Burberry Brit Rhythm EDT

Burberry Brit, taj prepoznatljivi bež baloner kariranog uzorka dobio je svoju rock nasljednicu u kožnoj jakni, istog kariranog uzorka skrivenog u unutrašnjosti. 



Posljednji novitet Burberrya - Brit Rhythm zadržao je dašak prepoznatljivosti prvijenca koji je pretočen u veselog, iskričavog nasljednika zanimljivog naziva - Rhythm.


Volim kad me mirisi iznenade, kad u moru sličnih proljetno/ljetnih, cvjetno-voćno-citrusnih mirisa naletim na osvježenje, na nešto neočekivano, kao što mi se to dogodilo s Brit Rhythm mirisom.


Znate kad na prvi njuh osjetite citrusne i svježe note u mirisu na osnovu kojih već pretpostavite kako bih se miris mogao razvijati na koži i vrlo vjerojatno jako kratko trajati? Burberry Brit Rhythm je tu napravio neočekivani zaokret i umjesto da je nakon početnog citrusnog adrenalina relativno brzo nestao s moje kože on je postao ženstven, puderast, nježan, delikatan - smiren.

Od one početne adrenalinste vrckavosti, zaista nisam očekivala ovakav rasplet. Nešto sasvim novo - napokon! Oduševljenju nema kraja, jer se na tržištu našao jedan od posebnijih mirisa koji će savršeno pristajati u dnevnim, pa čak i večernjim varijantama nadolezećeg godišnjeg doba.


Zanimljivo je što Brit Rhythym sadrži mirisne elemente koji se češće koriste u muškim mirisima (lavanda, citrusi, sandalovina, vetiver) ali je blend svih sastojaka zaista savršeno izbalansiran i na mojoj koži nikako ne odaje dojam muškog mirisa.


Trajnost me je također oduševila, iako se radi o toaletnoj vodi ima impresivnu trajnost od oko 8 sati na mojoj koži. Miris je slabije aure, što je i za očekivati od svježih i "čistih" mirisa, ali je tu, osjetite ga povremeno svakim pomakom tijela, ruku ili kose - ovisno gdje je nanesen.


Bočica je pravi odraz Burberrya kao benda - jednostavna i elegantna, koja zaista krije pravo malo iznenađenje pretočeno u nježnu boju pudera. Savjetujem obavezno isprobati prije kupnje - više puta. :)

*proizvod ustupljen na recenziranje

Da li ste isprobali novi Brit Rhythm? Dojmovi? Ako niste, planirate li? :)
Maja xx

Broj komentara: 12:

  1. Evo napokon jedna recenzija parfema otkad sam počela komentirati po blogovima. ( 7 dana otprilike). Ovako stari Burberry Brit sam imala i toliko mi je bio dobar da sam ga svima poklanjala, muškima muški , zenskama ženski itd. Ovaj obavezno idem probati i ako mi je dobar kupujem.... Pozdrav

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. :D Ovaj nije kao originalni, svježiji je i nije jak. Ali osjeti se sličnost s originalom u jednom trenutku. Ali svakako je zanimljiv i vrijedi ga isprobati. :)

      Izbriši
  2. Uh sviđa mi se stara verzija, verujem da je i ova podjednako moćna!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. :) Nadam se da će ti se i ovaj svidjeti, iako intenzitetom nisu jednaki, original je ipak original. Ali ovaj je svakako poseban. Barem meni. :)

      Izbriši
  3. Sviđa mi se, brit mi je isto drag, beat mi je jos drazi, body he diskutabilan iako ga imam čak u 3 verzije XD. svaka cast burberry na novitetu :).
    cekajuci Lveb magnoliju.... :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Meni je Beat isto najdraži od navedenih, iako mi je lip i Rose Gold. Meni se Rhythm baš posebno svidija, odskače od ostalih. Čekam i ja magnoliju. :)

      Izbriši
  4. Tako si ga dobro opisala da jedva čekam da ga i sama pošnjofam...

    OdgovoriIzbriši
  5. Meni se nazalost nije dopao kao niti jedan Burberry mirisni novitet jos od Body mirisa. On je ionako samo kopija Burberry Brit Sheer-a i od tada, za mene, ovoj mirisnoj kuci ide nizbrdo. Samo se nadam da nece postati trash kao sto je to Gucci postao :/
    Ja cijenim njihove originalne uratke; London, Burberry Women i klasicni Brit pa cak i Touch (Beat me nikada nije dojmio). Ne znam zbog cega respektabilni brendovi jure da upadnu u utrku konzumerizma jer je to samo obrnuto proporcionalno kvalitetu.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Meni Body nije sjeo nikako, moja koža ga nikako ne voli, iako mi je limitirana Rose verzija prekrasna. Slažem se s tvojom zadnjom rečenicom i zaista ne znam što bi na to rekla i zašto to brendovi rade. :/

      Izbriši
  6. Čini se odličan. :) Super je što se može nositi tijekom cijeloga dana.

    OdgovoriIzbriši

~ I N S T A G R A M ~