Misslyn obojana BB krema u nijansi 3 i BB korektor u nijansi 16



Prije nešto više od 2 mjeseca na testiranje sam dobila Misslyn BB kremu i BB korektor, a danas nakon što sam iste dobro istestirala, donosim vam svoje dojmove.



Misslyn BB obojana krema dolazi u plastičnom pakiranju na tubu, količine od 25 ml. Dostupna je u dvije nijanse 3 i 5. Ono što mi je iznimno drago kod ove kreme je to što sadrži SPF30, štiti kožu lica od UVA/UVB zraka, bez mirisa je, parabena i ulja. 
Iako na prvi dojam tekstura Misslyn BB kreme se čini poprilično gusta, dok se maže na licu ona postaje jako lagana i hidratanta. 
Nisam imala nikakve reakcije na ovu BB kremu i moram nadodati s obzirom da je hidratantna, mislim da bi bila pogodna za sve tipove kože. Rok trajanje je 12 mjeseci od otvaranja.


Iako kreme koje sadrže visoki SPF mogu izgledati pomalo masno na licu, ova krema zaista ne pruža takav efekat. Što se tiče prekrivanja, rekla bi da je ono slabo, točnije s ovom kremom dobivate onaj efekat "moja koža, ali bolja", što znači da se lijepo prilagodi na licu, ujednači ten, pružajući blistav i zdrav izgled kože lica. Znači, ukoliko tražite jače prekrivanje ova krema nažalost nije za vas.
Iako, može poslužiti kao odlična baza za tekuće podloge baš zbog visokog SPF faktora, a ujedno je i odlična za korištenje preko ljeta kada ionako koristimo minimalnu količinu makeupa na licu. 


***


Misslyn BB korektor dolazi u jednostavnom pakiranju s uvijenim aplikatorom, koji omogućuje preciznije nanošenje, te je dostupan u tri nijanse 5, 16 i 20.


Ovaj BB korektor je dospio u moje prošlomjesečne favorite jer ga stalno koristim od kad sam ga dobila. Razlog tome je što ima sve karakteristike koje ja osobno tražim od jednog korektora. Iznimno je hidratantan što znači da ne isušuje okoloočno područje, kremaste je teksture, a svilenkast na dodir, divno je raditi s njim jer se lijepo razmazuje (prstima), za moje potrebe ima odlično prekrivanje i ono najbitnije ne uvlači se u bore. Trajnost mu je sigurnih 6+ sati na koži, a rok trajanja 9 mjeseci od otvaranja. 


Na slici ispod možete vidjeti Misslyn BB korektor u akciji. Obje slike su slikane pod umjetnim svijetlom. Lijevo je slika bez korektora, a desno s korektorom. 


Za sad još nemam točnu informaciju kada će se ovi proizvodi naći u prodaji, ali ukoliko saznam editirati ću u tekstu. 

*proizvodi ustupljeni na recenziranje

EDIT 22.01.2014: Misslyn obojana krema je stigla u Muller drogerije, a cijena iste iznosi 83,90 kn. 


Kako vam se čine Misslyn obojana krema i BB korektor? Da li ste se do sad već susreli s BB korektorom?
Maja xx

Broj komentara: 20:

  1. Korektor mi se jaaako sviđa. Moj najdraži i HG korektor je Maybelline Fit Me, obožavam ga :)

    OdgovoriIzbriši
  2. Da, korektor zvuči obećavajuće, samo se pitam kako bi prekrio moje podočnjake koji se nedaju :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Da, ima nekakvo srednje prekrivanje pa zaista ne znam koliko bi ti mogao pomoći. Meni su sad podočnjaci koliko toliko ok, pa mi pretjerano prekrivanje i nije potrebno.

      Izbriši
  3. Meni i korektor i krema po opisu zvuče kao nešto što bih ja izabrala. Samo je pitanje da li će biti dostupni kod nas :)

    OdgovoriIzbriši
  4. sviđa mi se pakiranje kremice, a otkako sam otkrila camouflage catrice kremicu, niti ne gledam druge korektore ;)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Catrice nisan isprobala, al san čitala same pohvale. Sigurno ću ju jednom morat isprobat. :)

      Izbriši
  5. Korektor jako dobro izgleda. Kod nas je oboje več dostupno :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Da, korektor mi je jako dobar. Super, hvala ti na informaciji, vjerojatno bi mogao uskoro biti i kod nas. :)

      Izbriši
  6. Ovaj korektor zvuci obecavajuce!A koja je tvoja nijansa broj?

    OdgovoriIzbriši
  7. Korektor super izgleda :)

    OdgovoriIzbriši
  8. Jedine BB kreme koje priznajem su korejske :D !! Ovaj korektor bih voljela probati.

    OdgovoriIzbriši
  9. Korektor!! Jako mi se sviđa, a BB krema... meh, trenutno imam 3 različite na probavanju (Vichy, Loreal i Catrice), nikad nisam bila fan BB krema, korejske još nisam probala, ali mogu reći da Catrice što se tiče prikrivanja šiša ove ostale :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Korektor je odličan, baš mi je skroz pri kraju, sad čekam da stigne u prodaju da ga kupim ponovno. BB kreme sve rjeđe koristin, a ove koje ti imaš nisan isprobala. Super za Catrice šta ima dobro prekrivanje, nisan znala. :D

      Izbriši

~ I N S T A G R A M ~