Eveline - BB krema (medium)

Prošli mjesec sam u Plodinama primijetila da je i Eveline izbacio svoju BB kremu na tržište, a kako sam i sama ljubitelj istih, iz znatiželje sam jednostavno morala probati i ovu, pa da mogu povući nekakvu paralelu između Poljske i Koreanske BB kreme.


Od ponuđene dvije nijanse (Light i Medium) odabrala sam Medium, jer sam obično u svim puderima neka srednja nijansa, za referencu u MAC- u sam oko NC30 - 35, neutralnog tona, ali naginjem više na žuto.

Dolazi u tuba pakiranju od 50 ml, a cijena je oko 40 kn. Jedino sam je u Plodinama primijetila, za ostale trgovine ne znam. 

Čitajući ono što piše na deklaraciji, Eveline BB krema ima 6u1 funkciju:

*ujednačava ten 
*prekriva crvenilo i nepravilnosti
*hidratizira kožu 48 sati
*SPF 15 UVA/UVB
*zaglađuje i osvježava
*smanjuje znakova umora


Moram priznati da sam se doslovno prepala, kada sam ugledala boju kreme prvi put, ali sam se također ugodno iznenadila kad sam je nanijela, jer se lijepo upila u kožu, pa nije više izgledala toliko strašno nanesena na licu. 

Jako lijepo miriše, kao miris nekakve univerzalne kreme za lice. Guste je teksture, lako se nanosi i lijepo ujednači boju lica. Neće vam prekriti podočnjake, ali sitno crvenilo na licu, ono oko nosa hoće. Kožu ostavlja glatkom na dodir. 

Za mene osobno više djeluje kao tonirana krema, a ne kao BB krema i iz tog razloga sam više naklonjenija koreanskim BB kremama. Možda je stvar navike, ali Eveline BB krema me nije oduševila, koliko su npr. koreanske jer mi pružaju bolji efekat na licu. 

Na slikama ispod možete vidjeti swatcheve, lijevo je dnevno svijetlo, desno je slikano sa blicem:




Krema je ok, za nekoga tko želi da mu je lice ujednačno i kome ne treba puno prekrivanja. Na licu mi je trajala par sati, kada sam primijetila da počinje blijediti. 
Iskreno, ne bi je preporučila, ako ste u potrazi za malo kvalitetnijom BB kremom, a imate opciju naručivanja preko neta, svakako vam savjetujem da probate sa koreanskim BB kremama.

Što vi mislite? Jeste možda probali Eveline BB kremu?
Maja xx

2 komentara:

~ I N S T A G R A M ~