New In #1

Skužila sam da do sada nisam pisala ovakve postove, pa bi i njih mogla ubacit tek toliko da razbijem monotoniju klasičnog pisanja recenzija. Ovako dobijete pregled nekih noviteta, sa par riječi opisa i izrazite želju o čemu bi voljeli čitati. :)

Pa krenimo...


Bioderma Sebium Serum i Sebium AKN sam kupila na akciji 1+1 gratis. Inače je svaki proizvod pojedinačno oko 100 kn. S obzirom da mi je lice KA-TA-STRO-FA očekujem od ovih proizvoda da mi učine čuda. Barem su učinili čuda već nekim curama sa problemima oko akni, prištića i mrlja od istih. Pa se i ja nadobudna tome nadam. Recenzija idući mjesec. 


Ovo su pokloni. Oba. Za Kryolan ruž sam već spomenila da sam ga dobila na Kryolan eventu. A, L'oreal ruž sam dobila u petak na Kozmo strugalici. S obzirom da nisan fan nude ruževa, mogla bi ga ubaciti u rođendansko darivanje. Ruž je netaknut, samo je ambalaža pri dnu malo ogrebana, ali ne smeta proizvodu.


Opet puder. Ovog puta od Neutrogene. Toliko čitam o njemu, da sam ga morala kupiti da vidim hoću li i ja biti oduševljena s njim. Trenutno je u fazi testiranja, očekujte recenziju sljedeći mjesec. I ovaj je garantirano i provjereno bez pumpice. :D


Eveline 8u1 tretman za nokte kojeg kolegice blogerice hvale na veliko. Sad je vrijeme da ga i ja isprobam i javim dojmove prvom prilikom.
Essie lakove do sada nisam imala prilike koristiti, pa sam odlučila isprobati mini pakiranja sa ebaya. Boje su divne, nadam se da će i sami lakovi biti dobri.
Lancome lak Chocolate Mordore sam uzela na It Girl kao zamjenu za glow bodove koje sam vrijedno skupljala pišući, a nemam niti jedan tamno smeđi lak u svojoj kolekciji lakova. 


I malo sjenila. Blaženi Forum.hr i PDF Kozmetika. Uhvatila sam ove divote jako povoljno, a jedan je i poklon od muža. <3
Clarins mineralno sjenilo #12 Aubergine, Chanel tester sjenilo u nijansi #86 Trace i Dior paleta Smokey Navy


I posljednji je stalak za 24 ruža/sjajila/olovke koji sam kupila na ebayu za 5$. Odličan je, sviđa mi se jer je pregledan i ne moram kopati po neseseru da pronađen ruž koji mi treba. Stigao je u jednom komadu u roku od 12 dana. Isprike na mutnoj slici, nisam ni skužila dok ju nisam uploadala.


To je to od mojih New In proizvoda u proteklih 10-ak dana, iako me prati osjećaj da sam zaboravila još pokoje stvarčice. 
Ako vam se što svidjelo od gore navedenih proizvoda, napište u komentaru o čemu bi ste voljeli čitati?

Što ste vi kupovali u zadnje vrijeme?
Maja xx

Broj komentara: 46:

  1. Kod nas nije dostupan Kryolan, Neutrogena i Eveline. Ne zelim da zivim u ovoj drzavi gde su uvoznici kozmetike, po svemu sudeci, sredovecni celavi mesari.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hahahha..a, šta me nasmija sa ovim "sredovecni celavi mesari" :D
      Da te utješim nemamo ni mi Neutrogenu (dekorativu) samo se može u USA nabavit koliko sam upoznata.
      Žao mi je zbog ovih drugih brandova, ali možda jednog dana dođi i u tvoj grad. ;)

      Izbriši
  2. Uu,krasno!:) Lajkam sve! Nego,koliko imas godina ako nije bed,cisto da znam zbog ove kreme bi li je mogla i ja pogledat :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. :) Hvala. Nije bed, uskoro 28 godina punim.
      Šta se tiče ove kreme, mislim da je mogu koristiti svi bez obzira na godine, ali ti svakako savjetujem za svaki slučaj, da potražiš po netu mišljenja drugih. ;)

      Izbriši
    2. hvala,pogledat cu, trentno koristim effaclar duo :) super ti je i stalak za lakat hehe,salim se,odlicno za ruzeve:) dior sjenila su neodoljiva :D

      Izbriši
    3. Duo sam i ja davno prije koristila, bija mi je dobar. Nekima je čak ovaj od Bioderme bolji od LRP.
      Hvala, stalak za lakat je odličan! ;) A, dior sjenila su isto prva liga.

