MUA BB krema - Medium

Nedavno sam (opet!) pokleknula i iskoristila MUA akciju od 40% na sve proizvode, uključujući i besplatnu poštarinu. Kupila sam neke sitnice o kojima ću naknadno pisati, a između ostalog i BB kremu.



Od poprilično velikog broja ponuđenih nijansi, što za žute, što za roze podtonove, odlučila sam se za Medium nijansu, jer sam neutralnog podtona, s tim da više vučem na žuto. 
Također, osim Medium nijanse možete birati između Light, Light Rose, Medium, Medium Rose, Medium Dark i Dark. 
Sviđa mi se što imaju veći izbor nijansi, a ne klasično Light i Medium, iz tog razloga mislim da si svatko može naći odgovarajući nijansu za sebe. 

Dolazi u crnom, sjajnom, tuba pakiranju, sa zaštitnom folijom unutar čepa, količine od 30 ml, te regularne cijene od 4 funte + poštarina.


Ugodno sam iznenađena kvalitetom ove BB kreme uzimajući u obzir cijenu. Guste je teksture ali se jako lijepo blenda na licu. Ima srednje prekrivanje i lijepo ujednači lice, pružajući mu prirodan izgled i zdravi sjaj. 
Ima jako lagani i diskretan miris. 
Na licu mi izdrži tokom cijelog dana, kad počinje ravnomjerno blijediti. Nije mi izazivala probleme na licu.



Boja je gotovo pogođena, mogla je biti i mrvicu tamnija, ali svakako sam zadovoljna. Vjerojatno bi mi Medium Dark bila pretamna, stoga sam se odlučila za svijetliju nijansu, jer mi može bronzer poslužiti za potamniti pojedine dijelove lica, ako za tim bude potrebe.

Zaista sam se iznenadila kvalitetom ove kreme, po mom mišljenju može stati uz bok pojedinim BB kremama, koje sam imala prilike isprobati, a da su sa Azijskog tržišta. Svakako ju preporučam zbog omjera cijene i kvalitete je i više nego isplativa. 


Jeste imali prilike probati MUA BB kremu? Ako ne, hoćete li?
Maja xx

Broj komentara: 17:

  1. nakon svega pozitivnog napisanog svakako je uzimam. darivanje je kod mene na blogu

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Svakako se isplati uzeti, pogotovo ako sačekaš 50% popusta. Pogledam blog :)

      Izbriši
  2. wow,baš me iznenadilda je tako dobra! vrijedilo bi isprobati kad bude sljedeći popust

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Meni osobno iznenađujuće dobra za tu cijenu i kvalitetu. Svakako bi je vridilo probat kad bude popust

      Izbriši
    2. mislim da ću uzeti kad bude iduća akcija!hvala na recenziji

      Izbriši
    3. Ako uzmeš, očekujem post ili barem ovdje jednu rečenicu o dojmu ;)

      Izbriši
  3. Prvo moram pohvaliti sam izgled fotografija, sve su bolje i bolje!
    Drugo bb kremica se čini skroz zanimljivom, mada ja u principu volim tekuće pudere!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala ti! <3
      Meni se sviđa novi izgleda na tvom blogu! A, slike su od početka savršene
      Ova BB krema ti je gotovo kao tekući puder, s obzirom na malo jače prekrivanje od uobičajenih bb krema, a i gušća je teksturom. Baš sam promislila kad sam je prvi put testirala, da djeluje kao puder više, nego bb krema.

      Izbriši
    2. Hvala i tebi ;-)

      Ako je više kao puder onda mi se to sviđa, znači da je prekrivanje odlično...

      Izbriši
    3. S obzirom da je klasificirana ka BB krema, po meni osobno može proći kao i puder. Ne sad neki high end puder, ali može. Trenutno testiram Rimmelov Match Perfection i MUA BB ima jače prekrivanje od njega. Bit će slika sa BB kremom, cijeli haul sam skoro istetirala i poslikala. Kad smislim uz koji post ću staviti sliku, navest ću i sve proizvode koje sam koristila, pa možda možeš dobiti dojam prekrivanja.

      Izbriši
  4. Meni nazalost ne gode ove kremice radi slabog prekrivanja sto je bas steta jer u sustini ne volim pudere da nosim..

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ova BB krema ima malo jače prekrivanje od uobičajenih, pogotovo Garnier bb krema. Možda bi ti i odgovarala. Ne znam koliko jako prekrivanje tražiš?

      Izbriši
  5. imam doma onu najsvjetliju nijansu i cak mi je malo presvjetla - a nisam mislila da cu to ikad reci haha. nisam bas nesto odusevljena koliko traje na mom licu ali moram ju isprobati s jos par primera pa cu napisat post :) a sto se tice prekrivanja - ja sam bila odusevljena :D (niki)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Meni je trajnost ok, jer se ionako ne šminkam za cijeli dan, tipa 12 sati, ali za BB kremu solidno stoji. Probaj obavezno sa primerom, iako kao BB kremama to nije potrebno, ali ja koristim primer svejedno iz navike. I slažem se za prekrivanje ;)

      Izbriši
  6. Meni je od svih ovih nasih evropskih BB krema najbolja Deborah BB i mozda najpribliznija onim azijskim.Narucila sam sebi vise testera tih azijskih, svidjele su mi se, ali nikako se ne nalazim u njihovim nijansama.I ja sam narucila svoj prvi Mua paket sad kad je bilo 40 % popusta,poslano je 14-tog ali mi jos nije stiglo,a nadala sam se da ce doci do NG :-( sad cekam taj popust od 50 % i free shipping. Svidja mi se tvoj blog, cudi me da ga i ranije nisam otkrila :-)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Čitala san za Deborah da je odlična. Jednom prilikom ću je i probat, sad pauziram od BB krema. :)
      Slažem se za nijanse kad su u pitanju azijske, a navodno su zbog boje rađene za Azijatkinje pa su takve kakve jesu. Meni je MUA narudžba stigla za 20- ak. Ja se nadan da će ti stić u ponediljak, bilo bi lipo, taman za Novu. :)
      Hvala na pohvali! Ja sam tvoj blog davno otkrila i sad vidim da ga iman na popisu blogova koje pratin, ali me nema na GFC-u! Odoh to ispravit! ;)

      Izbriši

~ I N S T A G R A M ~