Armani Si



Si je posljednji novitet koji nam stiže iz kuće Giorgia Armania. Si je miris koji vaniliju stavlja u prvi plan, ali u ovom slučaju ne očekujte nježnju, slatkastu i podatnu vaniliju na kakvu ste vjerujem do sad navikli. Ovdje se radi o intenzivnoj, tamnoj i opojnoj vaniliji onoj koja s pravom stoji uz Si ženu, ženu koja je samopouzdana i koja se ne boji reći "da" životu, spontanim situacijama, ali kao i svaka žena, želi biti voljena.


S mirisom Si dobivate novu dozu samopouzdanja koje vas drži kroz dan, jer Si je jedan od trajnijih mirisa koji će vas grijati ove zime. Nemojte pretjerati sa špricanjem, koristite do 3 šprica maksimalno jer je sve iznad toga previše i miris se neće razviti kako treba (isprobano) te će vam uskratiti sate svoje divne raskoši.



Neka vas ne prevare voćne i slatke top note s kojima se na trenutak zapitate "gdje je ta Si žena u meni", niste ni dovršili svoje pitanje do kraja, a već osjećate intezivan napad vanilije koja se isprepleće sa chyper notama (spoj pačulija, drvenih nota i ambre), ali vanilija je ta koja dominira i pleše svoj ples dok je chyper taj koji vas na trenutak zavede. Kao što to radi i Si žena onog trenutka kada kaže "da" nepredvidivm situacijama, onog trenutka kada suptilno postane "femme fatale". Intrigira vas, a vi poželite biti u njenom društvu. Ma k vragu, poželite biti ona, barem na trenutak. Ponekad.



Ja volim Si od trenutka kad sam ga pomirisala, volim ga nositi onih dana kada idem na razgovore za posao (ipak nam tada treba malo više sampouzdanja) jer se uz njega osjećam sigurnije, samopouzdanije, samouvjerenije, a mirisi imaju tendenciju to raditi.
A, volim ga nositi i kad sam kod kuće ili kad idem vani sa Antišom, jer vjerujem da smo mi "femme fatale" svojim jačim polovicama, a u ovom slučaju Si je tu da ih diskretno i neočekivano podsjeti na to.

*proizvod ustupljen na recenziranje

Jeste isprobale Si? Kakvi su vaši dojmovi?
Maja xx

24 komentara:

  1. Već ga dugo želi, probati, još otkako se pojavio na trižištu. Sada si me zainteresirala za njega još više :D

    OdgovoriIzbriši
  2. nadam se da bude koristi od njega već pri idućem razgovoru za posao ;)
    pri idućoj posjeti parfumeriji pronjuškam ga malo

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hehe hvala draga Ž.! ;)
      Nadam se da će se i tebi dopasti. ;)

      Izbriši
  3. Uhhh jos ga nema u Americi, ne znam ni da li ce ga biti ovde. Jako zelim da ga probam

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ne mogu virovat da ga nema u Americi. Baš čudno. :D
      Nadan se da ćeš ga uskoro imati priliku isprobati. ;)

      Izbriši
  4. Jako zelim da ga probam, odavno namjeravam, a uvijek zaboravim. Za vikend bih bas mogla prosetati do parfimerije i pomirisati ga jer mi po tvom opisu zvuci kao jedan od onih parfema koji bi se i meni svidjeli.
    A ionako sam u potrazi za novim zimskim mirisom

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Da, znam da tražiš novi miris, samo ti ovi nije puderast. Al jak je i trajan, pomalo orijentalan pa moguće da ti se i dopadne. ;) Ako ga probaš, nadan se da ćeš mi javiti dojmove. ;)

      Izbriši
  5. Volim tvoje opise parfema :) Retko kada potrčim da pomirišem neki novi parfem čim čujem za njega, a za ovaj jesam, po pravilu volim Armani mirise. Sviđa mi se, nosila bih ga, ali bih ipak dala prednost nekima iz stare Armani ekipe.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala ti! <3
      Drago mi je da ti se sviđa i ja bi bez razmišljanja dala prednost nekim starijim, npr. Sensi <3 <3 ili White <3 divni, stari mirisi.

      Izbriši
  6. Isprobala i savršen mi je bio, cijeli dan mi je ostao na ruci gdje su mi ga prodavačice špricnule haha :D patim za njim, ali nedavno sam kupila parfem pa čekam dok bar nešto ne potrošim prvo. :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Da, trajnost mu je zaista odlična! Svaka čast na upornosti, onda se nadan da ćeš uskoro potrošiti neki miris da možeš uživat u Si. :)

      Izbriši
  7. Volim Armani parfeme, bez greške su pa verujem i da ovaj nije izuzetak!

    OdgovoriIzbriši
  8. Ja sam ga probala među prvima :D. nije me nešto odusevia, ok je ali ne raspaljuje mastu, pomalo dosadan...iako sam taj dan kad sam se namuscala, dobila pohvale od dvi nepoznate zene. dobro mi je što je ipak poseban, nije na tragu manifesta i lveb.
    super opis! Ja bi sensi. lei me nikad nije privlacia. nisam armani fan, code mi je vrh i to mi je sasvim dovoljno.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ma kako dosadan? Meni je odličan. I eto vidiš, kako su te žene pohvalile. :D ;)
      Ajme Sensi <3 <3 <3 štedin ga i samo gledan u njega :D hahhahaha Lei nije moj tip nikako, klasičan je i lip, al nije to, to. Code Elixir pa čak i Luna su mi najdraže izvedenice Code mirisa.

      Izbriši
  9. Pa nekako monoton, nije loš parfem ali na mene tako djeluje. volila bi ga imat ako će mi se poklonit :).

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Kako svako drugačije doživi miris. Meni nikako nije monoton, je trajan pa možda zato, meni je ludilo pogotovo zbog vanilije, al ne one klasične, slatke.

      Izbriši
  10. Vidim da si ti prava ljubiteljica vanilije. :) Djeluje vrlo interesantno i nadam se da će njegove čari pomoći u pronalasku posla. :)

    OdgovoriIzbriši
  11. Nisam ga šnjofnula ali moram priznati kako nisam preveliki fan vanilije, no ponekad iznenadim samu sebe :) Inače, prijateljica mi je neki dan rekla da ga je isprobala i da ju je odmah podsjetio na mene, onda sam odlučila da ga definitivno trebam isprobati :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ovo ti nije slatkasta vanilija, pa ti se možda i svidi. Baš lipo od prijeteljice, moraš ga onda obavezno probat ;)

      Izbriši
  12. ma ja cu njega opet morat podrobnije isprobati, cini mi se :D.
    e a dobila sam poklon(e) za g.b. btw :D.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Isprobaj! ;)
      O da, sad znan, pokloni su ludilo, baš po tvojoj želji! :D

      Izbriši

~ I N S T A G R A M ~