New In #12

Zaključujem 2013. godinu s posljednjim New In postom, a i s nekoliko riječi od mene na kraju posta :)

Za početak jedna ne kozmetička sitnica - svijeće. Obožavam mirisne svijeće i cijelu kuću bi natrpala istima, ali to bi kobno završilo čim bi ih se dječica dokopala, pa se kontroliram prilikom kupnji. Ove dvije Glade svijeće sam kupila u DM-u jer su bile u kompletu za 35 kn ako se ne varam. Sandalo di Bali sam potrošila i miris je prekrasan, topli, vanilasti štih s primjesom sandalovine. Miris se fino osjeti, ali naravno ne bi bilo na odmet da je miris intenzivniji. Ovu lijevu svijeću sam upravo upalila po prvi put i jako me podsjeća na Celebre miris iz Avona, ako netko zna koji je, znate što možete očekivati.


Inglot već neko vrijeme ima popust na freedom sistem okrugla sjenila, a kako nisam nikad ništa probala od njih odlučila sam se za 3 sjenila (23, 67 i 74), te ruž u nijansi 54. Svaki je plaćen 20 kn. Razlog tako niske cijene je što Inglot više neće prodavati okrugla sjenila.


Maybelline Color Tattoo sjenilo u nijansi Always Green nema za kupiti kod nas, pa je naručeno preko eBaya i nakon gotovo 3 mjeseca napokon je stiglo. Još čeka red na testiranje.


Dior Fusion mono sjenilo u nijansi Meteore je divna zlatno/breskvasta nijansa koju još nisam testirala na kapcima, ali svakako očekujte recenziju čim dobro isprobam.


Sample pakiranje YSL Touch Eclat pudera u nijansi BD50 i svima nam poznatog korektora iz iste kolekcije sam kupila preko oglasa, a Rimmel scandaleyes tekuće sjenilo je kupljeno preko Asosa znatiželje radi, jer inače jako volim Rimmel kao brend, ali nažalost ovo me sjenilo nije pretjerano oduševilo, iako je rano za napisati nešto konkretnije nakon jedne probe.


Kod mene ne može proći mjesec, a da si ne kupim ruž. Ovaj put to su nijanse Gossip Girl od Beauty UK brenda, Wet'n'wild - Sugar Plum Fairy (jako sličan MAC Rebel ružu) i Essence - On the Catwalk.


Uz ruževe tu su i Wet'n'Wild lakovi u nijansama Night Prowl i Blue Moon, Essie Toggle to the top i Vested Interest (koji je u Mulleru i DM-u snižen 50%), Essence Prom Berry i Essence The Incredible lak iz LE Superheros kolekcije.


Novitet kod Manhattan brenda su i lip & cheek balmovi koji dolaze u tri nijanse. Pigmentacija je odlična. Moja nijansa je 03. Postoji još u narančastoj nijansi (01), kao i crvenkasto/fuksijasta nijansa (02).


Kod Green Girl sam kupila Cherry lips piling za usne koji je još u fazi isprobavanja.


Afrodita je nedavno izbacila na tržište SPA liniju koja sadrži ulje, piling i maslac za tijelo koji sam odlučila isprobati. Trenutno mu je cijena 34 kn u Mulleru. Ima intenzivan i presladak miris vanilije, dok na koži miriše puno ljepše. Do sad je jednom isproban i nisam pretjerano oduševljena istim jer mi ostavlja film na koži, ali svakako ću mu dati još koju šansu jer je rano za konkretnije dojmove.


Garnier je izbacio i svoju micelarnu na tržište. Do sad sam ju jednom isprobala i za sad sam zadovoljna. Čini mi se čak malo bolja od L'orealove, ali svakako ću ju još temeljitije isprobati da vam mogu napisati konkretnije dojmove.


Non stop sam u potrazi za dobrom maskom za lice, a trenutno testiram Catastrophe Cosmetic masku od Lusha i za sad sam zadovoljna, kroz 10-ak dana očekujte detaljniji izvještaj. Desno na slici, u manjoj posudici se nalazi probica Let the good times limitiranog pilinga za lice kojeg mi je odvojila simpa prodavačica iz West gate-a.


Mixa brend je već neko vrijeme dostupan u Bipa drogerijama, s obzirom da sam potrošila većinu čistilica za lice, za početak sam se odlučila za mlijeko za čišćenje koje je pogodno i za djecu. Detaljinije o njemu kad istestiram.