      Izbriši
  3. Odgovori
    1. hahahah provjeri ti ipak ima li pumpicu, mozda je negdje skrivena :D :D

      ja bih htjela citati o bioderma kremama, zadnji put kad sam dosla u priliku da kupim nesto njihovo, odlucila sam se za micelarnu jer sam o njoj vise citala ali vidjela sam ovu akciju samo sto su bile dvije iste kreme. :/ nadam se da ce akcija potrajat pa kad odem iduci put u osijek da cu ulovit i ove dvije na akciji ako su dobre :)

      stalak je odlican, dodje mi da nakupujem ruzeva samo da mogu da napunim stalak ali nazalost koristim samo 3-4 :))

      Izbriši
    2. hahahahah sve sam dobro provjerila i više puta, za svaki slučaj, nema pumpice. :D :D

      Pisat ću o njima idući misec, jer se ovaj serum triba koristit 4 tjedna, a ja ga koristim tek 5 dana.
      O micelarnama sam i ja čitala i mislim se jednu kupiti kad uhvatim priliku.
      Vidila sam da ljekarna Corner ima u ponudi 1+1 i dostavaljuju po HR. Ako imaš koga u HR kod koga bi mogla naručit, probaj i tu opciju u slučaju da ih nestane po lokalnim ljekarnama.

      Možeš u stalak stavljat olovke, sjajila i slično tome.. poslužit će za nešto sigurno.. ja bi sad da imam 24 ruža iste marke, da sve lipo figura :D ali dobro, i ovako popunjeno nije loše...

      Izbriši
    3. Ma nemam koga tamo pa da donese :( Postoji li mogucnost da mi kazes koje sve kombinacije ovih 1+1 imaju? Pretty please? Ide mi drugarica u nedjelju u Zagreb pa da nju zaduzim mozda. Ja bih neku hidratantnu. Apotekarka mi je neku nudila ali sad ti kazem dvije iste su isle. Mozda hydra serum il nesto tako da se zove. Pomagaj :))

      Izbriši
    4. Ma naravno. :)
      Ono šta ja znan je da je u paketu Serum + AKN i AI + gel za pranje lica. I bila je neka kombinacija dječje linije, tipa micelarna i mlijeko.
      Nažalost baš kreme za lice nisu bile koliko znam. Inače, sad za vikend će biti Dermo bar u City Centru West (od petka do nedilje) pa će biti popusti i možda budu još kakve opcije sa 1+1. Ne znam kad ti prijateljica ide?
      Ili možeš pogledat TU kad su promocije u Farmacia ljekarnama, pa se možda potrefi kad ti prijateljica bude u Zagrebu i iskoristi 20% popusta na Bioderminu liniju.

      Jel' Bioderma Sebium Hydra krema koju tražiš? Dobila sam sample od nje i dobra je, onako je dosta hidratantna i djeluje kao da je masnjikava iako se upije, ali se bojim da bi mi mogla biti teška sad na proljeće.

      Eto, nadan se da san pomogla? :)

      Izbriši
    5. Sad je bila ta hydra ali bile dvije iste a ja sam htjela kombinaciju ako ima uopste :) ako je bas puno masna i ja se bojim da ce i mene zacepit :D Ima li onda neka hidratantna koju preporucujes? Idem okolo i pitam za prijedloge :D :D

      Izbriši
    6. Nisam znala da su bile i kreme na akciji. Nije ona masna, lipo se upije u kožu, ali daje masnjikav efekat na licu :D
      A da probaš sa Vichy Aqua Thermal Light? ista je hidratantna, ali nekako se lipše upije. Najbolje pitat testere za sve i ne bacat pare bezveze ;)

      Izbriši
    7. Nemamo fine tete u apotekama sto se testera tice, glupace sve sebi pokupe :D al pokusat cu nesto...

