Trussardi - My Name EDP


Ako je nekad popularni (danas diskontinuirani) Trussardiev miris - Skin trebao evocirati miris ženske kože, My name je za mene, imaginarna verzija mirisa ženske kože. My Name je topao, puderast, ženstven, romantičan i intiman miris koji u prvi plan stavlja delikatan miris jorgovana, pomiješan s heliotropom i vanilijom čini blend čistog, prozračnog i puderastog mirisa koji u meni budi osjećaj opuštanja i harmonije.  


Kad nanesem My Name na kožu imam osjećaj kao da sam se namazala s najluksuznijom kremom za tijelo, bogatog, toplog i mliječenog mirisa. Kao da sam pojačala prirodan miris (imaginarne) kože.
Miris je nevjerojatno mekan, čist i softiciran, danima ga ne prestajem nositi. Jorgovan je u njemu diskretan i ne vrišti na mojoj koži kao što je to slučaj s Gucci - Guilty mirisom kod kojeg je jorgovan oštar i dominira, My Name je diskretniji, nježniji i delikatniji, jedan od onih mirisa koji nisu intenzivni i prodorni, već suptilini ali i primjetni. Kao prirodan mirisni pečat. 


My name je miris najfinije luksuzne kupke pretočen u bocu parfema. 
On je miris proljetnog jutra, intimne večere, nevinog flerta, suptilnog dodira, bezbrižnog pogleda ... i ime kao takvo mu savršeno pristaje. 

Čep boce se razlikuje ovisno o veličini pakiranja, kod boce od 30 ml čep je proziran, dok je kod pakiranja od 50 i 100 ml čep pomalo retro jer je presvučen mrežicom koja otpušta note mirisa i kao takav može se staviti u ladicu ili ormar s odjećom kako bi ista zamirisala prilikom otvaranja.


Popratna linija za njegu tijela (gel za tuširanje i losion za tijelo) se savršeno nadopunjuju, pružajući mojoj koži hidratantan osjeća i produžuju trajnost mirisa. Više informacija možete pročitati na ovom linku.

My Name je tijekom travnja na popustu u Iris i Douglas parfumerijama, pa je cijena od 50 ml umjesto regularnih 479,00 kn, trenutno snižena na 335,00 kn. 

*proizvod ustupljen na recenziranje

Da li ste isprobali My Name? Dojmovi?
Maja xx

Broj komentara: 17:

  1. Kako si opisala miris, čovjek bi ga odmah kupio na blef bez da i proba. Stvarno sam ga već zamislila kako mirisi, idem ga probati jedan od ovih dana. Nego tu u Italiji svi nešto bruje o privatnom životu mladog Trussardija da mi ni ne dolazi gušt ići probati parfem, jednostavno tu marku uvijek preskačem vjerojatno nezasluženo.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala! :D Drago mi je da sam miris uspjela približiti.
      Nisam čula ništa za Trussardia, ali to te ne bi smjelo omesti da isprobaš miris, naravno ukoliko voliš ovakve mirise. ;)
      Isprobaj i dva prethodnika - Delicate Rose i Donna i javi mi šta misliš ako se sjetiš. ;)

      Izbriši
  2. ovaj miris nisam nikad probala iako bi po opisu bi nesto sto bi imala u svojoj kolekciji

    OdgovoriIzbriši
  3. savršen, savršen, savršen i nikada ga se neću odreći! :D predobra recenzija!

    OdgovoriIzbriši
  4. Ok. Totalno si me zainteresirala! Zna se što ću ja sutra šnjofati ;)

    OdgovoriIzbriši
  5. super mi je to kada ima i Popratna linija za njegu tijela (gel za tuširanje i losion za tijelo)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Joj da, ja to isto volim jer kreme (pogotovo) savršeno mirišu.

      Izbriši
  6. Predobra recenzija! Kakva je krema :D? Vidila sam da je snizen u ogavnom iris/douglasu... :/ meni dosta baca na dir kenzo indigo, a njega imam jos malo.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala ti! <3
      Krema je divna i sa parfemom čini savršenu (trajniju) kombinaciju. Indigo je na meni više svjež i puderast, nema onu mliječnu - vanilastu notu koju My Name ima.

      Izbriši
  7. Bočica mi je predobra. Trussardi nisam nikad imala,šta ja znam,uvijek su bili nekako slabi na mojoj koži ali isprobat ću ga svakako.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Da, divna je bočica isprobaj ga svakako, ima dobru trajnost, ali ne sad baš jaku auru. :)

      Izbriši
  8. Meni je nekako jak udeo cveca i izgkeda da nisam potrefila da se slaze sa mojom ukusom.ali nosi neku notu skupocenog parfema.ako je beko zainteresovan.nek se javi

    OdgovoriIzbriši

~ I N S T A G R A M ~