New In #15


Ponovno je vrijeme za novi New In post! Kupila sam nekoliko stvari koje sam dugo željela, dok sam neke dobila, pa krenimo. Na slici poviše se nalazi Guerlain La Petite Robe Noire svjetlucavi losion za tijelo, koji je u biti nastavak moje kolekcije "male crne haljinice". Volim ovaj miris, a losion ostavlja trajan, prekrasan miris kao i osjećaj na koži, čini ju svilenkastom i diskretno svjetluca. 


Givenchy Very Irresistible L'eau en Rose je posljednji Givenchyev novitet koji sam dobila u svrhu recenziranja. Kao i kod prethodnih verzija, mirisna kompozicija se vrti oko ruže, a za detaljniju recenziju će te se morati malo strpiti. :)


Nastavljamo u mirisnom tonu, našao se tu i jedan muški miris kojeg sam rado nosila prije 10-ak godina i koji mi je uvijek bio divan. Drago mi je da se ponovno našao u mojoj kolekciji, iako je nosiv tokom cijele godine, mislim da će za mene biti najbolji u jesen i zimu. Radi se o Joop Homme. Jeste ga probali?


Moj omiljeni puder već zadnjih godinu dana je Shiseidov tekući puder, a do kraja ovog mjeseca se uz kupnju pudera dobije i veliki plavi ručnik za plažu (isprike, nije na slici) i mini krema za sunčanje po sniženoj cijeni od 200,00 kn u Iris/Douglas parfumerijama.


Također, nisam propustila priliku isprobati Clinique CC kremu u pakiranjima od 15 ml po cijeni od 70 kn, kao i Clinique kremu za lice SPF30 od 30 ml, po istoj cijeni ako se ne varam.


 Avene maska mi je dugo na listi želja, a ovaj mjesec sam naletjela na Avene promociju, pa sam uz kremu dobila malo pakiranje Avene termalne koju već dugo koristim i odlična mi je. U manjoj kutijici se nalazi tester Avene pilinga kojeg ću zbog praktičnosti ponijeti sa sobom na more.


Nisam bila u mogućnosti prisustvovati Dr. Hauschka druženju, ali sam dobila nekoliko proizvoda na testiranje. Više o liniji s ružom možete pročitati OVDJE, a kako je bilo na druženju možete pogledati OVDJE. 


Od Paula's Choice brenda su mi stigla dva proizvoda na testiranje prilagođena mojem tipu i stanju kože. 


Weleda kremu od irisa sam isprobala u vidu testera prošle godine i jako mi se svidjela. U DM- u se trenutno može kupiti dnevna i noćna krema po cijeni dnevne kreme. *Weleda asortiman nije dostupan u svim DM poslovnicama.  


Pripremam se za more pa sam se opskrbila s Baleinim gelom za tuširanje poslije sunčanja, Sun Dance fluidom za tijelo s mirisom kokosa i Le Petit Marseilliais gel za tuširanje s mirisom pamuka i maka.


Guerlain sjenilo u nijansi L'instant D'un reve i jedan od dugo željenih ruževa - Golden Rose u nijansi 120.


I za kraj nekoliko lakova Catrice lak za brzo sušenje laka, Catrice Will You Berry Me je bio poklon uz Gloria Glam časopis, Golden Rose mat lak za nokte u nijansi 07 i Essence u nijansi Do You Speak Love.

To je to za sada. Kako sam spomenula, uskoro idem na more i mislim da će neko vrijeme biti pauza na blogu. Javljat ću vam se s pokojom slikom na Facebooku i Instagramu da ne mislite kako sam vas zaboravila. :) Želim i vama da se odmorite i iskupate. :*

Maja xx 

Broj komentara: 25:

  1. Le petit robe noir miris je odličan a sigurno je i ovaj losion isto tako dobar, miris Joop , sta da ti kažem i ja sam ga koristila prije otprilike 20 godina , kad sam imala 14... Predivna sjećanja me vezu na taj miris i period...sta se tiče Very Irresistibile mirisi mi se nikad nisu sviđali, niti jedan od tih mirisa mi nije bio dobar. Meni je od muških starih bio dobar i Versace dreamer...

