ItGirl & Kanebo Sensai Event

Početkom prošlog tjedna zajedno sa još nekoliko kolegica blogerica, bila sam pozvana na event/radionicu koju je organizirao It Girl portal u suradnji sa japanskim brendom Kanebo.

U ugodnom ambijentu razmjenjivali smo mišljenja, pogledali nekoliko zanimljivih filmića, te najbolje od svega imali smo na raspolaganju makeup display, te također police sa skupocjenim kremama, među kojima su i one kreme, koje su osvojile Cosmopolitan Beauty Awards nagrade.


Kod Kaneba mi se svidjelo to što su jako predani preparativnoj kozmetici, puno više nego li dekorativnoj i iz tog razloga su vjerujem, jedan među kvalitetnijim brandovima na tržištu što se preparativne kozmetike tiče.

U svoje proizvode uključuju jednu od najskupocjenijih svila na svijetu - Koishimaru svilu. Nadalje, Kanebo stručnjaci isključivo rade na tome da pomoću svojih preparativnih proizvoda potaknu stanice kože da se iznutra regenerira. 

Preparativna Kanebo kozmetika se može kupiti u USA, Europi, Bliskom istoku, te južnoj Africi, dok se u Japanu ne može. Pomalo neobično, s obzirom da sami brand dolazi iz Japana, a dok se dekorativna kozmetika može kupiti diljem svijeta. 





Ovo je samo djelić kozmetike koju Kanebo ima u svojoj ponudi, kako je vrijeme brzo prošlo, a ja sam po običaju kasnila,  na kraju sam malo više pozornosti posvetila polici sa Serge Lutens parfemima (grozna sam, ali ne mogu si pomoći kad su parfemi u pitanju) :)


Pred sam kraj druženja Maja sa AddToLove bloga se prepustila u ruke Filipini, te uživala u potpunom SPA tretmanu, te masažama sa skupocjenim pilinzima, pjenama, te 3D maskom. 



A, prilikom samog izlaska, svaka od nas je dobila poklon, za koji će te se morati malo strpiti dok vam ne otkrijem o čemu se radi. U procesu je testiranja, pa potom slijedi post.  ;)



Da li ste koristili do sada Kanebo proizvode? Dojmovi?
Maja xx

Broj komentara: 11:

  1. lijep event :)
    čekamo vidjeti što ste dobile :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Da, lipo je bilo!
      Bit će ubrzo post, čim malo bolje istestiram proizvode ;)

      Izbriši
  2. Sad me baš zanima šta ste dobile :) Uopšte nemam iskustva sa ovim brendom.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. :) ubrzo! ;)
      Ovaj brend se ne reklamira, pa možda zato ljudi imaju i manje iskustva s njima, ovi više spadaju pod niche kozmetički brand. Puderi su im navodno odlični. Probala sam onako par stvarčica na ruku i oduševio me bronzer/highlighter, (na prvoj slici, krajnje lijevo, drugi red, treći krug :D)

      Izbriši
  3. Sad i mene zanima sastav te crne kutije... A što ćeš? Moram te pratiti i dalje ;)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Nema druge, moraš me pratiti! ;)
      Ma sigurno ćeš na nekom blogu naletit na sadržaj kutije, prije nego ga ja otkrijem ;)

      Izbriši
  4. Administrator je uklonio komentar.

    OdgovoriIzbriši
  5. ajme divote! ja sam od kaneba koristila samo tekuci puder nesto silk velvet...zaboravila sam tocan naziv, divan je bia. ostala dekorativa mi se cini super iako nemaju bas nesto velik izbor. ne znam ni ja zasto do sada nemam koju njihovu sminku, toliko puta san ih probavala i bila zadovoljna. i super mi je bia oni duo bronzer ali kad sam ga tila kupit, nije bilo testera po obicaju... volila bi pobat njihovu preparativu! nisam znala da se ne mogu kupit u japanu... :oo:!

    OdgovoriIzbriši
  6. Super su Kanebo proizvodi, ovo sve šta smo sa displeja probali je bilo dobro na osnovu testiranja. Mislin da je i taj puder bija, ne mogu se više sitit, ali je ima super teksutru. Skupi su, ali su dobri. E, ne mogu se kupit u Japanu, pomalo ironično :D

    OdgovoriIzbriši

~ I N S T A G R A M ~