M.A.C. Mineralize Skinfinish - Refined

OMG! Moram počet ovako jer sam jednostavno oduševljena sa ovim proizvodom. Želim već neko vrijeme taj famozni M.A.C. - ov skinifinish, ali nikako da "kliknemo" u isto vrijeme, uvijek je "nešto drugo" bolje i potrebnije. Ali eto, spletom okolnosti uhvatih ga na Forumu za 80 kn. I nitko sretniji od mene.

M.A.C. Mineralize Skinfinish - Refined

Ako ste me čitale do sada, znate i sami da imam nekoliko highlightera i jedan illuminator, a njih imam iz tog razloga jer sam tražila "ono nešto" da mi daje taj prirodni glow na licu i to sam dobila u ovom skinifinshu. Mislim da sam službeno završila sa svim iluminatorima, highlighterima i svim ostalim glowy makeup proizvodima na neko (duže!?) vrijeme.

sa blicem
M.A.C. - Mineralize Skin Finish Refined

dnevno svijetlo
M.A.C. - Mineralize Skin Finish Refined


Mineralize Skinfinish Refined - dolazi u okruglom, crnom, plastičnom pakiranju, težine 10 grama. Pakiranje nije baš najkvalitetnije, ali zato proizvod je. Refined je mislim limited edition i  discounted, te ga se još može pronaći eventualno on line.

Ovaj skinfinish je mješavina smeđe, koraljne, breskavste, roskaste i bež boje sa sitnim shimmerom u sebi, koji se može nanositi preko cijelog lica, samo za isticanje pojedinih dijelova lica, kao rumenilo ili poviše rumenila/bronzera za taj prirodni finish. Ja sam ga za sad koristila samo poviše bronzera, što će te moći i vidjeti na slici niže. 

U nastavku swatchevi:

dnevno svijetlo
M.A.C. - Mineralize Skin Finish Refined

sa blicem
M.A.C. - Mineralize Skin Finish Refined

M.A.C. - Mineralize Skin Finish Refined

M.A.C. - Mineralize Skin Finish Refined (na obrazima)


Zaključak: Zaista sam oduševljena sa ovim proizvodom i definitivno će ući u moju svakodnevnu makeup rutinu, jer sam u jednom proizvodu dobila sve što sam tražila (možda da kupim još jedan u pink verziji, pa da ih mogu mijenjat :D ) Žao mi je što nemamo M.A.C. u Hrvatskoj jer su u USA cijene njihovih proizvoda zaista povoljne i jako, jako su kvalitetni. Nadam se da ćemo i mi imati prilike kupovat njihove stvarčice jednog dana, pa isto tako povoljnim cijenama. Oooo sweet wishfull thinking! :)


Što mislite o Mineralize Skinfinishima? Posjedujete li koji ili ste ga možda probali?
Maja xxNema komentara:

Objavi komentar

~ I N S T A G R A M ~