Diorshow Fusion Mono - Meteore 661


Diorshow Fusion Mono sjenila su lansirana u sklopu Diorove limitirane jesenske kolekcije 2013. No, sad su već postala dio stalne postave.
S obzirom da već neko vrijeme vrebam ovakav "tip" sjenila uz Chanel, Armani, Lancome i slične... odlučila sam se za Diorovo u nijansi Meteore zato što mi je nedostajalo diskretno bling bling sjenilo u mojoj kolekciji sjenila koja su uglavnom mat, uz pokoju iznimku onih shimmerastih.


Sjenilo je smješteno u staklenu posudicu težine 6.5 grama te dolazi s malim spužvastim aplikatorom koji vam može poslužiti za nanošenje sjenila preko cijelog kapka ili za eyeliner. Cijena Diorshow Fusion Mono sjenila iznosi oko 220 kn u parfumerijama.

Meteore je nijansa sa zlatno/brončano/bakrenom podlogom koja sadrži puno sitnih glitera. Sama tekstura ovog sjenila je u početku korištenja bila mekana i kremasta na dodir, no međutim s vremenom se ista osuši, sjenilo se stvrdne i postane malo teže za nanošenje te istom pigmentacija postaje slabija, pa na kapcima dobivate zlatno bakreni gliter efekat kojeg možete nositi preko dana, bez brige da će izgledati pretjerano.

Moram napomenuti kako se moje sjenilo odvojilo od posudice i klapa po istoj ukoliko prostresem, a i isto se može i izvaditi. Mislim, da to nije slučaj sa svim nijansama Fusion Mono sjenila, ali s Meteore jest. Moram priznati da je ovo pomalo iznenađujuće i neočekivano za jedan brend kao što je Dior.


Osobno sam bila pomalo razočarana što taj "mekani" osjećaj pod prstima nije ostao malo duže, jer je lakše za korištenje ali sad kad se sjenilo malo posušilo također lijepo i efektno izgleda na kapcima. Sad uglavnom prije nanošenja Meteore-a nanosim neko drugo sjenilo kao podlogu i natapkam sintetičkim kistom preko istog malo Meteore sjenila da istakne diskretno oči. Sjenilo mi izdrži na kapcima cijeli dan (oko 6 do 8 sati) bez nakupljanja u pregibu kapka.


Na slici niže možete vidjeti kako sjenilo izgleda nanešeno u dva jača sloja, jer je u jednom sloju ostavlja uglavnom sjajne čestice. Inače, po želji može se nanositi suhim (za diskretan izgled) ili mokrim kistom (za intenzivniji izgled).


Da li ste isprobali neko od Diorshow Fusion Mono sjenila? Kako vam se sviđa Meteore nijansa?
Maja xx

Broj komentara: 15:

  1. Predivno izgleda na koži, ali žalosno da se tako osušilo...znam da ekipa zna stavljati sasušene MAC Paint Potove ili gel eyelinere u mikrovalnu na par sekundi da se opuste, možda bi to i ovome pomoglo...doduše za tu cijenu se ne bi baš trebala morati zezati s time :/

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Da, nijansa je stvarno predivna i šteta šta se posušilo, ali srića pa je i dalje divno. Iskreno, strah bi me bilo stavit u mikrovalnu. :D

      Izbriši
  2. bas lipa boja, a inace nisam toliko obracala paznju na njega, tek sad mi se puno vise sviđa ;). ja imam cosmic i zadovoljna sam iako meni svako sjenilo pomalo malo sklizne s kapka u vanjske kantune jer ocito imam masnije vjeđe, a lina sam za bazu. za divno cudo, ovo sjenilo mi se nije odvojilo od stakla niti je premekano, bas je savrseno. kazem to zato jer su mi chanelova illusion d'ombre totalna misterija jer nakon nekog vremena (cca 3 miseca), promine svoj kemijski sastav :/? u svakom slucaju, jedno mi se osusilo rekordno brzo i kad ga idem stavit s cetkicom, mrvi se (mirifique), illusoire se odvojilo od stakla i stisnia i kao da je posta pressed verzija sebe :oo: ali je jednako super na kapcima, fatal je premekano i prst upadne skoro do pola kad ga idem uzet ali zato je vision koje najmanje koristim i savrseno ( a mozda je i u tome tajna XD). i iz tog razloga, nisam kupila neka le i sad mi je zaj :).

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Meni su sve nijanse divne iz ove linije, al Meteore i Cosmic su mi wow. Probaj stavit mat sjenilo prije nanošenja Cosmica u nekoj neutralnoj boji da ti ne sklizne ili barem da ti kasnije sklizne. :D
      Da i Chanelova neka letaju po posudici :D Valjda je do formule u pojedinim nijansama. Ma bitno je da ono dobro izgleda na kapcima, bez obzira na konzistenciju kakva bude na kraju od njih :D

      Izbriši
  3. Predivno je! Šteta što te nije oduševilo.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Sjenilo mi je i dalje super, samo eto nažalost te male "tehnikalije" su zakazale. :D
      Al bitno da je i dalje lipo na kapcima. :D

      Izbriši
  4. Nijansa je odlična. Imala sam i Chanelove verzije tih sjenila, pa sam kupila i MAybelline i Loreal. Evo neki dan sam kupila Bourjois jako sličnu nijansu ovoj.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Slažem se, nijansa je prekrasna. Chanelovo nisan koristila do sad, al imam ih nekoliko na listi želja. :D
      Bourjois moram isprobat uskoro, al boje koje želim su redovito isprobane ili prodane gdje god naletim.

      Izbriši
  5. Uh, jako padam na ovakvu vrstu senki, jedino što bi za te pare trebalo da je i tehnički savršeno odrađeno.

    OdgovoriIzbriši

~ I N S T A G R A M ~