      Izbriši
    8. Držim fige da nađeš negdi. Ako ne znaš kako ih zatražit TU imaš par savjeta :D

      Izbriši
  4. O pa super si ti kupovala! Jedva cekam recenziju Bioderminih proizvoda, a zanima me i Neutrogenin puder.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Jesan, jesan. :)
      Bit će oboje, ali tek za nekih mjesec dana ;)

      Izbriši
  5. Puno divota na jednnom mjestu...o čemu god da pišeš ja sam zadovoljna :D a Clarins sjenilo imam i ja u istoj nijansi :D.

    OdgovoriIzbriši
  6. Ovo je definitivno dobar shopping!!! od kud' si naručila Neutrogenin puder?

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala. Inače Neutrogenin puder se može naručiti samo preko ebaya koliko znam. A, ja sam svoj primjerak kupila preko kozmetičkog glasa na Forum.hr-u.

      Izbriši
  7. Oho dobra kupovina..... Mene naravno Bioderma zanima, odlična ti je bila ta akcija platiš jedna dobiješ dva :-)
    ma uostalom sve mene zanima, svašta si ti lijepog nabavila ;-)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala... bit će Bioderma kroz sljedeći mjesec.. samo se nadan da će mi bit dobra.

      Izbriši
  8. Dobar shopping :) Mene baš zanima ovaj L'Orealov nude ruž :) I stalak ti je fantastičan! Ja baš par dana mjerkam na ebay.-u one akrilne organizatore s malim ladicama da napokon poslažem svu kozmetiku jer je imam posvuda - po ladicama u WC, na ormaruiću, po torbi... Želim sve na jednom mjestu :) Stalak je odlična ideja :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala! ;)
      Ova L'oreal ruž ti je nijansa Amber, onako je smećkasto/zlatno/nude neka čudna nijansa, ali nije moja nijansa nikako.. još je sedefast ako se ne varam..
      Stalak je odličan zaista. I ja sam gledala te akrilne organizatore ala Kim Kardashia :D ali nažalost trenutno mi je žao da stoje na polici u WC-u jer sanjam da imam svoj kutak samo za makeup, pa ću onda nabavit i te akrilne ladice i sve imat poslagano na svom mistu. :D

      Izbriši
  9. Odličan šoping! Imam i ja Clarinsovo sjenilo, kremicu i serum od Bioderme, stalak za ruževe...i jedva čekam sve recenzije :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala! :) Nisam ni sumnjala u tebe, ti ionako imaš sve predobre stvari.. :)
      Da, vidila sam na forumu da si kupila stalak, još malo i svi na forumu će ga imat: :D ali odličan je stvarno, iako mi je žao šta mi Kanebo baza ne može stat, ali ne bunim se, jer ovi ostali mogu. :D

      Izbriši
  10. I love this post! I'm always looking for new products to try :)
    Adore the Essie polishes,

    Lacey xoxo

    OdgovoriIzbriši
  11. Super shopping :) samo nisam pohvatala gje si našla Biodermu 1+1? Imam Sebium serum na listi a lako podijelim akn kremu s nekim :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala!
      Sorry, pisala sam na FB di san ih kupila, ode mi je promaklo. Inače se mogu još nabavit u nekim Farmacia ljekarnama, mislim čak na Trgu. Ali isto tako i u bilo kojim manjim.
      Ja sam svoju kupila u ljekarni Dvoržak u Gajnicama (kraj DM-a)
      držim fige da uspiješ kupit, jer je odlična prilika!
      Probaj i na webu od ljekarne Corner, znam da su oni imali više tih 1+1 kombinacija.

