Darivanje II.

Kako smo već zakoračili u 12. mjesec koji je ujedno mjesec blagdana i darivanja, odlučila sam se i ja za jedno malo darivanje. Danas je sv.Nikola (sretan imendan želim svim Nikolama, Nikolinama... i ostalim Nik... :D ) pa neka darivanje krene od danas.

Nadam se da će vam se svidjeti poklon i da će nekoga zaista razveseliti i uljepšati mu kraj ove godine.

Ovo je poklon:

Lancome - GWP Quad Paleta Sjenila koja je jednom swatchana, stanje vidite na slici
Catrice - LE Revoltaire Bloody Red ruž za usne (najdivnija crvena nijansa ruža i moj trenutni favorit <3, idealan za nadolazeće blagdane... jesam, pokleknula sam i ugrabila sam sebi jedan. Nisam karakter... like you didn't know that :)) - netaknut
MUA Matte Foundation u nijansi #2 Honeycomb, isproban jednom za potrebe posta.

Sve sam proizvode kupila svojim novcem, uključujući i Lancome GWP (Gift With Purchase) paletu koju sam htjela koristiti, ali imam previše sličnih nijansi, pa sam je vama odlučila pokloniti.



Darivanje službeno počinje od danas 06.12.2012., a trajati će do 20.12.2012. do 12:00 (podne), a ja ću se potruditi izvući dobitnika čim prije, da paketić može stići do Božića. Potrudit ću se, ali ne mogu obećati 100% u slučaju da nešto (uvijek) iskrsne. ;)

NAŽALOST, ovaj put je darivanje otvoreno samo za sudionike iz Hrvatske. Cure, jako mi je žao zbog toga, ali zbog blagdanskih gužvi zaista ne bi htjela riskirati i slati paket izvan Hrvatske, jer se bojim da se ne zagubi. Gužve će biti i u hrvatskim poštama, ali nekako mi je briga manja. 

Nemojte zamjeriti zbog toga, darivanja će biti još sigurno i biti će te uključeni svi. Obećajem. ;)

Ono što trebate napraviti da bi sudjelovali je slično onom kao i prošli put lajkati Facebook stranicu ovog bloga, potpisati se PRAVIM IMENOM i PREZIMENOM ispod ove slike gore (bit će istaknuta na FB stranici), i podijeliti ovu sliku te u zaglavlju napisati (tagirati) @Missundaztood's Fragrance and Makeup Blog - Božićno darivanje i treba biti JAVNO (public) da mogu provjeriti.

Dodatna mogućnost za osvajanje nagrade: 

Ako me pratite preko Twittera ili GFC (Google Friend Connect) nalazi se sa desne strane strane bloga, tada će te u komentarima ispod ove slike na Facebooku uz svoje pravo ime i prezime, nadopisati pod kojim imenima me pratite na prethodno navedene mreže.

Molim bez lažnih profila, a random.org odabire pobjednika! 

Sretno svima!


Maja xx

24 komentara:

  1. Iako ja trenutno boravim u Njemackoj a moja adresa je jos uvijek ona u Hrvatskoj, smijem se natjecati ili ne??
    kiss

    OdgovoriIzbriši
  2. Lijepo od tebe šta si pitala! ;)
    Možeš se natjecati ali moraš ostaviti svoje ime i prezime na FB, a ako te izvučem moraš mi poslati svoje podatke iz Hrvatske, koje će glasiti na tvoje ime, jer je darivanje samo za područje HR.

    OdgovoriIzbriši
  3. Odlično darivanje imenjakinjo :)
    Iako sam zaljubljenica u kuhanje i još više u dobru fotgorafiju, zadnjih 7 mjeseci sve se više interesiram za kozmetičke proizvode koje recenzirate i preporulujete i to mi je jako drago jer kozmetiku obožavam, vjerujem kao i svaka žena:)Stoga, intezivno pratim vaše blogove i drago mi je da sam otkrila još jedan fantastičan.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala! :)
      Upravo sam bacila pogled na tvoj blog, odličan je! Dalamtinski <3 Pravo osvježenje u moru beauty blogova! Hvala ti na pohvalama! ;)

      Izbriši
    2. *dalmatinski ahhh.. moja brzina me uvik dovede to krivih slova :D

      Izbriši
    3. haha, tako ti i ja zbrzam pa pola slova pojedem :) Hvala ti!

      Izbriši
  4. Poslat cu ti osobnu hihiihhi :)) Naravno uvijek se prijavljujem sa svojom Hrvatskom adresom... ja jos dugo necu dobiti vizu pa se onda smatram da sam jos uvijek u HR ;))

    OdgovoriIzbriši
  5. Eh... nije fer :D brzo nesto i za nas :D ruz i paleta su divni :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. :) bit će nešto sigurno.. nisam ja zaboravila na vas! ;) sljedeće darivanje ide internacionalno!

      Izbriši
  6. Ovaj crveni ruž me bode u oči! :)) Odlični pokloni, hvala. :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. hhahahahha... Nema na čemu! ;) Ovaj crveni ruž je zaista PRE-KRA-SAN!

      Izbriši
  7. odlično darivanje.svima puno sreće :)

    OdgovoriIzbriši
  8. Prekrasni pokloni, sve najbolje u daljnjem radu....blog je čista petica :-)

    OdgovoriIzbriši
  9. Hvala na čestitki a darivanje je ludilo! poklon je za 5! blog sam nedavno počela pratit i zasad imam samo pohvale ;) na fejsu sam ostavila sve podatke osim za tweetanje (https://twitter.com/Freya_N/status/279398096616710144)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Nema na čemu i hvala ti <3
      Upisat ću tvoj twitter nick kad budem popisivala sve sudionike ;)

      Izbriši

~ I N S T A G R A M ~