DM: "Lijepa, ako to želim!"

DM je u travnju pokrenuo kampanju "Lijepa, ako to želim!" gdje u zamjenu za 10 bodova Svijeta prednosti, svi članovi mogu izabrati jednu od tri knjižice s popustima od 30% na dekorativnu kozmetiku i proizvode za njegu lica.

Svaka knjižica nudi popuste na jedan od tri looka. Prvi look "I prirodno ima sjajan stil" nježnim, pastelnim bojama s blagim ružičastim nijansama omogućiti će da vaše lice zrači proljećem. Drugi look "Boje obasjane uspjehom" nude nešto dramatičnija rješenja i pomoći će vašim adutima da još više dođu do izražaja. Rješenja iz ove knjižice omogućit će vam da pokažete svoju kreativnost  i začinite ju dozom smjelosti i odvažnosti. Za hrabrije večernje istupe i intenzivniji makeup tu je i treći look pod nazivom "Spremna za noći glamoura"
Sve informacije, kao i video sa sva tri looka možete pogledati na ovom linku. Ispod svakog video looka nalazi se link koji vas vodi direktno na pregled knjižice s popustima. 

*****
Na slikama niže možete vidjeti nijanse nekoliko proizvoda koje sam dobila na testiranje. 







Manhattan Lotus Effect - 45Q

*proizvodi ustupljeni na recenziranje

Da li ste već zamijenili 10 bodova za jednu od spomenutih knjižica? Kako vam se sviđa DM kampanja "Lijepa, ako to želim!"?
Maja xx

Broj komentara: 10:

  1. Sviđaju mi se Manhattan lip cream i lakić! :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Nisam neki ljubitelj ovakvih nijansi za usne, ali ova me je oduševila. Samo nije neka velika trajnost na usnama, ali je boja prekrasna. <3 A, lak je savršen, boja kakvu volim.

      Izbriši
  2. Kako ne! Odmah sam sve tri uzela, samo što su u Dubrovniku ostali bez ove najbolje, noćne-glamurozne. :D sad samo čekam početak mjeseca da si plaću isplatim i bacam se u šoping. Kampanja je odlična - knjižice pregenijalne, baš su me obradovali. Pikiram na Manhattan lip cream, Alverde rumenilo, Deborah sjenila i lakove, past će i neka maskara; kompaktni puder i Afrodita Hydra Thermal su već na blogu LOL ;)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ti si pripremila svoju WL :) sviđa mi se! Lip Cream je divan, ova nijansa me je neočekivano osvojila. Nadam se da ćeš uspjeti ugrabit ovu "noćnu" knjižicu. Bacim pogled na post o Afroditi HT. :)

      Izbriši
  3. Mislim da bi mi se jako svidio Manhattan soft mat lip cream. :) Kampanja mi je ok ;)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Lip Cream je stvarno divna proljetno/ljetna nijansa. Svakako pogledaj nijanse kad budeš u mogućnosti. :)

      Izbriši
  4. Manhattan mat lip cream mi izgleda <3... ;)

    OdgovoriIzbriši
  5. Super stvarčice. Lak je baš lijepe boje. :)

    OdgovoriIzbriši

~ I N S T A G R A M ~