CV Cadeavera - mlijeko za čišćenje lica 25+


Cadeavera proizvodi su Mullerova marka proizvoda koja sadrži veliki broj proizvoda, uglavnom namjenjeni njezi lica i tijela. Za probu sam odabrala blago mlijeko za čišćenje lica, koje dolazi u pakiranju na tubu, količine 200 ml. Cijena ovog proizvoda je oko 15-ak kn, a pogodan je za suhu i osjetljivu kožu i prema deklaraciji namjenjen koži od 25+ godina. 
Moja koža nije suha, ali zna biti osjetljiva s vremena na vrijeme. 


Imam malu zamjerku na pakiranje, koje je osjetljivo i na kojem sve ostaje. Vjerujem da možete primijetiti roze šare na slici poviše, kao takvo sam ga kupila, a dok sam stigla do doma još se dodatno ishabalo od druge proizvode u vrećici. 

Mlijeko je guste teksture, blagog i ugodno mirisa, a svoj posao obavlja iznenađujuće dobro. Jako lijepo skine kompletnu šminku, na očima nisam imala reakciju (jednom sam isprobala) jer inače ne volim koristiti kremaste proizvode za skidanje šminke s očiju, za to mi je pak najdraže koristiti micelarne ili ulja. 

Za temeljito čišćenje potrošim dvije blazinice i isperem lice s gelom za pranje lica. Nakon toga pređem s tonikom i nikakvi tragovi šminke ne ostaju na istoj.
Na osnovu toga mogu sa sigurnošću zaključiti da mi je ovaj proizvod, s obzirom na cijenu, iznenađujuće dobar i efikasan.

Prilažem sastav na slici ispod:


Jeste isprobali već nešto od Cadeavera brenda? Preporuke?
Maja xx

Broj komentara: 6:

 1. A za 15 kn se pogleda kroz prste i ambalaži :D Nisam ništa još isprobala od ove marke, ali ako imaju nešto što nije za suhu kožu, mogla bih. Osobito jer sam na žalost u klubu 25+ :D

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. Slažem se. :D
   I ja sam nažalost u tom klubu, a štaš vrime leti. :/

   Izbriši
 2. Zvuči dobro ali otkad sam počela koristiti uljnu emulziju za skidanje šminke izbacila sam i mlijeka i micelarne :D

  OdgovoriIzbriši
 3. Nisam probala ništa od njih, čula sam da ima super stavri a bacim pogled i na mlijeko .

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. Da, imaju ne loš asortiman.. ja ću svakako još nešto isprobat. :)

   Izbriši

~ I N S T A G R A M ~

@maja_missundaztood