivnu njegu, trenutno umiruje i ublažava crvenilo, suhoću i osjetljivost bebine kože. Sadrži prirodne omega 6 masne kiseline koje obnavljaju prirodnu zaštitnu funkciju kože, te za kožu umirujući pantenol, cinkov oksid i organski certificiran shea maslac. Razvijena u suradnji s dermatolozima i pedijatrima. Ne sadrži konzervanse, parabene, alkohol ni boje.

Pure & Sensitive milk - mlijeko za suhu i osjetljivu kožu. Hranjivo mlijeko djelotvorno njeguje i štiti suhu kožu od isušivanja. Sadrži omega 6 masne kiseline dobivene iz organski certificiranog noćurka, koje obnavljaju prirodnu zaštitnu funkciju kože, a organski shea maslac bebinu kožu čini glatkom. Svakodnevnim korištenjem, nakon kpanja ili za opuštajuću masažu, održavaju se prirodne zaštitne funkcije kože te se obnavljaju lipidi i izgubljena vlaga. Ne sadrži konzervanse, parabene, alkohol ni boje.

Carring Oil - njegujuće ulje s prirodnim bademovim uljem visoke čistoće. Za nježno čišćenje, dubinsku hidrataciju i masažu osjetljive bebine kože. Ne sadrži alkohol, boje, parabene ni konzervanse.

Naljepnica za auto

Podloga za previjanje smještena pri samom dnu torbe

Cijena cijelog paketa iznosi oko 230 kn u drogerijama i većim trgovinama.







*PR

Maja xx

4 komentara:

  1. Vrlo koristan post. Nivea ima super proizvode. :)
    Petra

    OdgovoriIzbriši
  2. Ja sam ovaj paket već nekoliko puta kupila za frendice koje su rodile. Super mi je sve u tom paketu, a I mame su oduševljene izborom.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ovo je odličan poklon za takvu prigodu. :)
      Slažem se, super su svi proizvodi.

      Izbriši

~ I N S T A G R A M ~