REN Clean Skincare

Kozmetiku REN sam sam jednom prilikom uočila u nekom tekstu i ime mi je ostalo u pamćenju jer je jednostavno, ali sam računala da je to samo još jedan kozmetički brand u moru istih, razmišljajući u glavi koliko samo "još jedan u nizu" kozmetičkih proizvoda stoje na mojoj polici čekajući da se potroše, poslije te pomisli, previše pozornosti mu nisam više davala.

I sve dok me ljubazna promotorica istomenog brend nije jednom prilikom zaustavila u Mulleru te nakon kratkog razgovora, ukratko predstavila pojedine proizvode koji bi možda mogli odgovarati mojoj koži.
Taman kad sam promislila kako ne planiram dati 200+ kn za neki proizvod na slijepo,  promotorica se sama ponudila da isprobam nekoliko prozoda koji su uključivali Mayblossom T control gel za pranje lica, Active 7 Radian gel za područje oko očiju, te Vita mineral dnevna krema.

REN je britanski brand koji u svojim proizvodima ne koristi sulfate, mineralna ulja, sintetičke mirise, parabene, sulfate, sintetičke boje, silikone i ne testiraju na životinjama, ali koriste mlijeko za jedan proizvod (Hydra Calm Youth Defence Serum), te pčelinji vosak kod Mayday Mayday Rescue Balm proizvoda.

Pa krenimo sa, Mayblossom T control gelom za pranje lica - gel za pranje lica koji se ne pjeni, divno očisti lice, ostavljajući ga svježim i čistim. Razliku primijetim u odnosu na moj dosadašnji gel za pranje lica, jer su mi nakon pranja lica sa REN gelom pore na licu sužene, lice izgleda glađe i svježije, koža nije zategnuta niti isušena, a T zonu mi drži pod kontrolom cijeli dan. Miriše biljno, mene osobno podsjeća na miris lavande.
Koristila sam pjenu 10- ak dana i jako sam zadovoljna sa ovim proizvodom i mogu reći da je za sad jedan od boljih koje sam probala.  Cijena mu je nešto niža od 200 kn za 150 ml.



REN Active 7 Radiant Active gel za područje oko očiju - do sad sam koristila dva proizvoda za okoloočno područje, nemam dovoljno iskustva na tom području, ali ono što mogu reći za ovaj proizvod je da sam s njim uočila razliku.
Ovaj gel za područje oko očiju je od mojih umornih, nenaspavanih i natečenih očiju učinio to da izgledam kao da sam umjesto 3 sata, spavala barem 10. Koristila sam ga točno 3 tjedna i očitu razliku sam primijetila zadnji dan korištenja, kad sam ga ujutro  nanijela za posljednji put jer je bio prikraju, a navečer sam se vratila svojoj staroj Baleinoj kremi sa 5% uree.

Tek sam onda primijetila razliku na području oko očiju. Ujutro je područje oko očiju, nakon nanešenog REN gela izgledalo odmoreno i blistavo. Inače mi je to područje oko očiju plavkaste boje, dok sam koristila ovaj gel to plavilo je posvijetlilo, natečenost bi splasnula, te bi pomalo imala osjećaj zatazanja na područje oko očiju.

Jako je ugodan na koži i definitivno do sad najbolji okoloočni proizvod koji sam imala prilike probati. Proziran je, jer je gelaste teksture i bez mirisa.

Dolazi u pakiranju na pumpicu od 15 ml i cijena mu malo paprena - 235 kn. Plus je u tome što ga JAKO, JAKO malo treba da bi se prekrilo cijelo područje ispod i poviše oka i može ga se nanositi u više slojeva, ako za tim ima potrebe.

Ja sam imala sample pakiranje od 3 ml trajalo mi je točno tri tjedna, s tim da sam ga koristila ujutro i navečer.
Jako brzo se upija u kožu ne ostavljajući nikakav ljepljiv osjećaj.


Vita Mineral dnevna krema za lice - također još jedan jako dobar proizvod za njegu lica. Jako je lagan i brzo se upija, blagog je mirisa, gotovo neprimjetnog. Dobro hidratizira lice, ostavljajući ga glatkim. Lice mi izgleda svježije i blistavije, a pore su vidljivo smanjene. 
Nisam primijetila da mi radi ikakav nered na licu, jer je nered već prije učinjen, a pomaka na gore nije bilo prilikom korištenja ove kreme. Odlična je kao podloga za makeup. Dolazi u pakiranju od 50 ml na pumpicu, također ponešto visoke cijene od oko 250 kn. 


