St. Tropez Skin Illuminator

Kad već imam nekoliko highlightera, moram imati i barem jedan illuminator :) (a, razliku između highlightera i illuminatora ću objasniti nekom drugom prilikom - obećajem!)

Danas je na redu jedan Illuminator, kojeg sam izbidala preko Ebaya, jer se nažalost St.Tropez proizvodi ne mogu kupiti u Hrvatskoj. A, kako nisam znala što očekivati, bidanje na Ebayu po povoljnijoj cijeni je uvijek najbolja opcija. ;)

St.Tropez Skin Illuminator 30 ml


Već neko vrijeme želim dovesti svoje lice do toga da izgleda svježe i blistavo (tko ne želi?), a za postizanje takvog efekta Illuminator je po meni bolja opcija od highlightera. Zašto? Pa zato jer sa Illuminatorom dobijam baš taj svježi efekat, skoro prirodni, dok se sa higlighterima to ipak malo više primjeti. 

Stoga, Illuminator je jednostavno morao biti kupljen. I ja sam se odlučila za brand St.Tropez jer sam čitala sve pozitivno o njima. Inače, pakiranje Illuminatora na slici poviše je u tubi od 30 ml i kao takav proizvodio se samo u jednoj boji, sa ljubičasto - plavim odsjajem.

Nakon redizajna pakiranja, koje je sa 30 ml povećano na 50 ml i sa još dvije dodatne boje (rozom i zlatnom) dobivamo Illuminatore za sve tonove kože. 
Novo pakiranje izgleda ovako:

St.Tropez Skin Illuminator 50 ml (slika preuzeta sa neta)



St.Tropez Skin Illuminator se može koristiti za lice i za tijelo. S njim zaista dobivate prirodani, objasani izgled lica i tijela. Pomiješan sa podlogom ili kremom za tijelo, ovisno gdje ga želite koristiti i kako ga želite koristiti.
Ja ga najviše koristim na obrazima, čelu i po dužini nosa, da mi lice dobije taj zdravi sjaj.

Kako sam i spomenula, dolazi u tri boje, gdje je ljubičasto - plava pogodona za sve tonove kože, roza je više za one hladnijeg tona, dok je zlatna za one sa toplijim tonom kože.

Inače, St.Tropez proizvode možete osim na Ebayu kupiti i preko Feelunique po cijeni od 9,36 funti sa besplatnom poštarinom.

U nastavku swatchevi:


St.Tropez Skin Illuminator



St.Tropez Skin Illuminator

sastav
St.Tropez Skin Illuminator


Koristite li vi Illuminatore? Što vam je draže Highlighteri ili Illuminator?
Maja xx

2 komentara:

  1. damn, ovaj mi je tiha patnja (bas ova nijansa)! mogla si jos malo detaljnije opisat, je li na licu 'umjetan', je li masti kozu, i npr slike... :D jednom ce biti moj (pa ako ti u međuvremenu doasdi... XD ).
    imam highlightera i illuminatora i obozavam ih ali to je vec common knowledge :D.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. imat ću te na umu :D
      super je ovo čudo i ne masti kožu, lipo izgleda. ovaj post je iz mojih početaka pisanja :D

      Izbriši

~ I N S T A G R A M ~