      Izbriši
    2. Hajd javi koliko bi me izaslo do Tuzle ako bi poslala jednu kremu :) Komentar za anonimnu :D

      Izbriši
  12. razmisljala sam se o bioderma sebium akn kremi par puta u apoteci, seruma u srbiji na zalost nema :( tako da jedva cekam recenziju za akn kremu . a ovaj eveline 8u1 sam probala, ali na zalost nisam nesto bila odusevljena

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. I ja jedva čekam da prođe ovih misec dana i da kreme pokažu učinka. Nadam se. :)
      Ža mi je za 8u1 jer ga se dosta hvali, ali eto ne može odgovarat svima.

      Izbriši
  13. Nece gore da mi upise odgovor :/ sto se tice trazenja testera, citala sam i to a i vec sam se toga pridrzavala. Iako prakticno visim i stalno kupujem nesto u toj apoteci, one jednostavno toga nemaju jer uzmu sebi, u tome je stvar. Nase apotekarke bas ne volim. Nemoj mislit da udjem sa puskom trazit testere, jako sam prijatna :D
    Kako to kad odem u Osijek u bilo koju apoteku, uvijek mi izadju u susret i pobacaju svasta u kesicu i objasne sve redom sta mi treba,a ovdje mi jedva na slogove citaju sa krema za sta sluze? :) ..do njih je :D Zadnja dva posjeta Osijeku, dvije razlicite apoteke, bukvalno po pola sata sam pricala sa svakom i dobila sam sve moguce informacije koje sam htjela. Sve pohvale za njih!

    OdgovoriIzbriši
  14. A, baš mi je ža. Nisu mi moje lokalne baš darežljive, ja isto uvik moran pitat. Kad su promocije malo je bolje. Neki dan su me zaustavili iz Vichya pa mi je sama predložila da tražim testere u ljekarni, jer ih sigurno imaju. A, kako mi triba neka krema za lice, otišla sam i tražila testere i dobila ih 5 komada. Inače nikad mi nisu dali više od 2 komada. I to od 100 situacija, 3 puta možda dobijem. Žalosno.
    Šteta šta oni ne razume da i je cila poanta kupovanja u biti, u testerima :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Upravo! Jos posebno te promoterke rade na proviziju koliko ja znam pored neke dnevnice male pa bi trebale da izadju u susret i ponude ljudima testere kako bi se neko vratio po kremu, a ovako mi se ne daju tolike pare na kremu ako ne znam da li mi odgovara.

      Izbriši
  15. Ovaj stalak je fantastičan, kad sam ja tražila svi su bili preskupi. Ja bih čitala o sjenilima :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Je, super je. :) I sad je stvarno super cijene.
      Bit će sjenila ubrzo... uslikala sam swatcheve, clarins sam već istestirala, pa će ubrzo recenzija. :)

      Izbriši
  16. odlična kupovina. ja od bioderme imam ta ista 2 testera i zbilja su mi pomogli kod smanjenja i ublazavanja prištića. kako nemam stalnih problema sa njima meni su testeri dovoljnio tako da neću uzimati full size

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala! Ti si sretnica kada ti ne treba puno proizvoda za saniranje problema na licu.

      Izbriši
  17. Jedva čekam dojmove za Biodermu. Prije neki dan sam potpuno neplanirano kupila Sebium Pore Refiner i mogu ti reći da sam jako zadovoljna kako mi matira lice i pripremi kožu za puder. Inače imam ultra masnu T zonu, ali ovo je tako genijalna stvar što se matiranja tiče. Za rezultate u vidu smanjenja pora je još rano, ali već vidim da će Bioderma zavladati policom za preparativu.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Super za Pore Refiner! I njega bi volila probat. Još kad bi tokom lita drža lice pod kontrolom, bilo bi super. Tražim nešto takvo, koliko je moguće, s obzirom da se liti svi znojimo bez obzira na tip kože.
      Ja ću recenziju ovih proizvoda pisat tokom sljedećeg tjedna, kad završim sa tretmanom. ;)

      Izbriši

~ I N S T A G R A M ~