Svi REN proizvodi se mogu trenutno kupiti samo u Muller drogerijama ili online. Ja definitivno razmišljam uložiti u okoloočnu kremu jer sam oduševljena istom. A, isto tako bi i gel za pranje lica :D ... dnevna krema je također odlična, ali mislim da se mogu naći i puno bolje za jeftinije novce. Vjerojatno se mogu naći i dobre zamjene za kremu oko očiju, kao i gel za pranje lica, ali ja nisam do sada imala sreće. Ali sudeći po komentarima koje nalazim na interetnu, korisnici su jako zadovoljni sa REN proizvodima.

*slike preuzete sa REN official website


A, vi? Da li ste kad čuli za REN? Jeste nešto probali? Razmišljate li?
Maja xx

Broj komentara: 12:

  1. Uh, uh ... za nešto za šta nikad nisam čula puno mi je toliko para :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. To si dobro rekla. Da ih nisam probala i sama bi to rekla. A, ovako razmišljan kako skupit novce (a, da ih prije ne potrošin) i otić kupit :D

      Izbriši
  2. Nikad nisam čula za REN, ali nakon ove tvoje recenzije bih jaaako voljela probati tu kremicu za područje oko očiju jer muku mučim sa tamnim podočnjacima i baš mi treba nešto što će ih na prirodan način ublažiti! ;)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Probaj pitat tester u Mulleru. Nemoj davat tolike novce za nešto šta ne znaš oće ti odgovarat. Ja prva ne bi davala. Svakako ih pitaj, nemaš šta izgubit ;)

      Izbriši
  3. okoloočni gel i pjena zvuče fanstastično!
    ako gel čini nešto i po pitanju prvih bora,definitivno bi vrijedilo isprobati! odlična recenzija :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala! Cijelo okoloočno područje je izgledao zategnutije i blistavije. Bore se nisu makle, i dalje su tu.. možda da se proizvod počea koristit prije nastajanja, bilo bi drugačije. Ali mi je cijelo to područje izgledalo vidljivo bolje. Ja sam inače slijepa za detalje :D ali kad sam ovo primijetila, e onda stvarno :D

      Izbriši
  4. Iskrena da budem nisam nikad čula za ovu kozmetiku, ali mi zvuči kao nešto dobro...

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Nisam ni ja čula nešto detaljnije dok mi se promotorica nije obratila, vjerojatno se ne bi ni dala u daljnje istraživanje da nije ispalo tako kako je. Ako se odlučiš za probavanje, obavezno nabavi testere. ;)

      Izbriši
  5. Nisam nikad čula za REN kozmetiku, ali sada jesam i definitivno ću nešto znati kad naiđem na taj brend. I bacit ću oko u Mulleru. I neću više zaobilaziti promotorice kozmetike :D Dok ne skužim da nemaju uzoraka. Što zapravo ima smisla, rijetko će tko uložiti 200 kuna u proizvod za njegu, osim ako ga prvo ne isproba ili ne pročita dobru recenziju. Zanimljivo u svakom slučaju :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ma sreća je naići na promotoricu koja će se sama ponuditi da, da tester na testiranje. Ja inače popričam s njima, pogotovo ako mi se pristup svidi, zašto ne? I one moraju raditi svoj posa, a nije lako tako lovit ljude okolo, jer ima ih svakakvih :D
      Nadan se da češ imati priliku dobiti nešto na testiranje, zaista bi me zanimala i druga mišljenja o ovim proizvodima.

      Izbriši
  6. Nisam stvarno znala da REN ima u Mulleru.
    Svakako bih voljela doći do testera posnate maske sa gliklnom (??) kiselinom.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Glyocolatic mask? Pretpostavljam da misliš na nju, da mislim da ima glikolnu kiselinu u sebi. Samo, nemaju svi Mulleru REN kozmetiku, onaj u Splitu nema sigurno, dok ovaj u CCO west ima.. za ostale ne znam. Ako se odlučiš potražiti ih, svakako ih prvo kontaktiraj telefonom. :)

      Izbriši

~ I N S T A G R A M ~