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Losion je predivan, ali baš predivan i još ima decentan sjaj, stvarno nešto prekrasno. Drago mi je da ima još ženskih ljubitelja Joop mirisa, baš ga volim nositi. :)
      Versace Dreamer nisam probala, a kako stvari stoje jako teško se dolazi do njega, pogotovo u EDP verziji.

      Izbriši
    2. Zaboravila sam komentirat Givenchy. :D Ne znam jesi probala ovaj, ali ne sliči na Sensual niti original, baš je lipa, lagana ruža s malo hladnijim elementom kakvog ima npr. Electric rose verzija. Volim sve verzija, al ova mi je nekako najdraža. Volim ružu u mirisima, ali rijetko koja je ruža po mom guštu, ova srećom je. :)

      Izbriši
  2. joj baš mi lijepo izgleda i zvuči super Guerlain La Petite Robe Noire svjetlucavi losion za tijelo :) mislim da je ovo najljepša ambalaža kozmetičkog proizvoda koju sam vidjela do sada :)
    voljela bih isprobati nešto od Welede, možda krenem s njihovim pastama za zube :)
    Catrice Will You Berry Me mi se čini kao predivan, totalno moj tip laka :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ne mogu dovoljno nahvaliti losion od Guerlaina, prekrasan je! :) A šljokice su jedva vidljiva, ali daju lijepi sjaj i miris na koži. Da, pakiranje je baš divno. :)
      Weleda mi se sviđa, a ovu kremu čuvam za jesen i jedva čekam da krenem s korištenjem.
      Catrice lak je prekrasan, totalno ljetna boja iako mislin da bi mogao proći i za cijelu godinu, mogla bi napraviti jedan NOTD s njim uskoro. ;)

      Izbriši
  3. Krasni noviteti :D Nadam se da će ti Avene maska biti dobra, meni je super i morat cu je kupit na jesen :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. I ja se nadan da hoće. Još ju nisam otvorila, čekam da barem jednu potrošim. :D

      Izbriši
  4. krasne stvarčice... taj shiseiod puder već neko vrijeme mjerkam, i narafski, uopće mi nije palo na pamet pogledati ga u duty free :(
    lipo se ti nama odmori, a ako uvatiš vrimena javi se za kavicu ;)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Shiseido puder je odličan! :) Drugo pakiranje koristim, što već govori o tome koliko mi se sviđa. :D Oprosti što sam tek sad vidjela komentare na ovaj post, za kavu se javim ako odem dolje slijedeći mjesec! ;)

      Izbriši
  5. Super su ti noviteti!
    Ja nigdje ne mogu naći Le Petit Marseilliais gel za tuširanje s mirisom pamuka i maka, a taj mi je jedini zanimljiv od svih koji su došli kod nas. Al dobro, strpljen, spašen :)))

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ja sam ovaj kupila u DM-u i istina je da ih nema svugdje. Nadam se da ćeš ga uspiti pronaći.

      Izbriši
  6. Zavidim na novitetima, posebno na Guerlanu :D

    OdgovoriIzbriši
  7. DA LI SI CLINIQ KUPILA U IRIS PARFIMERIJI ?

    OdgovoriIzbriši
  8. Moram probati neke od tih proizvoda, a neke već imam i obožavam!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Vjerujem da ih obožavaš, moje preporuke za Shiseido puder i Guerlain sjenilo! :)

      Izbriši
  9. Krasni noviteti! Veselim se recenziji Clinique CC kreme. :)

    OdgovoriIzbriši
  10. Baš me zanima Avene piling :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Avene piling je meni osobno blag, ali lipo izgleda proziran sa rozim kao granulicama ili što su već :D napisat ću nekoliko riječi o njemu kad napišem post za masku.

      Izbriši

~ I N S T A G R A M ~