Garnier micelarna otopina (Micellar Cleansing Water)

Micelarne otopine su mi postale obavezan proizvod kada je u pitanju odstranjivanje šminke s lica. Prije su to bili dvofazni odstranjivači, a sad preferiram micelarne jer su mi ugodnije na koži. Nakon nekoliko isprobanih micelarnih različitih brendova, posljednja koju sam kupila je od Garniera. Dolazi u količini od 400 ml i cijenom od 39,90 kn u DM-u (za ostale drogerije nisam sigurna da li drže).


Garnier micelarna mi se svidjela jer poprilično dobro skida makeup s lica, ali ukoliko imam nešto jači makeup na očima koji uključuje sjenilo, nekoliko slojeva maskare i gel liner onda treba duže vremena, kao i puno veća količina same micelarne da bi makeup uklonila upotpunosti. Inače, makeup s očiju skidam na način da natopim blaznice s micelarnom, držim nekoliko sekundi na očima i lagano tapkajući "otapam" makeup s očiju. Ne trljam okoloočno područje s blaznicom jer to dovodi do rastezanja kože, a naposljetku i prijevremenom stvaranju bora. Potrošim poprilično veliku količinu Garnier micelarne za uklanjanje kompletnog (teškog) makeupa s očiju  i iz tog razloga se jako brzo troši, dok je za ostatak lica potrebno puno manje


Garnier micelarna ima pomalo nespretan otvor pa ukoliko ne prislonite cijelu blaznicu na isti, postoji mogućnost razlijevanja po vanjskom dijelu boce. 


Nisam primjetila crvenilo, iritacije niti zatezanje kože nakon korištenja micelarne dapače, ostavlja ugodan osjećaj na koži nakon korištenja. Gotovo je bez mirisa, a srećom ni gorak okus pa se bez problema može koristiti i za skidanje ruža s usana. 

SASTAV:

Jeste isprobali Garnier micelarnu? Koje proizvode vi koristite za uklanjanje šminke?
Maja xx

Broj komentara: 19:

  1. Nisam isprobala Garnierovu, ali je planiram kupiti čim potrošim zalihe L'Orealove Skin Perfection micelarne jer mi se ova Garnierova čini primamljivom s obzirom na omjer cijene i količine. Sastojci su gotovo identični (razlikuju se jedino u poretku sastojaka, ako se ne varam), a Garnier je u vlasništvu L'Oreala. Inače sam poprilično zadovoljna s L'Orealovom Skin Perfection micelarnom. Zanima me kako bi usporedila skidanje makeupa Garnierovom i L'Orealovom micelarnom. Skida li Garnierova makeup na očima lošije ili jednako kao L'Orealova micelarna?

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Pa iskreno po skidanju su tu negdje, al mi se čini da je Garnierova ipak malo bolje odgovara mojoj koži, pogotovo oko očiju. Svakako bi se prije odlučila za Garnier, sad kad sam obe probala. :)

      Izbriši
  2. Ukoliko je lagana šminka u pitanju, skidam bebećim vlažnim maramicama, pa perem lice Vichy gelom i na kraju prebrišem lice tonikom, a ukoliko imam malo više šminke, onda koristim Vichy micelarnu :) Razmišljala sam da kupim ovu, za sad mi nije potrebna, pa ću još malo razmisliti :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Davno sam koristila Vichy micelarnu i bila mi je dobra. Garnierova je skroz ok s obzirom na cijenu i količinu. :)

      Izbriši
  3. Mogla bih ju probati nakon što potrošim njihovo mlijeko za skidanje šminke. :)

    OdgovoriIzbriši
  4. Nisam probala, ali nisam baš zadovoljna pročitanim, tj. voljela bih da bolje skida tešku šminku.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Da, volila bi i ja da je malo "brža" i efikasnija u tome.

      Izbriši
  5. Ja se nikako nisam našla sa micelarnima, dok se ne umijem nije to to :) Tereza

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ja volim skidat s njima makeup, pogotovo s očiju. Al obavezno ide pranje lica nakon. Nema šanse da bi ja to sve ostavila na licu. :D

      Izbriši
  6. čim se rješim zaliha, kupujem ovu :D
    imam još jednu i po bocu mlijeka, uz to i tonik, i l'orealovu micelarnu... jedva čekam da to sve potrošim, mrzim zalihe i nered u kupaoni :P

    OdgovoriIzbriši
  7. Hahhahah o pričaj mi. Tako je i kod mene. :D

    OdgovoriIzbriši
  8. Hmmm, mogla bi isprobati ovu micelarnu. MIslila sam kako osim Bioderme necu kupovati druge micelarne jedno duze vrijeme (nakon debakla sa L'Orealovom) no mozda i isprobam ovu Garnier.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Meni je čak ova od Garniera malo bolja od L'orealove. Al nekako najviše preferiram onu od Bioderme dječju. Volim isprobati nove, al mi je Bioderma i dalje najdraža.

      Izbriši
  9. Meni ova micelarna nikako ne odgovara. :/ Srećom, više je pozitivnih reakcija kod devojaka nego negativnih. :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Žao mi je što ti ne odgovara, ja sam zaista prezadovoljna.

      Izbriši
  10. užasna mi je, ne čisti apsolutno ništa. potrošim 3 blazinice da očistim puder za kojeg smatram da ga nemam puno na licu. i nakon toga još idem čistiti s biobazinim mlijeko i tek onda se očisti. stvarno bih svim curama preporučila biobazino mlijeko za skidanje makeupa, savršenstvo, skida puder i nakon što mislite da ste s nekakvim micelarnim očistile lice. beke micelarno su zakon fakat očiste lice, ali ova garnierova je nula. p

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Nažalost ne odgovara svima sve. Meni je micelarna jako dobra, toliko da sam uzela još jedno pakiranje. Iako moran priznat da su mi se mlijeka pokazala uistinu puno efikasnija kod skidanja makeupa, ali preferiram vodenaste teksture prilikom skidanja makeupa, pogotovo na očima. Ima ih i boljih naravno, ali s obzirom na cijenu i količinu, mislim da je i više nego ok.

      Izbriši
  11. Ja imam Loreal micelarnu i odlicna mi je,a cim nju potrosim uzimam Garnier jer je veca kolicina a slicna cena.

    OdgovoriIzbriši

~ I N S T A G R A M ~