être belle Velvet Mat puder u nijansi #2

Nakon što sam vam predstavila être belle lash X press maskaru, na red je stigao i Velvet Mat puder istoimenog brenda.




Puder dolazi u pakiranju, sličnom kao i maskara, jednostavna i elegantna kombinacija crne i zlatne boje na kutiji, dok je sama bočica pudera masivna i napravljena od mat stakla, sa zlatnom pumpicom. Pakiranje mi se jako sviđa, jer pruža dašak luksuza u ruci.
Količina ovog pudera je 30 ml, a cijena iznosi 195,00 kn.


Ja sam za sebe odabrala nijansu broj 2, jer od 4 ponuđene nijanse pretpostavila sam da bi mi neka srednja odgovarala, ali nažalost malo sam se prevarila jer na prikazu niže možete vidjeti kako je raspored boja malo drugačije određen, pa je nijansa broj 2 ispala kao najtamnija od 4 ponuđene. Stoga će ovaj puder morati čekati ljeto za češće korištenje. 




Velvet Mat puder sadrži SPF10, ima srednje do jako prekrivanje, jako lijepo se blenda i ima polumat završetak, pružajući licu na takav način, prirodniji izgled. Iako ima nešto jače prekrivanje u odnosu na podloge koje sam do sada navikla koristiti, moram priznati da nemam osjećaj "težine" na licu, a nije mi ni prouzrokovao nered na licu, što mi je jako bitno.

Trajnost Velvet Mat podloge je oko 6 sati na mojoj koži, što je ipak nešto manje od uobičajenih podloga na koje sam navikla do sada.
Iako je ovaj puder namjenjen za masnu kožu, ja ga osobno ne bi preporučila osobama sa masnijom kožom, jer sudeći po mojoj mješovitoj koži i masnoj T zoni, koji se tokom toplijeg vremena zamasti nekoliko sati nakon korištenja bilo koje podloge, bez obzira da li sam koristila bazu za makeup ili ne, Velvet Mat sklizne sa T zone. Ako prethodno fiksiram T zonu puderom u kamenu, uspijem odgoditi nestajenje podloge na kojih sat - dva vremena.

Swatchevi;


Usporedba sa Rimmel Match Perfection u nijansi #200

être belle proizvode možete naručiti preko ovog obrasca. Što se tiče poštarine, ona je besplatna za sve iznose iznad 250 kn, ako se iznos prethodno uplati na račun, za sve narudžbe ispod 250,00 kn plaća se poštarina u iznosu od 15-20 kn, ovisno o težini.

U slučaju da želite platiti pouzećem onda je poštarina za iznose iznad 750,00 kn besplatna, a sve do tog iznosa se dodatno plaćaju poštanski troškovi u iznosu od 15-20 kn.

*PR uzorak
Iako je ovo PR uzorak, to nije utjecalo na moje mišljenje o proizvodu. Sve što ste pročitali u postu je isključivo testirano na meni i napisano je iz mog osobnog iskustva


Što kažete vi na Velvet Mat puder?  Jeste ga možda imali priliku isprobati?
Maja xx

Broj komentara: 18:

  1. Moram priznat da skroz dobro izgleda, a veeeeelika prednost mu je šta je u staklenoj boci. :) Aj, brzo će lito, pa ćeš ga moć nosit!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Da, dobro izgleda, boca mi se baš sviđa jer je matirana. :)

      Izbriši
  2. Izgleda skroz okej i sviđa mi se ambalaža :) I meni se sviđa što ima jače prekrivanje.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Da, solidan je puder, samo bi volila da je trajniji. :)

      Izbriši
  3. Čim dobro prekriva odmah mi je draži :)

    Nisam imala prilike probati, nadam se da hoću, baš je vrijedan pažnje :)

    OdgovoriIzbriši
  4. Ja obozavam pudere u staklenoj bocici sa pumpicom. Kad vidim plasticnu tubicu odmah mi izgleda nekako jadnjikavo i ne kupuje mi se. :) Mada tesko bih se odlucila na kupovinu pudera preko neta.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. :D :D da i kod mene je tako.. a, obožavam matirana stakla, takva su mi najlipša za vidit. :)

      Izbriši
  5. Trenutno koristim Revlonov Colorstay i užasno me nervira što nema pumpice -.- ovaj puder se čini super, a čula sam za taj brend nedavno kad je bio sajam u Zgu. jedino su nijanse malo zbrčkane, mislim da mi ne bi nijedna odgovarala :/

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Da, nijanse nažalost nisu baš nešto raspoređene, a i sve mi se čini da nisu za jako svijetle cure. Mrzin i ja pudere bez pumpice :D ali ako su mi dobri, priđen nekako priko toga. :)

      Izbriši
  6. Nisam koristila ništa od ovog branda. Ovaj puder dobro izgleda, jedino je nijansa pretamna za dvojku.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Da, pretamno je za 2 od 4 nijanase. Živo me zanima kakve su preostale 3 :D

      Izbriši
  7. Fino mi izgleda, ali mi se čini nekako težak. Ili je to zato jer je gust? Imaju li oni testere za naručiti?

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Nije težak, kad se dobro izblenda na licu. U biti ta gustoća se skroz izgubi, jer sam se i ja malo pripala kad sam vidila koliko je gust.
      Šta se tiče testera, najbolje bi ti bilo da im se javiš gore preko onog obrasca kojeg sam linkala u tekstu i pitaš. :)

      Izbriši
  8. Dakle, ja ga kao masnokožac preskačem

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Da, ja ga baš ne bi preporučila, jer meni dosta brzo sklizne sa T zone. Pa nema smisla stavljat na već ionako masnu kožu. :)

      Izbriši

~ I N S T A G R A M ~