Rođendansko darivanje

Iako sam najavila da ću darivanje započeti kad nas bude 1000 na Facebooku, ipak me nešto drugo navelo da to ubrzam, što je ujedno također (meni osobno) razlog za slavlje.
Blog je prije koji dan dosegao preko 50.000 pregleda i preko 1700 klikova u jednom danu. Za mene osobno to je zaista neočekivano. Stoga, hvala vam svima što odvajate svoje vrijeme na čitanje i komentiranje ovog bloga, nemate pojma koliko meni, kao osobi koja piše tek nekakvih 8 mjeseci to znači.

Stoga, od sutra krećemo sa darivanjem. Skromno je, ali je od srca. Htjela sam što više osoba darovati, pa sam složila 5 poklona. Nadam se da će vam se svidjeti.


Darivanje je internacionalno i vršiti će se preko Rafflecoptera (nalazi se na Facebook Tabu - klik), jako je jednostavno imate samo pratiti upute i ne bi trebalo biti problema. (nadam se da nisam negdje pogriješila :D)
Sat za početak darivanja je podešen za sutra, 12:00 am (jer se ostale opcije plaćaju, a kako ovo radim prvi put, htjela sam vidjeti što sve ova aplikacija pruža). 


Sretno svima!
Maja xx

Broj komentara: 6:

~ I N S T A G R A M ~

@maja_missundaztood