Rođendanska lista želja

Ovaj mjesec slavim rođendan, točnije 18.03. i htjela sam s vama podijeliti svoju rođendansku listu želja. Inače, te liste jako rijetko objavljujem, sad sam napravila iznimku jer sam radi sebe htjela imati sve na jednom mjestu na blogu. To su sve stvari koje već neko vrijeme želim, neke ću sigurno skinut s WL do slijedećeg rođendana, a neke će mislim ostat tu duže - puno duže. :D Našlo se tu svega i svačega, a najviše ruževa i mirisa. Pa krenimo.


S obzirom da volim pilinge i maske za lice, nisam se mogla odlučiti za jedan, pa sam na listu stavila tri brenda Alpha - H, Caudalie i Trilogy. Trilogy sam već isprobala i oduševljena sam, ali kako volim istraživati nove proizvode našao se tu hvaljeni Alpha - H i Caudalie.


Mislim da je Nuxe - Reve de Miel jedini proizvod iz Nuxe -a kojeg još nisam isprobala, a da to već jako dugo vremena želim. Uvijek nađem nešto drugo što mi je bitnije i njega uvijek ostavima za "drugi put". Ali nadam se da ću to uskoro ispraviti.


Nikad dosta ruževa :D Ovo su tri favorita koja želim od MAC ruževa, s lijeva na desno: Russian red, Heroine i Flat out fabulous.


Slike Urban Decay i Nars ruža je čisto figurativno, jer se još nisam odlučila koju nijansu želim kupiti.

Tom Ford ruževi me strašno privlače, pakiranje izgleda savršeno, ali još ne znam koju bih nijansu odabrala. 

Obožavam Burberry print, osim ruževa željela bih isprobati rumenila i sjenila koja su također jako puno hvaljena, ali sam još neodlučina s kojom nijansom krenuti. 


Već sam vam pokazivala na Facebooku-u kako izgleda nijansa YSL - Forbidden Burgundy ruža, prekrasna boja u još prekrasnijem pakiranju. YSL Youth Liberator puder je trenutni hit među stranim blogericama i nadam se da ću ga isprobati kad 100% budem sigurna u nijansu koju želim, mislim se između BD50 i B40. Inače, nijanse se razlikuju od YSL Touch Eclat pudera kojeg imam, tako da sam još neodlučna. 


Obožavam Clarins limitirana izdanja, a palete za lice su mi nešto savršeno. Posjedujem za sad jednu, ali bi ih rado imala sve. I to za ukras. :D Predivne su i ne mogu izdvojiti koja mi je ljepša. 


Chanel Illusion d'Ombre su sjenila koja želim od kad su izašla na tržište, ali iz nekog razloga ih uvijek preskočim. Čitam podijeljenja mišljenja o njima, a još ni sama nisam sigurna za kupnju. Ali svakako bih voljela isprobati barem jedno, da mogu osobno donijeti zaključak o kvaliteti. 


Trudila sam se ne pretjerati s mirisima, ali bilo je uistinu teško odlučiti se samo za osam. :)
S lijeva na desno: Trussardi - My Name, Fendi - Fan di Fendi Extreme, Chanel les Exclusifs - Coromandel, Montale - Sweet Oriental Dream.


Lancome - Tresor Lumineuse, YSL - Manifesto L'elixir i Chloe - Roses de Chloe


Sisley - Eau de Sisley 3

Jako volim L'erbolario proizvode za njegu tijela i znam da sam vam ostala dužna recenziju gela za tuširanje i kreme za tijelo iz Papavero linije. To ću uskoro ispraviti. :) Slijedeća liniju koju svakako želim u svojoj kolekciji je od Argana. S obzirom da se radi o toplom i gurmanskom mirisu, mislim da će sačekati slijedeću jesen i zimu za kupnju. 

**NEKOZMETIČKA LISTA ŽELJA**

Nakon što sam vam predstavila najuži izbor kozmetičkih favorita, imam nekoliko nekozmetičkih favorita koji su se našli na listi. 


Ne znam da li ste čuli za Herman Design brend koji izrađuje unikatne torbe i narukvice? Ja sam oduševljena s njihovim radom i načinom na koji izrađuju torbe. Na lijevoj slici možete vidjeti torbe kojima se može promijeniti prednja strana. Imaju raznih motiva Van Gogha, Klimta, Fride, kao i svjetskih gradova... pojedine narukvice su ujedno i satovi, jednostavno su posebni i meni osobno savršeni radovi. 


