New In #11

Od mog posljednjeg New In posta prošlo je gotovo 2 mjeseca. U međuvremenu se nakupilo jako puno proizvoda što kupljenih, što dobivenih i dam se kladiti da sam dosta toga zaboravila poslikati, ali s obzirom da ću vas ionako udaviti sa slikama, mislim da će i ono što slijedi biti više nego dovoljno. :)

Mirisi koji su dobiveni na recenziranje: Armani - Si, Kenzo - Flower in the Air i Ungaro - For her!!.


Preko Kameja.hr web shopa sam naručila dva Artdeco sjenila, rumenilo i kremu za nokte koja je odlična. A, za semplove sam dobila lak za učvršćivanje noktiju koji je isto tako odličan, kao i semplove Artdeco korektora.


U Mulleru sam kupila Essence bazni nadlak, Catrice smeđi lak (sand efekat) iz L'Afrique C'est chic kolekcije i Catrice mat ruž u nijansi 270 Matt-erial girl.


Također iz Mullera, crni sand lak od Misslyna i Catrice eyeliner u flomasteru iz trenutno aktualne (Muller) LE kolekcije Thrilling me softly.

Muller CV Cadeavera mlijeko za skidanje makeupa, obnova zalihe Balea pilinga za tijelo, CV Cadeavera pjena za pranje lica i Rosal balzam za usne od mlijeka i meda.


Golden Rose duo sjenilo u nijansi 60 i ruž u nijansi 113.


iHerb narudžba RT miracle sponge,  Nestle topla čokolada s mini marshmallowsima - obožavam, balzam je gratis uz narudžbu i po drugi put Dickinsons tonik za lice.
(ukoliko želite možete iskoristiti moj iHerb kod SLN773 za prvu narudžbu i popust od 5$ za narudžbe do 40$ i popust od 10$ za narudžbe iznad 40$)


John Galliano miris s kojim se na kraju nisam našla (muke po mojoj koži) inače prekrasan, cvjetni -ruža- miris, ali kad dođe do baze od cedra to više nije to. :(


Nakon toliko hvalospjeva odlučila sam se i ja za kupnju Shiseido pudera, nakon što mi je moja draga S. poklonila uzorak i moram se pridružiti hvalospjevima. Odličan puder. Catrice eyeliner kojeg sam već spomenula poviše, ali eto zabunom se našao i na ovoj slici. Također sam uzela i Essence eyeliner jer je također na flomaster pa da ih mogu usporediti. Look by Bipa olovka za usne u Peach nijansi, Beauty UK eyeliner u plavoj boji (recenzija uskoro) i Misslyn BB krema i korektor su dobiveni na testiranje pa očekujte recenziju uskoro.


Beauty UK lakovi za nokte, Dsquared Potion miris koji je nažalost već proslijeđen dalje jer mi nije odgovarao koliko onda kad sam ga testirala u parfumeriji i to nekoliko puta. Poklon od drage Mirjane iz L'oreal Professionnel - nova doza Mythic Oil ulja za vrhove bez kojeg ne mogu zamislit njegu svoje kose.


Nedavno sam od strane DM-a dobila upit za suradnju u vidu recenziranja proizvoda, a prekrasno iznenađenje popraćeno šokom i nevjericom koja me dočekalo u platnenoj DM vrećici se ne može opisat kako treba. Hvala DM! Hrpa prirodnih proizvoda koji čekaju svoj red za testiranje nalazi se na slici ispod, a do 15.11. u svim DM prodavaonica možete iskoristiti popust od 25% na odabrane prirodne proizvode. Više o tome možete pročitati OVDJE.


Također sam i od Nuxa dobila ponudu u vidu suradnje, te sam na recenziranje dobila novu Nuxe Nirvanesque kremu za lice. S obzirom da mi je Nuxe jako drag brend, veselim se isprobavnju ove kreme.


Još dok je u Bipi bila rasprodaja Rimmel asortimana kupila sam Lasting finish puder, maskaru smeđo - crne boji i ljubičasti lak za nokte.


Skin79 New Turn Therapy serume imam na WL već duže vrijeme. Čekala sam da stigne jesen i da ih mogu naručiti, ali ću sačekati još neko vrijeme, dok zahladi, da krenem s korištenjem. Kupljeni su na Ebayu za 20-ak $.


Na ItGirls@Clarins druženju dobili smo predivne poklone (maskara, nesesere, proizvode za čišćenje i njegu lica).


Rouge Bunny Rouge Megaplumes Dramatic Lash Mascara u nijansi Oxblood Panache mi je na WL od kad je puštena u prodaju, a svoj primjerak sam nabavila na Forumu kod drage F., a kao poklon mi je još ubacila i Korres lip pen i Calvin Klein gel liner u crnoj boji. Hvala F. još jednom. :) <3


I za kraj još jedna suradnja od strane Studi Di gdje su mi poslali Color Club, Konad i China Glaze lakove + kompletan set za Konad pečatiranje.


