Catrice Photo Finish 18h #030 Caramel Beige



Već sigurnih godinu dana, ako ne i više imam ovaj puder u posjedu, ali ga uvijek nepravedno zapostavim, jer uvijek tražim nešto novo i onda on pada u drugi plan.
Radi se o Catrice Photo Finish puderu, koji dolazi u matiranoj, staklenoj ambalaži na pumpicu koju možete ponovno iskoristiti, kad ju ispraznite. Što mi se čini jako zgodono, pogotovo ako kod kuće imate pudere koji nemaju pumpicu. 

Iako je gore na slici 5 bočica tj. 5 nijansi pudera, mislim da je Catrice ove godine povukao jednu nijansu, te su ostale samo 4 i to u nijansama; Sand Beige 010, Rosy Beige 020, Caramel Beige 030, Deep Bronze 050. Ne znam zašto je izbačena 040, jer 050 izgleda pretamno za cure našeg podneblja.

Puder je guste teksture, intenzivnog mirisa koji s vremenom nestaje, nije mi izazivao nered na licu i ne sadrži ulja pa je pogodan za sve tipove kože s tim da će oni sa masnijom i mješovitom kožom morati posegnuti za puderom u prahu. 


Catrice Photo Finish ima srednje prekrivanje, te će prekriti sitne prištiće i crvenilo. Jako lijepo sjeda na lice pružajući prirodan dewy završetak na licu. 

Na ambalaži stoji da puder ima trajnost od 18 sati, s tim se nažalost ne bi složila, jer sam nakon 5- 6 sati primjetila kako mi je nestao sa T zone. Iako je ga je nakon 10-ak sati od nanošenja bilo još dosta na blaznici, na licu je vidiljivo izblijedio. 


Moram priznati da sam zaista zadovoljna sa ovim puderom i defintivno mi je jedan od dražih drogerijskih pudera, uzimajući u obzir cijenu od 55 kn, pakiranje, količinu, te naposljetku i sam izgled na licu. 
Svoju sliku bočice nisam stavila, jer mi je puder već pri kraju, pa ne izgleda više toliko lijepo :D Ali ako koga zanima, ubacila sam ga u post favorita u travnju.

Jeste probali Catrice Photo Finish puder? Ako da, dojmovi? Ako ne, da li vas je zainteresirao?
Maja xx

Broj komentara: 39:

  1. Nisam probala (još) jer nekako se uvijek držim provjerenog (Bourjois HM ili Vicy aera teint). Već vidim kako si neću naći odgovarajuću nijansu ako su tu 040 izbacili, jer mi obično odgovara predzadnja nijansa kod većine pudera, u svakom slučaju, sljedeći put u Kozmu ću baciti pogled na njega :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Baci onda pogled na 030 iako je tamniji od mojih drugih pudera, lipo se prilagodi licu. :)

      Izbriši
    2. Vidjet ću čim se zaputim u Kozmo, možda mi i bude odgovarala, ako ništa drugo, vjerojatno će mi odgovarati za zimu :)

      Izbriši
  2. Evo mog odgovora s fejsa...Dobar mi je bio, all me u trudnoći patio miris pa sam odustala od njega.Sviđalo mi se dobro prekrivanje i glatki finiš.Iznenadila sam se kako lako sam se našla u nijansi broj 2.

    OdgovoriIzbriši
  3. Ovaj mi je puder oduvijek primamljiv, ali nikako da ga kupim. :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Virujen ti, nikako da dođe na red. :D Tako nam je svima za nešto uvik. :)

      Izbriši
  4. Probala sam ovaj puder prije kojih godinu dana kad ga je majka kupila sebi. Koliko se sjećam, meni je dosta brzo nestao s lica, a njoj je pak bio odličan :D Ugl. rado bih mu dala još jednu šansu.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Da, čitala sam podijeljena mišljenja o ovom puderu, ali meni je začudo odličan. Nadan se da će i tebi biti, ako mu daš drugu šansu. :)

      Izbriši
  5. Ja nisam probala, ali budući da danas idem u mini shopping Catrice kozmetike, svakako ću potražiti ovaj puder. Sviđa mi se što ne prekriva previše, ali i što daje dewy izgled. Mislim da bi mi nijansa 30 mogla biti super za sredinu ljeta kada dobijem malo boje u licu i ne budem više izgledala kao duh :D
    Čini mi se baš zanimljiv :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. :) Svakako baci pogled. Mislin da je odličan omjer cijene i kvalitete. :)

