Essence Miami Roller Girl TE - 01 Skates on Dates




Od prošlog mjeseca na policama Mullera, DM-a i Kozma može se pronaći već ponovljena (srpanj/kolovoz 2012.) Miami Roller Girl Trend Edition kolekcija. Prošle godine sam ju propustila, ali moram priznati da mi je drago što se kolekcija ponovila.
Kupila sam samo rumenilo, iako sam čitala same pohvale i za lip balm iz istoimene kolekcije, ali hrčak kakav sam, raznih balzama za usne imam na sve strane, pa sam isti preskočila.


Pakiranje rumenila je klasično za Essence, plastično i prozirno. Sadrži 8 grama proizvoda, a cijena je negdje oko 25 kn.

Skates on Dates je višebojno rumenilo koje se prelijeva iz narančaste preko nježne roze do nešto jače roze, gotovo fuksije. Jako je pigmentirano, pa se dosta trusi i treba imati laganu ruku prilikom nanošenja. Boje se mogu koristiti zasebno, samo treba malo preciznosti, dok je meni osobno najdraže nanositi ga bockalicom kad pomiješam sve boje zajedno, jer na licu dobijem toplu narančastu boju.


Iako trajnost rumenila obično ovisi i o tekućoj podlozi na licu, testirala sam ga na raznim podlogama (tekući puder, tonirana krema, puder u kamenu) i na svakoj podlozi je imao odličnu trajnost od minimalno 6 sati. Jako mi se sviđa ova nijansa i mislim da bi dobro pristajala svim tonovima kože, a isto tako je i idealna ljetna nijansa rumenila.
Na slici niže možete vidjeti swatcheve svake nijanse zasebno kao i pomiješane zajedno (mix).


Oduševljena sam ovim rumenilom i stalno ga koristim od kad sam ga kupila. Divno izgleda na licu kao i u kutijici i ako vam se sviđa preporučam da ga ugrabite dok još možete ili da sudjelujete u DARIVANJU NA BLOGU, ako još niste jer između ostalog imate priliku osvojiti Skates on Dates rumenilo i lip balm iz Miami Roller Girl kolekcije. 

Kako se vama sviđa ovo rumenilo? Jeste ga već ugrabili? A, sudjelovali u darivanju? :)
Maja xx

34 komentara:

  1. Odgovori
    1. :D Divno je! Onda neka ti je sa srićon u darivanju! :)

      Izbriši
  2. Ah moje neprezaljeno rumenilo. Drzim palceve da ce i kod nas da dodje ova kolekcija. Za sad je nigde nema, ali mi ionako uvek kasnimo s tim kolekcijama. To je jedino rumenilo koje bas bas zelim iz nekog razloga.:)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Da, moguće da će onda i stići. Sa tim kolekcijama se nikad ne zna. Kod nas je Muller ažuran, ovi drugi nikad ne znaš. Onda i tebi želin sriću u darivanju, ako si igrala. :)

      Izbriši
  3. Nisam primjetila ovu LE od essncea kod nas! Rumenilo je baš lijepo i zanimljivo :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Odlično je rumenilo. Ne moš ga promašit, cijela kolekcija je šarena. :D

      Izbriši
  4. Predivno je! Čim sam ga vidjela na polici sam ga zgrabila bez razmisljanja! :D Iako moram priznat da ga jos nisam isprobala, ceka fotkanje u ladici. :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Da, baš je divno i virujen da će ti se svidit kad ga staviš na lice. :)

      Izbriši
  5. Slažem se, rumenilo je fenomenalno ! Nažalost, nisam ga još ugrabila :(

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. A, ja se nadan da hoćeš! :)
      Ako ne, uvik moš sudjelovat u darivanju :)

      Izbriši
  6. Divno je i baš sam jučer u Kozmu ga htjela uzeti, ali ga nije više bilo, šmrc :(((( možda mi se posreći u darivanju :D

    OdgovoriIzbriši
  7. Predivno izgleda i dajem mu veliki plus za trajnost, morat ću ga i ja isprobati! ;)

    OdgovoriIzbriši
  8. mnogo je lepo! jedva cekam da dodjem u hr da ga kupim ako je jos na policama :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Nadam se da ćeš ga uspit uloviti, u drogerijama oko mene se već sve rasprodalo.

      Izbriši
  9. Meni je krasna nijansa, postojano je i lijepo se blenda :D eh da, obožavam ga!

    OdgovoriIzbriši
  10. joj isprobavala sam tester baš u svom dm-u i stvarno mi je lijep trag ostavio na koži, ali nekako sam ga preskočila, više zbog neke grižnje savjesti što imam previše šminke i rumenila...

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Mislim da se meni to dogodilo prošlo lito, ali mi je drago što se kolekcija ponovila, bez obzira na moju ljubav prema rumenilima. Ovo je baš divno.

      Izbriši
  11. Ja sam ga promasila :( a uvijek ga gledam po vasim recenzijama :( I svidja mi seeee i nadam se nagradici :))

    OdgovoriIzbriši
  12. Prelepo je...Toliko nijansi u jednom rumenilu :)

    OdgovoriIzbriši
  13. Vidjela sam ga u dm-u, ali ga nisam kupila jer mi stvarno ne treba. Sad sam pročitala sve tvoje pohvale pa ga čak i kupim i ostavim u ladici dok potrošim bar pola sadašnjih rumenila :) Sva sreća pa se bar oko rumenila mogu suzdržati, šteta što nije tako i s ruževima :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Da, šteta ga propustit ako ga se još ima di za kupit. :)
      Razumim tvoju opsesiju.. i dobro da je oko jednog proizvoda, što bi da ih je više. :D

      Izbriši
  14. I ja sam ga buljkila u DM-u, čak je bilo još jedno na polici, ali onda sam rekla "njah, ne treba mi" ali sad mi je ža jer nemam ništa ni slično narančastom!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Onda trebaš odigrat darivanje kod mene ;)Rumenilo je odlično! :)

      Izbriši
  15. Već se nećkam nekoliko dana da l' ga uzet ili ne, al mislim da ipak budem jer će mi inače poslije biti žao i onda ću plakat kao za ostalim stvarima iz limitiranih kolekcija za koje molim boga da se vrate još jednom. :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Znan kako je! I nadan se da si ga uspila ugrabit. :)

      Izbriši

~ I N S T A G R A M ~