Kenzo - Flower In The Air



Prošlo je nešto više od 13 godina, od kad je lansiran prvi Kenzo - Flower miris koji je poznat diljem svijeta i ujedno je jedan od top 10 najprodavanijih mirisa u Francuskoj.

Ove godine dobili smo još jedan nastavak prvijenca kojeg je kao i originalnog osmislio Alberto Morillas. Također, dobivamo i drugačiji izgled boce, te ista više nije visoka i vitka s cijelim cvijetom maka prožetim uzduž boce, ovog puta ona je masivna, niska i ilustrira cvijet maka kako pluta na vodi. Sama boca nije pravilnog oblika, malo je zaobljenija te kao takva pomalo podsjeća na suzu.
Moram priznati da mi se puno više sviđa ovakvo, zgodnije i praktičnije pakiranje, jer sam nebrojeno puta slučajno srušila Flower prethodnice s police baš zbog toga što su iako elegantne, poprilično nezgodne za držanje na polici.


Kenzo Flower in the Air je miris čiste i svježe ruže pomiješane s bijelim cvijeće (gardenija i magnolija) koje se stapaju s drvenom mošusnom bazom tvoreći savršen blend jednog jednostavnog, univerzalnog i nadasve nosivog mirisa tokom cijele godine.
Ovako ja zamišljam miris kojeg nose sanjive i romantične duše, za one koje se ne vole previše isticati, ali žele biti primjećene u intimnijem društvu tek nekolicine osoba. Miris nema veliku auru, jako brzo se stopi s kožom otpuštajući svježe i čiste cvjetne mirisne note.


Ukoliko ovdje nema poklonica ruža, nemojte odmah pomisliti kako se ovdje radi o "starinskoj" ruži kako svugdje čitam i čujem asocijacije na ružu, ovdje se radi o onoj svijetloj, rozoj, svježoj i čistoj ruži pomiješanom s bijelim cvijećem. Svakako ga isprobajte, možda vas ova ruža ugodno iznenadi. :)

Iako je miris jako nježan i lagan može se pohvaliti sa izuzetno dobrom trajnošću od 7+ sati na koži, što je zaista odlično s obzirom da se ipak radi o mirisu nešto slabije aure, ali u EDP koncentraciji.

*proizvod ustupljen na recenziranje

Ima li među vama ljubitelja Kenzo Flower mirisa? Jeste isprobali novi Flower in the Air?
Maja xx

22 komentara:

  1. Nisam ga probala,ali sam dugo koristila onaj prvi,Flower by Kenzo,mislim da bi mi se ovaj mogao svidjeti!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Meni se sviđaju sve izvedenice Flower mirisa, samo onaj eau Florale mi je odgovarao isključivo ljeti. Ovaj novi nema nikakve veze s originalom. :)

      Izbriši
  2. Svakako ću isprobati ovaj parfem jer sam inače velika obožavateljica Flower by Kenzo parfema!

    OdgovoriIzbriši
  3. Flower by Kenzo mi nije sijeo ali bočica mi je predivna. Ovaj ću svakako probati jer su se i s godinama moji ukusi promjenili :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Onda bi ti se ovaj mogao dopasti s obzirom da nema veze s originaom, više sličnosti ima s Flower Tag verzijom. :)

      Izbriši
  4. Ja imam samo Kenzo amour florale, ovaj nisam probala. Ostali koje jesam mi nisu bas po mom ukusu ali njusnut cu i ovaj :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Amour florale je na mojoj koži dosta opor i baš je izrazito cvjetan (isto bijelo cvijeće). Možda bi ti se i ovaj mogao svidjeti, svjež i cvjetan, iako nimalo sličan florale verziji. :)

      Izbriši
    2. Moguce, zvuci kao da bi mi se svidio...

      Izbriši
  5. Nisam Kenzo parfeme njuškala 100 godina. Jedva čekam isprobati :)

    OdgovoriIzbriši
  6. Kako je zanimljiva bočica, ovako nešto još nisam srela! Kenzo Flower nikad nisam volela, ali bih ipak rado njušnula ovaj :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Bočica je predivna! Flower i ovaj nemaju sličnost, tako da postoji mogućnost da ti se svidi! ;)

      Izbriši
  7. Imam onaj visoki mršavi Kenzo (nikad ne znam imena parfema) i bio mi je super, al sam ga se zasitila. To je moj problem s parfemima, dooljno mi je tester pakiranje, jer od svega većeg se instant zasitim! :D Ali ružu volim, svakakvu...

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ja se ne mogu zasitit, jer se uvik nekom "starom" vratin nakon nekog vrimena. Al nema zasićenja u mene. :D

      Izbriši
  8. Volim onu dugu, elegantnu bocu, ali sviđa mi se i ovo pakiranje. Planiram isprobati ovaj miris. :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Da, super je original miris. Isprobaj i ovaj svakako. ;)

      Izbriši
  9. Onaj prvi flower je meni koma iako je objektivno dobar, kvalitetan i originalan ali je u jednom periodu bila toliko isfuran i iskopiran da mi je bilo muka od njega. nekako su i meni draze sve druge verzije, a za hladnije vrime mi je naj winter flowers, nekako je ljekovit, umirujuc i grije. ovaj mi je isto dobar :D.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Da, to je mana tim najprodavanijim mirisima, svi ih nose. :D Nažalost winter nisan probala. :/
      Drago mi je da ti se sviđa i ovi. :D ;)

      Izbriši
  10. Hahah, e baš mi je nedavno muž srušio s police moj Flower. I naravno, razbio ga. Velika boca, ostalo više od pola. Poludila sam. S ovakvim pakiranjem ne bi se to dogodilo!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ajmeeeee :( :(
      Ja bi isto poludila. :D Ovo pakiranje je ipak puno zgodnije. ;)

      Izbriši

~ I N S T A G R A M ~