Clarins Beauty Flash Balm


Clarins Beauty Flash Balm je višenamjenski proizvod koji se može koristiti kao maska za lice, kao podloga prije nanošenje pudera ili sam.

Dolazi u pakiranju na tubu, sadržaj tube je boje breskve i srednje guste teksture. Ne ostavlja nikakvu boju na licu, već se prilagodi. Miris je primjetan, svjež i miriše kao kakva krema za lice, ali nestaje nekoliko trenutaka nakon nanošenja.

Ono što ovaj proizvod čini jako zanimljivim je to što kožu čini instant ljepšom, zategnutijom i blistavijom. Ukoliko vam koža izgleda beživotno i sivo, ovaj proizvod čini instant vidljivu razliku nakon nanošenja.

Ako ga želite nanositi kao masku, potrebno ga je nanositi tapkajući (ne utrljavajući) na lice u debljem sloju i ostaviti 10 do 20 minuta na licu. Višak obrisati maramicom i nastaviti s uobičajenom njegom lica. Nije potrebno ispirati.


Ukoliko ga želite koristiti kao podlogu za makeup ili samog, tada se stavlja manja količina na pojedine dijelove lica (ili cijelo), po mogućnosti na one dijelove lica na kojoj su pore izraženije, lagano utapkavajući te nastaviti s nanošenjem pudera ili što god već koristite kao podlogu za makeup. Rezultat je besprijekoran izgled kože, primjetno zategnute pore, a puder se zadržava duže na licu.


Nisam imala nikakve probleme na koži prilikom korištenja Beauty Flash Balma. Pakiranje sadrži 50 ml proizvoda. Cijena je negdje oko 250 kn u parfumerijama.

Jeste isprobali Beauty Flash Balm? Dojmovi?
Maja xx

Broj komentara: 20:

  1. Bas zanimljiv proizvod. Nisam ga do sad probala.

    OdgovoriIzbriši
  2. Imala sam nekoliko puta. Meni je ovo super kao baza za lice, kao maska mi ne radi nešto posebno, ali totalno super proizvod!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Da i meni je još najbolji kao baza. Nije loš kao maska, al je kao baza definitivno bolji.

      Izbriši
  3. Zvuči jako dobro, ide u razmatranje :;)

    OdgovoriIzbriši
  4. Ja sam na trecoj bocici i obozavam ga,najbolji prajmer za zrelu kozu:)

    OdgovoriIzbriši
  5. I meni je naj kao primer iako je cudan nekad, ako se ne stavi puder odmah nego se malo saceka, posli se mrvi po nanosenju :/. Kao maska je ok ali preskup za neki osrednji ucinak hidratacije.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. A možda da probaš laganije nanosit puder priko njega, da ti se ne krpoti?
      Meni se to nije do sad desilo, a nekad bi znala baš čekat da mi se dobro upije prije stavljanja pudera i sve je bilo ok, nema trušenja. Za masku se slažem.

      Izbriši
  6. Jesam, probala sam. mislim da čak negdi u uputama pise da se ne ceka dugo na nanosenje podloge. A dogodilo se mozda 1,2 puta.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Je, piše tako, al meni je čak bilo ok i kad bi malo sačekala. Nema pojma do čega bi moglo bit jer bi on u biti triba bit prilagođen za svaku podlogu koja se nanosi nakon njega. Bitno da se ne događa svaki put. :D

      Izbriši

~ I N S T A G R A M ~