S-he Stylezone: Lipstick magic colors #137, long-lasting lipgloss i nail polish quick dry #329

Negdje oko Božića od DM-a sam dobila nekoliko S-he proizvoda na testiranje. Danas vam pišem dojmove o dugotrajnom sjajilu za usne, brzosušećem laku za nokte i ružu magičnih boja. Koliko su opravdali svoj naziv, pročitajte u nastavku.

S-he Stylezone lipstick magic colors #137
Ruž je smještan u kvadratno, plastično i bijelo pakiranje prepoznatiljivo za S-he Stylezone pakiranje ruževa. Nijansa 137 je crvenkasta nijansa ublažena laganim bakrenim podtonom. Miris ruža je pomalo intenzivan i podsjeća na  miris "starinske šminke", koji nestaje nekoliko trenutaka nakon nanošenja. Lijepo klizi na usnama, ne prelijeva, ugodan je, ne isušuje, ne ističe suhe dijelove i sedefastog je završetka. Trajnost je oko 2 i pol sata, kada počinje lagano blijediti i ravnomjerno nestajati s usana. Cijena ruža je 21,90 kn u DM drogerijama.



S-he Stylezone Long-lasting lipgloss
Nažalost ne znam koja je nijansa ovog sjajila, na pakiranju nigdje ne piše, a nisam bila sigurna da li bi brojevi s naljepnice koja je stajala zaljepljena preko polovice sjajila bili vjerodostojni, pa se nadam da će vam slike donekle pomoći u potrazi.
Dakle, radi se o dugotrajnom sjajilu za usne, na ruci izgleda dosta tamno, dok je na usnama puno svijetliji, što će te i vidjeti na slici ispod.
Sjajilo ima puno sitnih, raznobojnih šljokica koje se srećom ne osjete na usnama. Miris je blag i pomalo slatkast kad se miriše direktno u ambalažu, dok se na usnama miris ne osjeti.
Aplikator je poprilično kratak ali je iz tog razloga i precizan. Jedna aplikacija je dovoljna za umjereno nanošenje na cijele usne. Trajnost je oko 2 sata, bez konzumacije jela i pića. Sviđa mi se što je sjajilo ugodno na usnama i hidratantno. Cijena je 24,90 kn/8 ml u DM drogerijama.



S-he Stylezone Nail polish Quick Dry #329
Lak u nijansi 329 je kombinacija crvene i boje cigle sa jedva primjetnim, sitnim shimmerom. S obzirom da je lak rijetke teksture, dva sloja su dovoljna za potpuno prekrivanje. Četkica je precizna, tanka i duga. Lak se brzo suši na noktima, ostavljajući sjajni završetak. Trajnost na mojim noktima je oko 3 dana, bez nadlaka, kada mi se počeo skidati s vrhova noktiju.
Cijena laka je 19,90 kn/10 ml u DM drogerijama.


*proizvodi ustupljeni na recenziranje

Da li ste isprobali do sad S-he stylezone proizvode? Dojmovi i preporuke dobrodošli! :)
Maja xx

Broj komentara: 14:

  1. Ruž mi se sviđa no moram priznati da nikad ne obraćam pozornost na She dekorativu. :D

    OdgovoriIzbriši
  2. Ruž ti super stoji! :D A lakove njihove nikako ne volim... :/

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala! :D
      Imala sam do sad jedan lak i boja mi je ludilo, al mi se odlipija poklopac. Ovi iz posta mi je dobar. :D

      Izbriši
  3. imam njihov bijeli lak koji je pri kraju dok se čep skida pa jedva otvorimlak kako treba

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Da, imam i je jednu zelenkasto-sivu nijansu i isto mi se odlipija odma. Ovi mi je dobar šta sam dobila. E, sad samo nisam sigurna, al mislin su ovi noviji pa su malo bolji po tom pitanju.

      Izbriši
  4. Jao, danas sam te otkrila kao blogera, super si mi i sad mi zao da nemam vremena iscitati cijeli blog pogotovo onaj dio o parfemima jer njih preferiram od cijeloukupnog kozmetickog sadrzaja, super si- bas mi je drago da sam te otkrila... Veliki pozdrav

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Draga Snježana, puno ti hvala na divnom komentaru <3
      Drago mi je da se nalazimo u istim guštima, onim mirisnim :)
      Veliki pozdrav i tebi! :D

      Izbriši
  5. ne izgledaju loše ovi tvoji crvendaći, ali nova s-he ambalaža mi djeluje skroz socijalno i to me strašno odbija... iako sam nekidan ipak ćopila jedan lakić ;)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala! Da, moram se složit da nije baš najkvalitetnija ambalaža, al za tu cijenu je valjda prihvatljiva. :D

      Izbriši

~ I N S T A G R A M ~