Od Lancomea mi je stigao Dreamtone na testiranje, jer je blogericama koje su prisustvovale na Lancome eventu ovo ljeto obećan isti u svrhu recenziranja stoga moje dojmove, nadam se, možete očekivati krajem prvog mjeseca. 


Na Badnjak me je Nuxe ugodno iznenadio s poklonom - Reve de Miel krema za ruke, koja je uistinu fantastična. Potrošila sam jedno manje pakiranje i zaista imam samo pohvale za ovu kremu.


O Phyto proizvodima ste mogli čitati u jučerašnjem postu.


Od DM-a sam dobila novu S.he stylezone kolekciju, također u svrhu testiranja.


I dugo željeni miris Reve od Van Cleef & Arpels je napokon stigao u moje ruke. Zahvaljujući Maji ugrabljen je posljednjih primjerak u Bipi. Hvala M. :)


To je to što se tiče noviteta za kraj godine... ali sad na stranu ovo materijalno, drage moje htjela sam vam se zahvaliti na čitanju, na komentarima, na vašim mailovima i porukama koje ste mi slale u ovoj godini koja je polako iza nas. Zaista sam upoznala divne i drage osobe i zbog toga sam neizmjerno zahvalna.

Ono što vam najviše želim, kako sebi, tako i vama je puno ljubavi i zdravlja u Novoj 2014. Znam da zvučim kao klišej, kako bi rekli naši stari "ako nemaš zdravlja šta će ti drugo u životu", a tako i je. Dok si zdrav o takvim stvarima realno ne razmišljaš, zato čuvajte se i pazite se, bez obzira na godine i pamet u glavu. :D Znam, znam sad pretjerujem. ;)
Želim da mi budete zdravi i puni ljubavi prema sebi i drugima, jer ljubav nas pokreće i čini boljim osobama, a sve ostalo je manje bitno.

Večeras vam želim najbolji provod kojeg možete poželjeti i želim vam da ga provedete najbolje kako znate uz što manji mamurluk sutra!
Iako smo ja i Antiša večeras pozvani na neke tulume, ostat ćemo u kući kao pravi partibrejkeri jer radije biramo piđamu i gledanje maratone filmova po našem izboru i uz hrpu slatkiša naravno, jer nije svaki dan Nova godina, a o dijeti ćemo misliti od (već nekog) ponedjeljka. ;)

SRETNO! 

Maja xx

24 komentara:

  1. odličan new in. također sve najbolje u novoj,najviše zdravlja,sreće,ljubavi,posla i ostalog što si želis :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Tina, hvala ti puno na lipin željama koje također i tebi želim! :)

      Izbriši
  2. Super noviteti,i ja imam ovaj piling za lice od Lusha,meni je odlican,ali mi je ipak pinku bolji Angels on bare skin.Ovaj prvi mirisi da bi ga pojela:-)
    Tebi i tvojima takoder zelim puno,puno zdravlja i sve sto si sami pozelite da vam se ostvari!!!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala, Angels on bare skin ide na WL ;)
      Puno hvala na lipim željama i tebi sve najbolje želim! ;)

      Izbriši
  3. Lepo si se ponovila, ove svece su bas divne, ja ih njuskala bas pre neki dan htela da ih uzmem ali nisam bila sigurna da li se osete kada se upale...
    Srecna Nova ;)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala i tebi također! :)
      Svijeće su jako dobre, fino se osjete pogotovo kad se uđe u prostoriju. Ne bi se općenito bunila da su intenzivnijeg mirisa, ali i ovako nisu loše. :)

      Izbriši
  4. Krasni noviteti, vidim da prevladava dekorativa, kod mene je u zadnje vrijeme suprotno i odlučila sam da će se sljedeće kupovine bazirati više na dekorativi :D Glade svijeće i ja volim, očito sam propustila ovu akciju :(

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala, da ovaj put je dekorativa prevladala, jer sam se s preparativom namirila za sad. :)
      Glade sviće su planile u roku keks, ja sam htjela uzeti još jedan duo pack, ali je otišlo sve. Svakako se isplatilo. Ali virujen da će toga opet biti. ;)

