Random post #4

Dugo nisam pisala Random postove, a da vam iskreno kažem nisam bila ni od volje za šetnje okolo zbog velikih vrućina, sad kad se napokon može koliko toliko lakše disati, donosim vam swatcheve nekih proizvoda na koje sam bacila oko u posljednja 2 mjeseca. Uglavnom proizvodi za usne. :D


L'occitane BB krema, koja je rasprodana u Splitu i Zagrebu trenutno i stiže tek početkom 9. mjeseca. Velika navala je očito zavladala za istom. Nisam ju imala prilike probati jer nema ni testera nigdje, ali po teksturi i boji čini mi se kao skroz dobar proizvod. I odlično je što sadrži SPF35, a košta negdje oko 220 kn za 40 ml. Dolazi u dvije nijanse.


Trenutna LE kolekcija od Artdeco-a pod nazivom Color & Art se može pronaći u Mulleru. Swatchala sam oba rumenila, tuševe u boji, olovke za usne i oči. Isprike na lošoj slici sa interneta, htjela sam staviti onu na kojoj se vide svi proizvodi.


 U Mulleru su bile izložene samo dvije nijanse Isadora Twist up Gloss Stick te sam ista swatchala. Ne mogu se sjetiti koji je broj ove roze nijanse 05 ili 11, ali svakako ne možete ju promašiti, jer je jedina koja stoji na stalku uz nijansu 08. Cijena je negdje oko 120 kn, ako se dobro sjećam i poprilično su pigmentirane i kvalitetne, sudeći po potezu swatcha na ruci. :D


Danas sam vam na Facebooku stavila sliku Revlon Lip Buttera koji su stigli u Muller, pa sam iskoristila priliku da swatcham sve nijanse. Cijena je kao što možete vidjeti dolje na slici 75,50 kn i jako su lijepo pigmentirani. Imam favorita u nijansi 075. :)



Bourjois Shine Edition ruževi za usne, koji su LE isto se mogu kupiti u Mulleru. Cijenu sam zaboravila, jer je slika stara nekakvih mjesec dana, ali mislim da su negdje oko 60-ak kn. Slabije su pigmentirani i više izgledaju kao obojani balzami. 


I za kraj da vam pokažem jednog od favorita sa moje WL kojeg moram ugrabiti za jesen. Radi se o YSL Rouge Volupte ružu u nijansi 12 Forbidden Burgundy.



To je to za ovaj put. Da li vam se svidjelo nešto? Možda Forbidden Burgundy? :D Nije? Ma, sigurno jesu onda Revlon Lip Butteri. :D
Maja xx

23 komentara:

  1. Uuuu sto volim ovakve postove gde su razni swatchevi na jednom mestu. :)

    OdgovoriIzbriši
  2. Forbidden Burgundy <3 nabavljam na jesen, predivna nijansa!imam nešto slično ali baš me briga :D
    nego, mislim da te nisam nikad pitala, jel te čudno gledaju dok swatchaš i fotkaš u mulleru? :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. i posaljem odgovor prije nego zavrsim... ja sam htjela par puta napraviti isto, ali mi je bilo neugodno :D

      Izbriši
    2. To san i ja rekla za FB :D You will be mine. :D

      Nisan primijetila jel' me 'ko čudno gleda jer san navikla odavno da ne pridajem pažnju ljudima koji me ionako gledaju čudno jer ipak iman skoro 2m. :D a, ljudi zaista znaju itekako čudno gledati. Ok, no.

      E, sad ili su vidile da to radin pa mi se ne obraćaju jer iman skoro 2m jel' ... ili me nisu skužile, šta je čudno s obzirom da jel' iman 2m. U svakom slučaju, ne znan zašto bi to smetalo, možda se varan, ali ono šta na kraju krajeva nije dobro imati barem sliku za "ponit doma" pa čisto da moš neku nijansu nečega doživit ili se podsjetit kako je neki proizvod izgleda bojom, teksturom i probat ga usporedit sa nekon nijansom koju doma već imaš.
      Bezveze sad govorin, jer stvar je u tome šta ja ove random postove radin i za sebe, a i za vas. Nadan se da vama budu od koristi, a budu i meni.
      Možda će nekome nekad zasmetat, pa će mi reć pa ćemo vidit kako će se dalje situacija razvit. :D Kako bude bit će. ;)

      Izbriši
    3. Ahahahaahahaahahahahahahahahaha koji teški var od odgovora!!! Valjan se od smija skorodvometrašice!!! :))))))))))))))))))))

      Izbriši
  3. Naravno, kao i svi i ja želim YSL ruž :D :D

    Ovo mi je stvarno preodličan post draga !

    OdgovoriIzbriši
  4. Dostizno - revlon lip butteri, poseno desna slika, a nedostizno ysl ruz, i to si bas dobru nijansu odabrala!

    OdgovoriIzbriši
  5. Ja skroz volin ove tvoje postove i mislin da su vrlo korisni čitateljima.
    Nego, šta ćeš bit opasna s ovim YSL-om, ono, totalna ozbilja neka! :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala ti!
      Uh, YSL je preprepreprepre! Onda mi se neće niko smit obratit dok slikan swatcheve. :D

      Izbriši
  6. Itekako mi se svidio Forbidden Burgundy, a dobro bi mi došao i koji Revlon Lip Butter. ;D

    OdgovoriIzbriši
  7. Damn, isprobala sam sve što si Svočala osim revlona :D. A ysl izgleda ludilo! Nisam uopće upoznata sa jesenskim kolekcijama-namjerno XD- tako da sam ispala iz filma :/. Ionako mi ništa ne triba osim pudera i korektora ali doslovno ništa jedno sljedeće 3 godine.
    Ocemo recenzije novih parfema koje si probala ;)
    Ps: antisa rulez :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ovi YSL ti nije nova jesenska kolekcija, on je u stalnoj postavi. :)
      Ma kakve tri godine, ne triba ti idućih 10 koliko toga imaš. :)
      Bilo bi starno vrime da napišen post o nekom mirisu, ali nažalost ne mogu o nekom kojeg sam samo probala, jer nije dovoljno. :D
      Antiša je zakon. :D

      Izbriši
  8. Ovaj YSL ruž je divan! Totalno me mamiš sa crvenim ruževima. :D

    OdgovoriIzbriši
  9. svašta nešto kod tebe :D
    dobar je onaj komentar kako te tete u mullera ne gnjave jer si prevelika za njih, koma :*

    OdgovoriIzbriši

~ I N S T A G R A M ~