Sephora - Smokey Eyes Paleta

Nakon predstavljanja Sephorine Glitter Eyes Palete na red dolazi i recenzija Smokey Eyes Palete.

Sephora Smokey Eyes


Smokey Eyes Paleta se malo razlikuje od prethodne Glitter Eyes Palete. Ova paleta sadrži 4 mat sjenila, sa sitnim srebrenim shimmerom, malom četkicom, pigmentiranom crnom olovkom za oči i mini maskarom. 
Isto je pakiranje kao i kod Glitter Eyes Palete, čvrsto i plastično pakiranje kojemu treba uklonit baršunastu vezicu prije otvaranja same palete koja je magnetski spojena. 
Unutrašnjost palete sadrži, manje ogledalo i upute za kreiranje looka sa Smokey Eyes Paletom. 
Sjenila su mat sa sitnim srebrenim shimmerom, kako sam već i navela, a boje su upotrebljive za dnevni i noćni look, ovisno kako netko voli kombinirati. Boje su redom od vrha prema dnu, svijetlo bež, crna, smeđe-sivo-maslinasta i krema boja. Cijena je 79 kn i može se kupiti samo u Sephori.U nastavku možete pogledati swatcheve:

dnevno svijetlo
Sephora Smokey Eyes

sa blicem
Sephora Smokey Eyes

Sephora Smokey Eyes

Mali update: Koristila sam danas Smokey Eyes Paletu, pa sam odlučila sliku staviti naknadno da vidite kako boje izgledaju na kapcima. Koristila sam ArtDeco bazu za sjenila i sva sjenila u paleti kako je napisano u uputama:
- bež sjenilo preko cijelog kapka
- crnim sjenilom sam obrubila oko
- sa sivo-smeđe-zelenom bojom sam blendala crno obrubljeno sjenilo do pregiba
- od pregiba do ispod obrve sjenilo u krem boji i u unutrašnoj strani oka
- obrub očiju sam pojačala crnom olovkom 
- za kraj jedan sloj maskare koja je iznenađujuće dobra. Lijepo uvije i razdvoji trepavice, ne trusi se. U biti sve možete i vidjeti na slici. :)

P.S. Glitter tuš je stavljen naknadno, preko crne olovke  jer sam ga danas kupila (Essence Ivory tuš izlazi iz asortimana 9.99 kn u Mulleru) i morala sam ga odmah probati :nestrpljivasam: :) Ako vam se ova paleta sviđa, imate vremena do zadnjeg radnog dana Sephore (14.8.) skoknuti do Arene Centar Zagreb!


Što mislite o ovoj paleti? Koja vam se više sviđa Smokey ili Glitter Eyes? 
Maja xx


Nema komentara:

Objavi komentar

~ I N S T A G R A M ~

@maja_missundaztood