Maybelline Color Tattoo sjenila - 30 Always Green & 70 Metallic Pomegranate


Prije godinu i pol dana sam prvi put pisala o Color Tattoo sjenilima koje sam u to vrijeme posjedovala. Više o tome u OVOM postu. Do danas se moja kolekcija povećela za još dva člana, koja sam vam željela pokazati.


Radi se o nijansama 30 Always Green i 70 Metallic Pomegranate. Always Green nažalost nije dostupan u HR, svoj primjerak sam naručila preko eBaya, dok se Metallic Pomegranate može kupiti u svim drogerijama u HR po cijeni od 39,90 kn. Ili on line npr. OVDJE.

S obzirom da sam o ovim sjenilima već sve napisala u starom postu, danas se samo mogu složiti s prethodno napisanim i još jednom nadodati kako su ovo definitivno jedna od kvalitetnijih, trajnijih i prekrasnih sjenila koja u potpunosti opravdavaju svoju cijenu i količinu. Na vama je samo da odaberete željenu nijansu (ako možete ostati na jednoj :D)

Primjetiti će te na slikama niže, kako je Always Green više mat jer je teksturom više suh od Metallic Pomegranate nijanse koja je više metalik, ali se obje nijanse lijepo nanose na kapke i traju tokom čitavog dana. 





Da li vi imate svoj primjerak Maybelline Color Tattoo sjenila? Koja nijansa(e) vam je favorit?
Maja xx

Broj komentara: 20:

  1. S permanent taupe popunjavam obrve,a imam jos tri komada,njih slabije koristim :D svida mi se pomegranate, njega cu isprobati iduci put :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. To sam već vidjela/čula/čitala kod nekoliko cura da popunjavaju obrve s tom nijansom. :)
      Metallic Pomegranate je predivna nijansa, svakako ju isprobaj. ;)

      Izbriši
  2. Imam li kojeg??? Ja sam definitivno pretjerala s varijacijama na temu ;)

    OdgovoriIzbriši
  3. Nikako da si nabavim jednog, ali sigurno hoću...

    OdgovoriIzbriši
  4. Ovaj zeleni mi izgleda odlično :) Moj favorit je on and on bronze

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. :)
      Stalno kružim oko On and on bronze, ali mi zaista ne treba. Divna nijansa, univerzalna i vjerojatno neću imat mira dok ju ne kupim. Kao i preostale nijanse, osim možda ljubičaste koja je najmanje pigmentirana. :D

      Izbriši
  5. liti mi je super onaj tirkizni, a sad mi je odličan onaj roskasti (zaboravih ime!)... :D

    OdgovoriIzbriši
  6. Super izgledaju! Ja nemam još niti jedan primjerak. Morat ću u nabavku. :D

    OdgovoriIzbriši
  7. taj zelenko je prekrasan *.*
    nemam nijedno njihovo sjenilo, mislim da tako i ostane jer ovo što imam ne budem potrošila mažući se idućih trideset godina svaki dan ;)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Virujen ti. :D Al ova ti mogu biti ka baza sjenilima u kamenu. :D Eto izlike.

      Izbriši
  8. Imam samo Taupe, a na WL su mi ono crno, 70 i 35, a želim i ova mat koja se ne mogu kupit kod nas. Baš si me podsjetila da pogledam gdje se mogu naručit.

    OdgovoriIzbriši
  9. Posjedujem cak cetiri komada :D on and on bronze, onaj tirkizni ne znam mu naziv - mislim da nije ovaj koji si ti stavila, metallic pomegranate i rose gold. Najcesce ovaj broncani stavljam jer je stvarno odlican, ali sve ih volim, nesto najbolje sto sam kupila u zadnjih god dana :) Svidja mi se taj zeleni kod tebe, za ljeto super!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Slažem se! Odlični su. Dobro kažeš za zeleni. :)

      Izbriši

~ I N S T A G R A M ~