L'oreal Infallible sjenila Part I.

Dok sam se mislila koje ću Chanel Illusion d'ombre sjenilo kupiti, primjetila sam L'orealova infallible sjenila koja sam odlučila probati prije, jer su mi imali lijepši izbor boja, a i bila su oko 4 puta jeftinija. I moram vam priznati da se Chanelova mogu sakriti ispred L'orealovih po pitanju pigmentiranosti.



Odlučila sam napraviti dva posta o ovim sjenilima, pa ću danas predstaviti prvih 5 koje imam u svojoj kolekciji. 

prvi red s lijeva na desno: Purple Obsession i Endless Chocolate
sredina: Goldmine
zadnji red sa lijeva na desno: Innocent Turquoise i Magnetic Coral


Ova sjenila su jako pigmentirana, L'oreal kaže da im je trajnost 24 sata. Toliko dugo ih nisam testirala, ali su na mojim kapcima izdržali cijeli dan, 8 sati minimalno BEZ baze za sjenila, nisu mi se skupili na kapcima i od mene su, prošavši taj test,  imala zeleno svijetlo! I od tada je krenula moja opsesija s njima. :) Do sad ih brojim 10, a sigurno će se naći još koji u mojoj kolekciji. 

Sviđa mi se pakiranje ovih sjenila, jer dolaze sa ovim plastičnim pod poklopcem (ne znam kako ga drugačije nazvati) funkcija mu je da "ispegla" sjenilo, što mi je osobno super ideja, jer sjenila izgledaju urednije. 

Purple Obssesion

Količina ovog sjenila je 3.5 grama, a cijena mu je oko 58 kn u našim drogerijama. Iako su trenutno pojedine nijanse snižene  u DM - u, pa se mogu naći po cijeni od 20 - ak kn i po cijenama od 38 kn, ovisno kako koja boja.  I mogu se kupiti on line preko Feelunique ili E bay UK po čak povoljnijim cijenama. 


U nastavku slijede swatchevi, svi su sa jednim potezom prsta, BEZ baze. 
sa blicem 
s lijeva na desno: Purple Obsession, Endless Chocolate, Goldmine, Innocent Turquois, Magnetic Coral 


dnevno svijetlo
s lijeva na desno: Purple Obsession, Endless Chocolate, Goldmine, Innocent Turquois, Magnetic Coral 


Lijevo: Innocent Turqoise Desno: Magnetic Coral

Zaključak: Ja sam stvarno oduševljena sa ovim sjenilima. Innocent Turquoise se čini malo manje pigmentarin od ostalih, ali što je taj jedan na spram njih 4 u ovom slučaju? :D Magnetic Coral i Innocent Turqoise sam kupila preko Feelunique i oni su izašli povodom Cannes festivala u sklopu L'oreal L'Or kolekcije. Ako povećate zadnju sliku i sliku gdje je Purple Obsession primjetiti će te kako sjenila na zadnjoj slici imaju još jednu boju pomiješanu.
Goldmine je bio poklon, hvala S. :D Ako ste i dalje skeptični prema njima, a isto ne želite davati 60 - ak kn za iste, preporučujem vam da ugrabit barem jedno dok su još sniženi u DM - u. 


Jeste probale već neko od ovih sjenila? Kako vam se čine?
Maja xx

4 komentara:

  1. Nisam probala niti jedno sjenilo iz ove linije ali odlično izgledaju...ne znam zašto ali ja imam neku čudnu naviku kupovanja paleta i jednino pakiranje koje uzimam da je jedno sjenilo je ono koje uvijek moram i imati a to je u nijansi boje kože - bez takvoga se ne može :) ali možda se i ovo nađe u košarici ali dok bude u nekoj akciji ;)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ni ja ne volim mono sjenila kupovat, draže mi je kad su u paletama, pa uvik mogu nešto kombinirat.. a, ovako kad kupim jedno mono, to mi nije dovoljno, jer volim kombinirat boje.. ali sa ovim sjenilima sam prezadovoljna i prešla sam preko toga što su mono. probaj svakako i javi dojmove ako se sjetiš! ;)

      Izbriši
  2. Joj pa hvala i za ovo! :) pa di te nisan prije nasla:) Petra

    OdgovoriIzbriši

~ I N S T A G R A M ~