Nuxe - Reve de Miel krema za ruke i nokte

Već dugi niz godina se borim sa suhoćom na rukama do te mjere da mi ruke ispucaju i stvore se male krvave ranice. U toku dana jako često perem ruke, a zima, grijani prostori te vjetar također naprave svoje i to se dodatno odražava na moju kožu ruku. 


S obzirom da sam isprobala mnogo krema za ruke, među rijetkima su one koje mogu ispuniti moja očekivanja iz tog razloga sam uvijek u potrazi za novim. 

Kod kreme za ruke mi je bitno da se brzo upije, da ne ostavlja masni trag na koži i da ima ugodan miris koji se neće promijeniti u dodiru s mojom kožom nakon što ju nanesem. 

Nuxe Reve de Miel kremu za ruke sam koristila prošlu zimu i bila sam prezadovoljna, jer je ispunila moja očekivanja. Negdje oko Badnjaka, Nuxe me je ugodno iznenadio s novim pakiranjem Reve de Miele kreme za ruke. 


Krema je srednje guste ali bogate teksture. Količinski je potrebno zaista malo za cijele ruke, jer se prilikom korištenja lijepo razmaže. Kroz nekoliko trenutaka nakon nanošenja se upije u kožu i ne stvara mi onaj osjećaj kao da mi "sjedi" na koži. Ruke su glatke na dodir i nakon što ih operem. 

Divno miriše, obogaćena je karite maslacem, arganovim uljem i medom bagrema i meni osobno ta kombinacija mirisa nije intenzivna, dapače ugodna je. S obzirom da su mišljenja podijeljena kad je miris ove kreme u pitanju, preporučam da svakako pomirišete tester prije kupnje. 

Krema je osim za kožu ruku, pogodna i za jačanje noktiju te kožicu oko noktiju, koju mi trenutno omekša. Što se tiče jačanja noktiju, tu nažalost ne mogu reći da li mi je pomogla, jer inače nemam problema s tim. 
Nakon nekoliko dana stalnog korištenja Nuxe Reve de Miel kreme za ruke, trenutno stanje kože na rukama mi je u redu i nemam više potrebu da ju koristim toliko često, već isključivo prema potrebi - navečer, uglavnom prije spavanja kako bi mi intenzivnije obnovila i hiratizirala kožu na rukama.


Pakiranje sadrži 75 ml proizvoda, a cijena je oko 90 kn u odabranim ljekarnama ili on line OVDJEOVDJE  ili OVDJE. Rok trajanje je 12 mjeseci od otvaranja, a s obzirom da ju količinski treba jako malo, trajati će zaista dugo. 

*proizvod ustupljen na recenziranje

Jeste isprobali Reve de Miel kremu za ruke? Dojmovi? 
Maja xx

Broj komentara: 14:

  1. Ma Nuxe kao brand je odličan! Uopće ne sumnjam da i krema spada u tu kategoriju :)

    OdgovoriIzbriši
  2. Odgovori
    1. Nadam se da ćeš biti jednako zadovoljna kao i ja. :)

      Izbriši
  3. Nisam isprobala, ali me zanima jos otkad su strane blogerice recenzirale. :) super mi je sto su ruke glatke na dodir i kad ih operes!

    OdgovoriIzbriši
  4. Odgovori
    1. Ne mogu vjerovat da Nuxe nigdje kod vas nema. Baš mi je žao.

      Izbriši
  5. samo da napomenem da još ništa od nuxa probala nisam, shame on me :(

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ma ne mogu virovat. Preporučam da kreneš s ovom kremom. :)

      Izbriši
  6. Imam i obozavam. :) Prekrasna krema ciji efekt traje i nakon pranja ruku, a to mi je glavno mjerilo kad je u pitanju krema za ruke. Ako nakon pranja ne vape za ponovnim mazanjem znaci da krema djeluje zaista, a ne samo da zamasti gornji sloj koze...
    Ja inace kupujem nuxe pa tako i ovu kremu na feelunique-u jer relativno cesto budu popusti i/ili razni kodovi. Ovu kremu sam kupovala puno puta, cesce za poklone nego sebi jer se zaista sporo trosi, i placala sam ju od 50 do 60 kn sto je lijepa usteda u odnosu na 90 kn koliko kosta u ljekarnama.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Da, slažem se upravo je takva i baš ju volim zbog toga.
      Slažem se za Feel, znala je biti akcija 1+1 gratis. Svakako se isplati sačekati takve akcije.

      Izbriši
  7. Trenutno koristim ovu kremu i odlična mi je. :)

    OdgovoriIzbriši

~ I N S T A G R A M ~