Eto, napokon je kraj. :D Ako ste izdražli do kraja svaka čast i napišite mi što bi voljeli čitati?
Maja xx

Broj komentara: 36:

  1. Tvoj new in se isplati čekati. Divnooo i sad čekamo recenzije. Lakovi su mi <3

    OdgovoriIzbriši
  2. wow, divni noviteti, parfemi, nuxe, loreal professional, divotice <3

    i zanimaju me tvoji dojmovi o serumima :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala! :)
      Krećem s isprobavanjem čim pošteno zahladi. ;)

      Izbriši
  3. Mene najviše zanima ovaj plavi Beauty UK eyeliner, ali pošto si već najavila recenziju uskorp, onda ću strpljivo šutit :) ...e da, i Clarins Be Long maskara please, please...vidjela sam je kod Martine s Alterego i izgleda pre, pre, predobro...trebam i tvoje mišljenje prije nego što pregrizem jezik i kupim high end maskaru :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Eyeliner ide uskoro, recenzija je spremna. Mogu ti reć da je boja prva liga... ali... za to ćeš se morat još malo strpit. :D
      Ok, onda slijedeća maskara koju otvaram će biti ova od Clarinsa. ;)

      Izbriši
  4. Ovo je zavidan new in :D meni se jako sviđaju lakovi :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala! :) Skupilo se zaista i previše toga.
      Lakovi su mi divni svi do ti jednog. :)

      Izbriši
  5. Uh ovdje bas ima noviteta :D Hvala ti za link za serume, svugdje ih vidjam, a niko da napise odakle ih nabavljaju... :*

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Nema na čemu draga! :*
      Mislim da sam tu našla najpovoljnije. :)

      Izbriši
  6. Wooooooooow kakav divan new in! :D Čekam recenzije Nuxe kreme i Skin 79 seruma ;)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala! :)
      Bit će recenzija svega, prije Nuxe, a serume čuvam kad još malo zahladi. :)

      Izbriši
  7. Odgovori
    1. krasno, ali naravno, meni za oko zapeli svi ti krasni lakići :D

      Izbriši
    2. Ma naravno, nisam ni sumnjala. ;) Lakovi su zaista super! :)

      Izbriši
  8. Ruzevi su mi predivni. Obozavam te slljivaste nijanse. Takodje imam bas te dve Artdeco senke i vrlo slicno AD rumenilo i sva tri obozovam.:) divan post sa svakakvim zanimljivim stvarima :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala! :)
      Joj i ja obožavam ovakve nijanse ruževa. :D
      Artdeco sjenila su mi općenito fantastična, ova još nisan stigla isprobati.

      Izbriši
  9. Sve je divno, ali mene jako zanima crni teksturirani lakić!! :)
    I urgiram te da pišeš "uzorci" a ne "semplovi" :p

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ahahahahahaha pridružujem se Josipinom komentaru, ne znaju svi šta su semplovi! :P :D te vaše blogerske šeme i izraze ne razumiju svi! ;)
      Ludilo je sve, samo ne znan kad ćeš to sve potrošit! :D

      Izbriši
    2. @Josipa GG - imaš totalno pravo, morat ću to prominit. :D Crni lakić je super, kombinacija je crno sivo, samo bi volila da više ide na crno, nego na sivo. :D Al i ovako je ludilo.

      @Lenka - ne triba mi ništa kupovat bar do kraja godine. :D

      Izbriši
  10. Jako lijep new in :D ... sad se baci na testiranje da čim prije osvanu recenzije ;) ... naročito me zanima Nuxe kremica :D.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala! :)
      Oću, već sam lagano počela s testiranjima. :)

      Izbriši
  11. Odgovori
    1. :)
      Ruž je diiiivan, a tek Nestle.. uh, još dva pakiranja stižu. :D

      Izbriši
  12. Odgovori
    1. Bit će, sinoć je krenilo testiranje, tako da bi za nekih mjesec dana mogla objaviti recenziju. ;)

      Izbriši
  13. Diiivno... o čemu bih čitala? Hmmmm.... možda o Clarinsu :-)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala! :)
      Ići će i Clarins, barem maskara za početak. :)

      Izbriši
  14. Jao, Galliano je predivan, a nema ga kupiti kod nas :/ Baš mi je žao sto se niste našli jer je miris tako fin. A čitala bih o Nuxe kremi ;)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Galliano je zaista nešto prekrasno, al eto ta baza i ja nikako. :( Nemaš pojma koliko mi je krivo. A, bočica je predivna.
      Nuxe krema će ići za nekih mjesec dana, jer sam tek sinoć krenila s testiranjem. ;)

      Izbriši
  15. Hej hej!

    Nova sam ti među čitateljicama i već sam oduševljen s količinom tvojih review-a!

    Jedva čekam da pišeš o ovim lakovima!

    Staying tuned!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Bok!
      Pa dobrodošla! ;)
      Hvala ti i kako za sad planiram, post s dva laka ide već tokom idućeg tjedna! ;)

      Izbriši
  16. Wow, koji new in post! Sve mi se sviđa - i ovo brdo kozmetike, a i topla čokolada. :D

    OdgovoriIzbriši

~ I N S T A G R A M ~