      Izbriši
  5. sretno i tebi, neka je zdravlja i ljubavi najvise!!!
    predobar new in ali omg reve, sad ga i ja zelim XD. vjerovatno vise nije na snizenju, u nas sam neki dan vidila jedan zadnji primjerak.
    dior imam cosmic i super mi je iako mislim da bi malo duze moga ostajat na kapicima, nekako se razridi malo s vremenom, a i sklizne, ne koristim bazu, a znam da bih trebala jer imam mrvu masnije kapke.
    essie toggle to the top je slican leading lady??? taj imam, a ovako po slikama izgledaju dosta slicni. zimska kolekcija nije niti ce izgleda uopce doc kod nas :/. blago vam se u zg.
    lush mogu samo slinit jer dok je bia kod nas, stalno sam visila tamo. mogu jedino upilat vas blogerice da kolektivno lobirate da se opet otvore u splitu pliiiiiiiiz!
    imam i ja ove mirisne svijece, meni su pobigle iz dm-a, ali sam im napravila sacekusu i mullera :D. moja ljubav prema mirisnim svijecama ide mozda cak i dalje od parfema samo sto mi je ipak zao davat previse love za njih inace bih rado koristila durance, diptyque, mfk, miller harris... ovako sam 'osuđena' na yankee koje su skupe i nisu sve jednake kvalitete ali imam par omiljenih koje su mi i vise nego savrsene pa mi nije zao dati ni kune iako jecam kad vidim rasprodaje na njihovim sluzbenim stranicama :/, cak sam i nasla bila da salju u rh ali je postarina bila samo 25 funti...pa da to nije bogu za plakat :/. ugl ovog bozica sam cili 12.misec gorila fireside treats i i nesto manje merry marshmallows. od ovih pristupacnijih obozavam glade!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala i tebi također! <3
      Reve je bija na sniženju do kraja 12. miseca, al je ode jako brzo planija.
      Cosmic mi je prekrasna nijansa, al kao neman niti jednu sličnoj Meteore pa sam se odlučila za nju i za sad san zadovoljna, lipo izgleda na kapcima. Za masnije kapke triba baza obavezno ili neko neutralno sjenilo/transparetni puder.
      Ovako po swatchevima Leading lady se čini sličan TTTT možda je ovi moj malo tamniji. Čudi me da nema u vas ove kolekcije, moguće da su ovi na sniženju izdvojeni sa strane u Mulleru, ako ih više ima.

      Uopće nisan imala pojma da se Lush zatvorija u ST, trenutno imaju 50% na Božiću kolekciju u dućanu i webu pa baci pogled ;)
      Hahah super da si ulovila sviće u Mulleru, sačekuša se isplatila. Hahahhahahahha.
      Meni za sad ljubav prema mirisima ništa ne može zaminit, al su sviće pri samom vrhu ljestvice definitivno. A, kad bi počela kupovat niche ekipu u obliku svića bojin se da bi mi srušile mirise s trona. :D Za sad se suzdržajem, to mi je još uvik skup sport. Al me strašno zanima kako mirišu. A, za sad uspješno odoljevam i YC svićama, iako me i one strašno privlače, al bojin se ako se navučen da ću bankrotirat. :D

      Izbriši
  6. Divni noviteti. :) Ja isto obožavam mirisne svijeće, ove koje si kupila sam pomirisala u DM-u i baš fino mirišu. :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala ti. :) Da, super mirišu, al ova Sandalo di Bali mi je prekrasna i sigurno ću ju ponovno kupiti. :)

      Izbriši
  7. Sjajni noviteti, nek ih bude još više u ovoj godini <3

    OdgovoriIzbriši
  8. welcome :)

    sve naj partybreakeru! :D

    OdgovoriIzbriši
  9. Super noviteti + onaj Antisin sa instagrama ;)

    OdgovoriIzbriši
  10. Predobri noviteti! <3 Vidim, imat ću što čitati kod tebe ove godine. :)

    OdgovoriIzbriši
  11. krasne stvarčice :D
    neka ti je sretna ova nova :D

    OdgovoriIzbriši
  12. Lakići su predivni i jako mi se sviđa ovo Dior sjenilo.

    Sve najbolje u novoj želim tebi i tvojoj obitelji od srca! <3

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Dior sjenilo je divno! :)
      Drago mi je da ti se sviđa.
      Hvala ti i tebi :*

      Izbriši

~ I N S T A G R A M ~