      Izbriši
    2. Samo da znaš da si "kriva" šta sam ga kupila :D
      Uzela sam 030 nijansu, ona 050 mi je ipak bila pretamna čak i kada ljeti malo pocrnim, mada ne isključujem i njenu kupovinu (nadam se da ću ipak ovo ljeto uhvatiti malo više boje nego inače).
      Danas ga već imam na sebi i na prvu ovako mogu reći da je najbolji drogerijski puder koji sam probala. Savršen mi je!! Hvala ti!

      Izbriši
    3. Joj baš mi je drago! :)
      I nadan se da ćeš uvatit više boje ovo lito. :D Ja sigurno neću. :(
      I iz nekog razloga nisan dobila mail sa ovim komentarom, zato ovako kasno odgovaram. Sorry.

      Izbriši
  6. I meni je ovaj puder jedan od najdražih :)

    OdgovoriIzbriši
  7. Nisam probala, deluje interesantno. A što se tiče trajanja na licu, ne verujem da ijedan puder može da drži 18 sati...

    OdgovoriIzbriši
  8. Ih da li će doćo jednom i u Srbiju :(

    OdgovoriIzbriši
  9. kad potrošim ovo što trenutno imam, catrice je idući na redu... samo nisam sigurna dal' bude ok i za suhu kožu ;)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Trebao bi biti ok, jer je hidratantan dosta. Al ja ti svejedno dobro pripremim kožu prije nanošenja bilo kakvog pudera. :)

      Izbriši
  10. Ja sam koristila Catrice Infinite matt i bila sam jako zadovoljna, pogotovo za tu cijenu od 30tak kuna, ali su ukinuli najsvijetliju nijansu i onda sam ga prestala koristiti :/

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ne kužin zašto ukidaju tako random nijanse. Baš čudno. Pogledaj onda 010 kod ovog pudera, možda ti bude odgovarao. :)

      Izbriši
  11. Još ga nisam probala, ali s obzirom na tvoje dobro iskustvo s njim i super cijenu, vjerujem da ću ga isprobati :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Za te novce, još ako ga uhvatiš na popustu zaista se isplati ;)

      Izbriši
  12. Meni bi mogla nijansa Caramel Beige ali imacu ga nekada kasnije na umu, mislim prestati nositi YSL Touche Eclat podlogu cim malo zesce ugrije (naglasavam koju podlogu imam jer je jedina ahahaha xD)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. hahahha, blago tebi i ja bi da iman samo jednu podlogu :)
      Kad potrošiš YSL isprobaj ovaj ;)

      Izbriši
  13. Mene nekak' ne privlače njihovi puderi, a još kad kažeš dewy, gotova sam. Mislim da se on i ja nećemo družiti?!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. A, da ako ne voliš dewy finiš, moguće :) Iako je puder sasvim dobar za te novce.

      Izbriši
  14. Nisam probala ni jedan Catrice proizvod...Sve se nekako nadam da ce doci u Srbiju :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. I ja se nadan da oće, ima vas dosta što želite taj brand, sigurno će ga neko uvest, kad tad ;)

      Izbriši
  15. A ipak imaš jedan mirisni u kolekciji? ;) 18 h je stvarno malo nadobudno haha, ali i ovih 5-6 što ti izdrži je meni super, jer mi uglavnom i prije skliznu s T-zone.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. E, da je jedan mirisni :D Izgleda da ne mogu uteć od njih :)
      I slažem se s tobom, 18 h je ipak malo previše. Ali ovih 5,6 je zadovoljavajuće s obzirom na cijenu. :)

      Izbriši
  16. imala i bacila :( ja ga nisam ni od vrha potrošila a kamoli cijelog :( moj je bio u nijansi sand beige koju kad sam probala na zimu bila pretmna za razliku od onda kad sam ga prvi put probala i koristila.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. A, možda si nanila na lice nešto prije pa je puder oksidira?
      Žao mi je, možda si ga mogla ostaviti za preko lita.

      Izbriši

~ I N S T A G R A M ~