Too Faced Candlelight Highlighter

Napokon sam ga dočekala! Od kad sam prvi put ugledala ovaj proizvod htjela sam ga. I to više zbog ambalaže, nego zbog samog proizvoda. Iako je sam proizvod isto predivan, ali uglavnom ambalaža bude ono što me osvoji prvo, a vjerujem da nisam jedina! ;)

Too Faced Candlelight

Too Faced Candlelight

Why be pretty when you can be gorgeous?
(Zašto biti lijepa ako možeš biti prekrasna?) 

Sadržaj ovog proizvoda krije se unutar čvrste, okrugle kutijice sa ogledalom, težine 9 grama. Bilo ga je za kupiti kod nas u Sephori za nekih 200 kn, kako se rasprodao, pronašla sam ga na Ebay kod ovog sellera za 15$  i stigao je u roku 7 dana iz Amerike. 

Namjena ovog pudera u kamenu je da osvijetli lice kao u onim prilikama kada ste na večeri, a svijeća na stolu vam obasjava lice. Hm... Iskreno, ako ga stavite na cijelo lice izgledat će te više kao disko kugla, nego kao da vas je svijeća obasjala ;)

Ali... zato je odličan proizvod za isticanje onih dijelova lica na koje vam prvo pada svijetlost (vrh obraza, vrh ili dužina cijelog nosa, luk ispod obrve, iznad usne ...) stoga, ja bi ga ipak preporučila za isticanje pojedinih dijelova lica, a ne čitavog lica.

sa blicem
Too Faced Candlelight

dnevno svijetlo
Too Faced Candlelight

sa blicem
Too Faced Candlelight

dnevno svijetlo
Too Faced Candlelight

Opis i sastav


Zaključak: Ako želite diskretni sjaj na pojedinim dijelovima svog lica, ovo je idealan proizvod za to. U prilog mu ide i činjenica da sadrži vitamine i čiste čestice zlata u sebi i da nije testiran na životinjama. Ja sam osobno zadovoljna s njim i sviđa mi se efekat koji ostavlja na obrazima. Ovo mi je prvi Too Faced proizvod koji sam kupila i za sad sam prezadovoljna!


Što mislite o Candleligtu? Koristite li vi Too Faced proizvode?
Maja xx


4 komentara:

 1. BIG LIKE za TOO FACED !!!!!! :D
  Koristim njihovu bazu za kapke, transparentni puder , sjenila....vrhunska kvaliteta a tek tako divan dizajn pakiranja....AJME!!!!

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. i ja ga LAJKAM! baš sam zadovoljna.. ovaj natpis na ogledalu je fora.. i virujen da su i ostali proizvodi super.. jedva ih čekam imat više od jednog u kolekciji :D:D:D:D

   Izbriši
 2. I ja dajem svoj glas za Too Faced ;)! Baza (Shadow Insurance) je A1, imam i priličan broj njihovih paleta (sjenila su prekrasna), imam bronzer i rumenilo koji su također pri kraju, što govori puno za nekoga tko nije ograničen na samo jedan proizvod. Uglavnom, nisam probala onaj čokoladni bronzer (prvi, a ne milk chocolate), on me jako zanima. Ja čim čujem čokolada, odmah sam zainteresirana... A što ćeš? It's a tough job, but someone's got to do it!

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. Ja sam s njima zaista oduševljena. Imam puder u kamenu i korektor i predobri su mi. Napisat ću recenziju o njima, nadam se ubrzo. :) Taj čokoladni bronzer sam vidila, ali imam ih previše, pa sam ga teška srca preskočila. Inače, nemam niti jednu jedinu paletu od njih u svojoj kolekciji, ali ću je kad tad imati, jer sam čitala samo pozitivne komentare o njima.

   Izbriši

~ I N S T A G R A M ~

@maja_missundaztood