Uz Herman Design, tu su još i Bags by Kristina torbe koje me ostavljaju bez teksta. Bacite svakako pogled na njihovu Facebook stranicu da vidite kakve sve oblike i dimenzije torbi imaju. 



Divni su mi Ženski rokovnici, ali poznajvaći sebe bilo bi mi žao pisati u njima, pa bi vjerojatno stajali za ukras. :) To je jedan od glavnih razloga zašto stalno odgađam kupnju. Možda iduće godine promijenim mišljenje. :D



Do sad nisam isprobala niti jednu Yankee Candle svijeću, ali jesam vosak. Svakako ću morat isprobati jedan od mirisa (ako se ikad odlučim - prijedlozi dobrodošli) :)


Moram posjedovati jedan par Hunter čarapa, po mogućnosti ove u prvom redu, treće s lijeva.


Za kraj sam na listu želja nadodala jedan od DSLR aparata (Canon EOS 600D ili Nikon D3200) ali nisam sigurna još da li mi to uistinu treba. Iako, su slike zaista savršene i čiste s tim fotoaparatima, ne znam da li su vrijedni tih novaca. Mislim, na kraju krajeva, za moje trenutne potrebe cijela mudrost leži u dobrom svjetlu i eventualno u stativu da izbjegnem sjene na slikama, pa mislim da ću prije uložiti u popratnu opremu, a tek onda nekad kasnije u DSLR aparat. Ali na listi želja su dok ne budem 100% sigurna da li je to, to. :)

Došli smo do kraja. Ovo je najkraća moguća lista želja, iako ruku na srce moglo bi se na njoj naći još štošta, ali neću pretjerivati više nego što je potrebno. :D 

Imamo li zajedničkih želja? Očekujte jedno rođendansko darivanje uskoro! ;)
Maja xx

Broj komentara: 28:

  1. navijan za canon 600D ima dosta pozitivnih recenzija na yt. lista zelja nam je slična. meni se od clarinsa sviđa predzadnja paleta, od rokovnika ona dva sa ruzama <3

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. :) Joj ona paleta je divna, mislim da je iz jesensko zimske kolekcije 2012. ako se ne varam. Prekrasna je. I meni se ta dva rokovnika najviše sviđaju. :)

      Izbriši
  2. Ja ti želim da do slijedećeg rođendana, malo po malo skineš sve sa WL :D
    Imamo puno zajedničkih stvari na WL :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala ti draga! <3
      I ja se nadan. Drago mi je da imamo sličan ukus. ;)

      Izbriši
  3. Predivna WL, dobar dio proizvoda i sama želim, a za ALPHA-H piling imaš moje preporuke. ;)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala ti! <3
      I super za preporuke ALPHA-H, penje se na ljestvici. ;)

      Izbriši
  4. Oho! Antiša će morat odrišit dobru kesu za ispunit makar dio ovih želja! :D Šalim se ja, al odlične stvari sve odreda, jedino se ja u parfeme baš ne razumin i taj dio priskačem.
    Nego, i ja ću slavit 18.03., al ne rođendan, nego godišnjicu veze! :P

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hahhaha, morat će odrišit barem za dio. :D
      E, pa čestitam van onda unaprid. :D

      Izbriši
  5. Super ti je ova WL. :) Nadam se da će nešto od navedenog naći svoj put do tebe. :D

    OdgovoriIzbriši
  6. Super ti je WL, sve mi se svida a najvise parfemi, Fendi i Manifesto su mi najbolji s te tvoje liste, a ovaj Chanel uopce ne znam kako mirise, u ponedjeljak trk u parfumeriju sve probat. Meni je L'erborarario tako tako, neke stvari su mi ok, liniju argan nisam probala . Sta se tice sminkica i ostalog vau stvarno prekrasne stvarcice a jos prekrasnija ambalaza.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala! :) Chanel Coromandel je iz ekskluzivne linije i ima ga samo u Chanel store-u na Trgu u sklopu Martimexa. Ako voliš - pačulij, iris, vaniliju onda bi ti se mogao svidjeti. Meni je divan, jer volim mirise gdje se primjeti pačulij. :) Ako voliš nešto svježije i laganije, isprobaj 1932. ;)
      Meni je L'erbolario divan šta se njege kože tijela tiče. Mirisi su neki dosta trajni, ali preferiram losione i gelove za tuširanje.
      Da, ambalaža kod ovih ruževa me još najviše i privlači :D

