Award Time

Simpatična Ivana sa bloga Anaviglam me nominirala za "Award Time" nagradu. Inače, ako volite pogledati i pročitati posljednje novitete koji su u parfumerijama, vjerujte mi ona ih posjeduje skoro pa sve. Njen blog je kao mini parfumerija, sa pojedinim postovima o zdravoj prehrani. Sve što nama curama treba da budemo lijepe i fit! ;) Obožavam čitati njene postove, jer ima odličnih proizvoda za recenziranje. Svakako svratite na njen blog po dozu noviteta, da ne kupujete na slijepo ;)

Svrha "Award Time" nominacije je promocija blogova koji su po mom osobnom mišljenju vrijedni čitanja, te imaju manje od 200 sljedbenika, te svaki nominirani blog proslijeđuje nagradu dalje, te odabire 5 blogova koji imaju manje od 200 sljedbenika, te im "uručuje" putem posta nagradu na slici ispod:



Ja ću u ovom postu odabrati 5 blogova za koje smatram da su vrijedni čitanja i posjećivanja.

A, zadatak nominiranih je:

* Izabrati 5 blogova koji po Vašem mišljenju zaslužuju ovu nagradu, ali imajte na umu da moraju imati manje od 200 sljedbenika
* Stavite link Bloga/Facebook/Twitter stranice onoga tko Vas je nominirao u znak zahvalnosti
* Stavite nagradu (slika gore) na svom blogu 

Blogeri koje sam ja izabrala su:

Makeup Arena
Bunch Of Girls
Make me Up by Blaženka
BL'eauOG (znam da je bloger muškog spola, ali je blog zaista vrijedan pažnje, osobito ljubiteljima parfema kao što sam i sama iz tog razloga je i nominiran. I nadam se da mi neće zamjeriti na "ženskoj Award Time" nagradi, jer bitna je namjera. P.S. ne moraš staviti sliku nagrade na svoj blog ;))
Šminka je ljubav

Zaista se nadam da Vam se sviđaju nominacije, a ja se nadam se će moji dragi čitatelji izdvojiti par minuta vremena da pogledaju o čemu gore navedeni blogeri pišu! ;)


Maja xx

Broj komentara: 12:

~ I N S T A G R A M ~