Lancome Rouge In love #379N Rose Sulfureuse


Lancome Rouge in Love ruževi za usne dolaze u čvrstom, metalik pakiranju koje je naizgled manje i masivnije od ambalaža za ruževe na koje sam inače navikla. No, neka vas to ne prevari jer Rouge in Love sadrži količinu od 4,2 ml kao i većina ruževa na tržištu. Ono što me najviše privuklo kod ovog ruža je boja. Volim ruževe boje vina, tamno crvene, tamno ljubičaste i slične, pa je ova nijansa jednostavno morala postati dio moje kolekcije. 

Rouge in Love ruževi su podijeljeni u tri skupine. Slovom M (Jolis Matins) su označene nijanse ruževa koje su lagane i nosive tokom jutra, slovom B (Boudoir Time) su označene nijanse koje primjetno istaknu usne, a opet nisu prenapadne i kao takve su idealne za popodnevni odlazak na kavu, dok su sa slovom N (Tonight is my Night) označene intenzivnije nijanse prigodne za večernje izlaske. S obzirom da preferiram intenzivne i duboke nijanse, moj izbor je u skupini N, 379N Rose Sulfureuse

Lancome Rouge in Love Rose Sulfureuse je iznimno hidratantan i pigmentiran ruž koji ostavlja intenzivnu boju u jednom nanosu, ukoliko se natapka na usne izgleda kao da je boja usana prirodno naglašena. Iako je ruž poprilično hidratantan i sjajan kad se nanese, kroz nekoliko minuta taj se sjaj izgubi, ali su usne i dalje hidratizirane. Ne uvlači se u sitne linije na usnama, niti ih ističe. 
Sviđa mi se što ruž ne isušuje usne, dapače jako je ugodan. S obzirom da se ovdje ne radi o mat teksturi ruža, moram priznati da je Rouge in Love poprilično trajan na usnama uz umjerenu konzumaciju jela i pića, te ravnomjerno blijedi na usnama ostavljajući ih lagano obojanima i nakon 5 sati od nanošenja.  Miris ruža je lagan i cvjetni, ali brzo nestane kad se nanese na usne. Cijena ruža je oko 210,00 kn u parfumerijama. 





Da li ste isprobali Lancome Rouge in Love ruževe za usne? Dojmovi?
Maja xx

Broj komentara: 8:

  1. Super je nijansa! Sviđa mi se 5-6 ruževa iz te linije, nemam još nijedan doduše ali sigurno ću jednom upiknuti koji, mogla bih baš ovaj! :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Super je ruž po svemu, vjerujem da nećeš pogriješiti. :) Ova nijansa bi ti sigurno dobro pristajala. :)

      Izbriši
  2. Divan! Imam neke Lancome ruževe i baš sam zadovoljna njima, sve koje imam su kremasti i hidratantni.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Slažem se! Imam još jedan (crno pakiranje) isto je divan. :)

      Izbriši
  3. nisam isprobala, ali lajkam ovu tvoju boju :)

    OdgovoriIzbriši

~ I N S T A G R A M ~