L'Oréal Professionnel Mythic Oil - mlijeko za kosu

Negdje u isto vrijeme kada sam odigrala nagradnu igru za Mythic Oil proizvode za kosu, na stranicama Ogledala, dobila sam i upit od L'oreala da li sam zainteresirana za recenziranje nekog od Mythic Oil proizvoda.



Nedugo nakon toga imala sam i Mlijeko i Ulje u posjedu. Zaista neočekivano, ali moram priznati da sam bila itekako sretna zbog toga. Dobro, tko ne bi bio sretan, kad nešto  dobije? :)
O L'oreal Mythic Oil ulju za kosu ste već mogli čitati ovdje, a danas vas želim predstaviti i Mlijeko za kosu iz istoimene linije.


L'oreal Mythic Oil Mlijeko za kosu dolazi u istoj formi pakiranja kao i ostali proizvodi iz Mythic Oil linije, u plastičnoj kutiji, koja svaki proizvod razlikuje po detaljima, te boji detalja. 
Sama boca je neprozirna i u boji suhog zlata. Proizvod je na pumpicu koja odlično raspršuje proizvod po kosi, te ste već sa 3-4 šprica prekrili cijelu površinu kose.  Cijena mu je kao i ostali Mythic Oil proizvodi - oko 200 kn za 125 ml proizvoda. 


Mythic Oil Mlijeko točnije mliječna maglica, se koristi u svrhu jačanja svih tipova kose. Obogaćeno je uljem pasiflore i Royalactinom iz matične mliječi. Miriše prekrasno! Zaista prekrasan miris ima i za mene osobno do sada najljepši miris koji sam osjetila kod proizvoda za njegu kose. Kombinacija pomalo puderastog mirisa pomiješana sa mirisom meda. Nešto prekrasno. 

Funkcija ovog proizvoda je da kosi pruži strukturu, volumen i jačinu na dodir. Mojoj kosi je kronično nedostajalo volumena, jer je u proteklih godina puno ispalo i tek se sad napokon počela nešto oporavljati. 
Ono što ja mogu reći prilikom prve upotrebe ovog proizvoda, koji je bio prije 3 mjeseca, da sam dobila instant volumen u kosi, čim sam ovaj proizvod nanijela na mokru kosu i posušila, ali sam također i dobila nešto tvrđe vlasi. Poslije sam eksperimentirala sa ovim proizvodom dok napokon nisam našla način koji mi najbolje odgovara. 



Za mene se osobno, najbolje pokazao kao završni proizvod u stiliziranju kose. Znači nakon što sam osušila kosu, nasprejam ju sa 4-5 špriceva. Rezultat je zaglađena, ne otežana i sjajna kosa, kao fenirana. A, miris u kosi ostaje i sljedeći dan.

Ono što će vam se vrlo vjerojatno dogoditi, koristili ga na mokru ili na suhu kosu (isprobano), čim ga posprejate na kosu, dok se ne upije može imati pomalo nelagodan miris, ali srećom to traje nekoliko trenutaka. 
Nemojte da vas to prestraši, jer proizvod zaista miriše prekrasno nakon što ga kosa upije, samo zbog vlage ili netom isušene kose zbog fena, poprimi taj trenutni, ne baš lijepi miris. 

Edit: Mlijeko kao i ostali proizvodi iz Mythic Oil linije dostupni su u Hrvatskoj od rujna 2012. Mogu se kupiti isključivo u L'Oreal Professionnel frizerskim salonima. To vrijedi i za ostale L'Oréal Professionnel proizvode za njegu i styling kose. Za listu salona gdje su dostupni proizvodi iz linije Mythic Oil preporučam pogledati tab Mythic Oil saloni na Facebook stranici L'Oréal Professionnel Hrvatska. Link za to se nalazi ovdje 

A, vi... jeste probali ovaj proizvod? Ako ne, planirate li?
Maja xx


Broj komentara: 15:

  1. Nisam još vidjela Mythic oil mlijeko na našim policama, ali Mythic oil mi je savršen za kosu :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ja Mythic Oil proizvode nisan uopće vidila na našim policama.
      Znam da ih ima on line i u frizerskim salonima. Za drogerije i trgovine općenito nisam 100% sigurna. I slažem se za ulje, odlično je!

      Izbriši
  2. Hej i ja sam ovo mlijeko kupila neki dan na HQhair zajedno sa Naked Basics :-) Nisam ga još isprobala, toliko sam bila opčinjena paletom da sam na njega i zaboravila.... :-D
    Nakon ove pozitivne recenzije jedva čekam da ga sutra napokon isprobam ;-)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. :) Super! Nadan se da će ti bit dobar ka i meni. Javi dojmove. Baš me zanima oće ti se svidit miris. :)

      Izbriši
  3. Kod nas ga jos nema nazalost, i jedino sto bi me moglo odbit od kupovine jeste cijena, ali me bas privlaci ovaj miris koji si opisala - puderasto s medom :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Skupi su stvarno, ali miris je... ma ja san oduševljena. Da mi je pronaći takav parfem, definitivno bi se zalijevala s njim.

      Izbriši
    2. Ja bas volim puderaste :) zato mislim da bi mi i to mirisalo fenomenalno :)

      Izbriši
  4. Mythic Oil i onda dodaju još mlijeko :D Nisam još čula za ovaj proizvod, ali evo, sad jesam. Bacim oko :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. hahahha.. i mene je malo bunilo, nekoliko puta sam provjerala da li je Mythic Oil Milk ili Mythic Milk... :D ali, cijela linija se zove Mythic Oil. Mislim da ćeš ih prije pronaći u frizerskim salonima, nego u drogerijama. Iako imaju dobra L'oreal Elseve ulja u drogerijama, a i jeftinija su.

      Izbriši
  5. nisam vidjela njihovu marku kod nas(općenito za ovu liniju) a ja bas i ne koristim takva ulja za kosu

    OdgovoriIzbriši
  6. Mislim da se mogu kupiti samo on line ili u frizerskim salonima koji drže L'oreal Professionel proizvode

    OdgovoriIzbriši
  7. Nisam ali definitivno moram jer i meni treba volumena :)

    OdgovoriIzbriši
  8. Izgleda da su svi proizvodi iz ove linije odlični, jer čitam samo riječi hvale. :) Ja sam oduševljena s Colour Glow uljem.

    OdgovoriIzbriši

~ I N S T A G R A M ~