      Izbriši
  7. istipkala na glupi mob i sve mi nestalo /(%%&$%"#!#$ ?=)/R%$$!
    caudalie piling imam i ok mi je, radije bih da probas enzimatsku masku, ucinak je za mene puno bolji, a pilinga jednako dobrih mozes naci i jeftinije. alpha umivalicu bi i ja kao i sve njihovo sa kiselinama koje su u biti moja jedina prava salica caja ;).
    fof bi i ja isto, a između r.w. i r.r. sam se odlucila za prvi i super je, slican chanelovom novogodisnjem velvetu samo gusci i vise mat, tako duze ostaje na usnama i malo vise isusuje i izostaje onaj luksuzni osjecaj kad ga se nanosi jer ne klizi na usnama nego se one krive u smjerovima u kojima povlacis ruz :D.
    ostalo je sve lipo posebno tf kojeg se cini mi se, necu nikad dokopati :/.
    yc: u prolice ti je naj a child's wish, loves me, loves me not, lilac blossoms, fresh cut roses, a moze proc i honey blossom koji zna bit malo intenzivan (samo vosak sam probala, inace im nije nekad isti intezitet mirisa voska i svijece u staklenkama-bastardz ). za bozic je nesto najlipse sto postoji fireside treats, a slijede je u stopu merry marshmallows i christmas cookie. liti je naj pink sands, beach walk, coastal waters, turquoise sky i legendarna sun and sand na koju ti navodno mirise moj zeljeni bobby brown nikad ga nisam pomirisala beach ;). clean cotton i fluffy towels mogu uvik gorit :). najgore su mi bile garden sweet pea, beach flowers, pink lady slipper i vanilla lime-sve su mi naime ocajno vonjale uglavnom na vosak sa mizernom varijacijom na temu, a jako slabo na izvorni miris koji se cuje kad se otvori poklopac. jos sam ih dosta probala, ko ce ih se sitit svih, ovo su najuopcatljivije svice :P. wl je duga, a sad su mi najnapetije wedding day, lovely kiku, champaca blossom i pink hibiscus s tim da ih nisam nikad pomirisala. navodno su u civiliziranim djelovima svita di ima izbora i puno snizenja, bbw puno bolje od yc.
    l'erbolario argan sam odlucila da mi je previse nutellast iako super njeguje, imam kremu za kupanje i kremu za tilo, a parfem za sada ne bih iako nije iskljuceno da cu ga tit kad zaladi :).
    od parfema ti najvise zelim chanel ekskluzivac :D.
    ove torbe izgledaju predobro. cijena, velicina?
    i zelim ti sretan rođendan unaprid jer sam dementna :D i da od antise dobijes aparat :D!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ajme ža mi je šta ti je sve nestalo, ja bi poludila na tren. :D
      Hvala na preporukama za YC sviće. <3
      Ide i Caudalie enzimatska maska na WL.
      Ja bi od Argana samo gel i kremu za tijelo. Ne bi miris. Je Nutellast, al srića na mojoj koži nije puno.
      Joj i ja bi Coromandel, savršen je. :D
      Torbe su fantazija, a cijene se kreću od nekih 500 kn pa do 1000 :/
      Hahah hvala unaprid. :D

      Izbriši
  8. woooow, koja WL. bome ne bi bilo loše to ostvariti, nadam se da će ići to sve dolje ;)

    OdgovoriIzbriši
  9. Većinu toga i ja želim :) Što se fotića tiče, ovako, ja sam isto razmišljala o Nikon D3200 i Canon EOS600D i na kraju, kad sam zbrojila sve što trebam i tražim i što će me zadovoljiti, odabrala sam Nikon Coolpix L820 i jako mi je drago da jesam jer je duplo jeftiniji, a odličan je. :) Taman ga imam 2 dana :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Tvoj Nikon je isto super. :)
      Ja sam prošle godine uzela Canon A2400 i zadovoljna sam, al sad kao oću nešto bolje, iako mi nije ni on loš, samo mi fali dobro svijetlo. I zato ću kad nabavin svu popratnu opremu razmislit dobro da li mi tribaju ova dva s WL. Jer po svemu za sad, čini mi se da mi i nisu toliko potrebni, iako bi volila super kul čiste i makro slike, mislim da to mogu i s nekim jeftinijim postići. :)

      Izbriši
  10. Jao, već spomenuh da je i meni mart pun rožendana dragih lica i eto tebi je isti dan kad i mom bratu od strica :)
    Nadam se da ćeš ovu wl što pre isprazniti :*

    OdgovoriIzbriši
  11. Odlična WL! I ja bih rado neke proizvode s nje.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala! :)
      I neka nam je sa srićom da što više toga skinemo s nje. :D

      Izbriši

~ I N S T A G R A M ~