Lancome - La Vie Est Belle

Ljubav se dogodila iz treće probe, a ja zaista rijetko kada testiram parfeme više od 2 puta, uvijek misleći kako se nema smisla siliti, ako nešto ne ide.
Kod ovog parfema sam više bila privučena imenom i podsvjesno sam željela da mi se sviđa. "Život je lijep", a ja sam samo željela da bude još ljepši uz njega. I dogodilo se. Nakon trećeg puta. :) Oduševio me i ugodno iznenadio. A, znate li zašto me ugodno iznenadio? Kada bi morala poredati na ljestvici grupu parfema koju najmanje preferiram ili onu koju najmanje imam u svojoj kolekciji, to bi definitivno bili slatkasti parfem. A, La Vie Est Belle je slatkasti parfem, ali toliko lijepo napravljen da je to divota mirisati pa čak i onima koji ne preferiraju slatke parfeme! Svaka čast Lancome! Mene si sa ovim parfemom pridobio. A, uvjerena sam da nisam jedina.

Lancome - La Vie Est Belle izvor 


La Vie Est Belle je slatki orijentalac, sa divnom bazom od vanilije, ali ono što isijava najviše na mojoj koži i čini tu slatkoću nosivom su tonka, pačulij i praline koje zajedno sa vanilijom čine bazne note, te crna ribizla u top notama, a dok se miris irisa proteže kroz cijelu kompoziciju, uz malu, jedva osjetnu gorčinu jasmina iz prikrajka. Nažalost naranču i krušku ne osjetim, ali vjerujem da su zaslužni da drže tu slatkoću "na mjestu". 

Lancome - La Vie Est Belle izvor


Moram priznat da se Lancome uz pomoć Olivier Polgea (Armani Code, Cacharel - Liberte, Dior - Pure Poison...), Dominique Ropion (Calvin Klein - Euphoria, Givenchy - Very Irresistible, Thierry Mugler - Alien...) i Anne Fillipo (Paco Rabanne - Lady Million, Giorgio Armani - Acqua di Gioia, L'artisan - La Chasse aux Papillons...) zaista potrudio da nam uljepše tmurnu jesen i hladnu zimu, parfem je pravi pogodak za nadolazeće vrijeme i iz tog razloga je nakon 3. probe, kad su malo temeprature pale dobio i zeleno svijetlo od mene. 

Julia Roberts izvor

Zaštitno lice je dobro nam poznata Pretty Women - Julia Roberts, koja u ovoj kampanji predstavlja prirodnu i jednostavnu ljepotu, baš kakav je i ona sama. Iako miris na prvi trenutak djeluje intenzivno, slatko i oštro, kada se smiri i top note malo popuste i prevlada toplina cijele kompozicije, ta njegova prava ljepota dođe do izražaja pružajući vam trenutke sreće i da zbog toga zaista promislite kako je život lijep. 

Lancome - La Vie Est Belle izvor


Trajnost mu je i više nego zadovoljavajuća, uz dva šprica i nakon 8 sati osjeća se zadvoljavajućim intenzitetom na mojoj koži, pomalo blijedi, ali još se ne da. Dolazi u EDP koncentraciji količina 30 ml (450 kn), 50 ml (650 kn) i 75 ml (750 kn), kao i popratnim sadržajem za njegu tijela. 



Zaključak: Jako ugodno iznenađenje, u Lancome nisam nikada ni sumnjala, ali ovaj parfem je zaista vrijedan pažnje, što zbog divnog mirisa i što zbog trajnosti i aure. Možda vam se neće svidjeti, kao i meni iz prvog puta, ali dajte mu šanse, ponajviše ako ste ljubitelji slatkih, gurmanskih mirisa, ali i ako niste, možda vas i razuvjeri kao i mene. Ja trenutno imam sample primjerak, ali razmišljam i o kupovini cijele boce. :) La Vie Est Belle!


Da li ste probali La Vie Est Belle? Ako da, što mislite o njemu? Ako ne, hoćete li?
Maja xx

Broj komentara: 10:

  1. Uvek se divim kad neko ume dobro opisati miris, meni to ne polazi za rukom. Nisam probala ovaj parfem, ali deluje da bi mi se mogao svideti.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala na komplimentu! :) Kad se nauči raspoznavati note u parfemu, opisivanje ide lako! ;)
      Probaj svakako i javi dojmove ako se sjetiš!

      Izbriši
  2. Ja ga tek moram probati...za sada sam probao novi Guerlain i Givenchy ;)

    J.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Probaj, baš me zanima što misliš o njemu. Oba Givenchy-a su divna. Guerlain još nisam probala. :)

      Izbriši
  3. Probala i oduševila se, iako mi Lancomovi parfemi nisu baš sjedali, ali ovaj je genijalan, već dugo me tako nešto nije oduševilo :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. :) Baš mi je drago da se i tebi sviđa. Zaista je odličan!

      Izbriši
  4. da li mi možete reći gdje se može kupiti taj parfem? online ili možda koja parfumerija u puli bi to mogla imat?

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. On line ga vjerojatno ima, preko ebaya, ali još cijenu drži visoko. Drže ga parfumerije Iris i Douglas, mislim da možda i Limoni, ali nisam 100% sigurna i Muller, ako ga ima u Puli drži 100%.

      Izbriši
  5. Ja imam Intense verziju, i moj je zaštitni znak, ovaj parfem, diiivan je...i trajeee!! <3 :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Od kad sam isprobala Intense postao je moj favorit od cijele LVEB kolekcije, stvarno je divan. :)

      Izbriši

~ I N S T A G R A M ~