Emanuel Ungaro - For Her!!



Kada bi me pitali koji miris pokloniti mladoj djevojci koja započinje svoj ulazak u mirisni svijet, koja nema definiran mirisni ukus, simpatična je, draga i pomalo buntovna kada situacija to od nje zahtjeva (ma čak i onda kad ne zahtjeva, jer ipak je premlada, a sve znamo kako je to biti mlad, buntovan i u pubertetu) jedan od prijedloga bi definitivno bio i Ungarov - For Her!!


Ungaro For Her!! nam već pri samom pogledu na pakiranje daje nagovjestiti kako se ovdje radi o mirisu namjenjenom mladim curama.
Boca je jednostavna, ružičasta, ima detalj srca (draga i simpatična) i uskličnike (buntovna). Mislim da se vizualni dojam bolje ni ne može prikazati, ukoliko probamo zamisliti djevojku koja bi stajala kao zaštitno lice ovog mirisa.

For her!! se otvara citrusnim, oporim (buntovnim) notama koje brzo utihnu na mojoj koži, ali ono što kod mene dominira je jako mala količina ruže (draga i simpatična) i hibiskus, koji u dodiru s mojom kožom biva isključivo opor, kiselkast i pomalo hladan (buntovna).


Iako bi For Her!! svrstala u grupu cvjetnih mirisa, kiselost koja dominira na mojoj koži mu dodaje i elemente citrusnog mirisa. Na mojoj koži tokom čitavih 7+ sati (što je odlična trajnost za jedan edT) biva gotovo nepromijenjen, što mi je pomalo žao, jer inače jako volim mirise koji imaju toplu bazu, a For Her!! u baznim notama sadrži tople mirisne note vanilije i heliotropa.

Nažalost, s obzirom na moju kemiju kože ova topla baza će ostati samo kao sastojak na papiru. Iako, moram priznati da bez obzira što ta topla baza ne dolazi do izražaja na mojoj koži, jako me veseli što me For Her!! barem sa svojom dominantnom buntovnom i romantičnom stranom može vratiti 10+ godina unatrag i da se mogu s osmjehom na licu prisjetiti kako je nekad bilo lijepo biti jako mlad i bezbrižan.

Drage cure, djevojke, žene, ukoliko ste se pronašle u opisu ovog mirisa, a želite potencijalno doživjeti olfaktivno sjećanje, put pod noge i do prvog Martimexa da isprobate posljednji novitet od Ungara - For Her!!

*proizvod ustupljen na recenziranje

Jeste isprobali For Her!! miris? Dojmovi? Imate li vi svog favorita kod Ungaro mirisa?
Maja xx

4 komentara:

  1. Iskreno, prvi put čujem za njega, ali ova baza vanilije mi se čini super.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ovaj miris je nedavno stigao na tržište, a i Ungaro kao kreator također je s ovim mirisom najavio povratak.
      Nadam se da će ti se svidjeti. ;)

      Izbriši
  2. Nikad čula . Moram ići probati, po opisu mi se čini jako primamljiv ::)

    OdgovoriIzbriši

~ I N S T A G R A M ~