Sadrzaj bloga/ O meniPozdrav svima i dobrodošli! :)
Da Vam se (ukratko) predstavim, ja sam Maja, imam 30+ godina, udana sam i imam dvoje djece. Živim u Zagrebu. 

Za referencu, niže sam napisala nekoliko informacija koje bi vam možda mogle pomoći pri odabiru određenih proizvoda: 

- mješovita koža lica, sklona aknama 
- kosa: normalna, tvrda vlas, gusta, smeđe boje
- oči: zeleno/smeđe
- neutralni podton kože, ali koristim pudere koji imaju žuti/bež ton
- nijanse u puderu Shiseido Sun Protection SP60, Chanel B30, Estee Lauder DW 3C1 - Pebble, Catrice Photo Finish 030 Caramel Beige, MAC NC30, YSL Touch Eclat B50, Rimmel Match Perfection Soft Beige.
- koža tijela normalna prema suhoj

**********

Svi recenzirani proizvodi o kojima budete čitali na ovom blogu su kupljeni s moje strane, osim ako ne navedem drugačije u obliku *proizvod/i ustupljen/i na recenziranje.

Missundaztood's Beauty Scents blog prihvaća suradnje raznih firmi i prima proizvode na recenziranje, ukoliko imam slobodu da isključivo pišem svoj osobni i iskreni dojam o dobivenom proizvodu u vremenskom periodu koji mi osobno odgovara.

Za suradnju me možete kontaktirati na maja.missundaztood@gmail.com

Sve pisano i slikamo na ovom blogu (Missundaztood's Beauty Scents) je zaštićeno, sadržaj je moguće koristiti, ali bi Vas molila da navedete link ovog bloga na mjesto gdje sadržaj koristite ili me kontaktirajte o istom. 

Nisam profesionalni vizažist, kozmetičar i nemam nikakve veze s makeup svijetom u profesionalnom smislu. Jednostavno volim kozmetiku i želim svoje znanje podijeliti s Vama. 

Sav sadržaj, kao i proizvode o kojima čitate na ovom blogu koristite na vlastitu odgovornost. Ne odgovaram za moguće posljedice nastale čitajući i probavajući proizvode o kojima ste ovdje čitali. 

Ne koristim Photoshop već postavke na fotoaparatu i iPiccy ili Photoscape programe za smanjiti slike i staviti vodeni žig (potpis) bloga. 

Pišem recenzije proizvoda isključivo iz vlastitog iskustva, testirane na mojoj koži (ukoliko bude drugačije to ću i navesti u tekstu). Znate i sami, ako meni nešto odgovora, ne znači da će Vama i obrnuto. Blog je mjesto na kojem dijelim svoje iskreno mišljenje o testiranim proizvodima (PR ili ne) koji su dobri ili nisu dobri za mene, te se nadam da će Vam informacije koje pronađete na ovom blogu biti od koristi. :) 


*neki linkovi u postovima mogu biti affiliate.

Hvala Vam na posjeti i vremenu!


Maja xx

Nema komentara:

Objavi komentar

~ I N S T A G R A M ~