Noviderm Boreade piling maska za masnu i mješovitu kožu lica


Pilinzi i maske su postali moji uobičajeni proizvodi za njegu kože lica koje koristim minimalno dva puta tjedno, no tokom proljeća i ljeta korištenje povećam i do tri puta, ovisno o "jačini" proizvoda. Posljednji proizvod kojeg sam potrošila u tu svrhu je Noviderm piling maska iz linije Boreade, koja je namjenjena masnoj i mješovitoj koži lica. 
Proizvod dolazi u amblaži na tubu količine 40 ml. Cijena iznosi 109,00 kn, a rok trajanja je 6 mjeseci od otvaranja. Može se kupiti u ljekarnama ili on line putem Formasana web shopa ili na stranicama Ljekarne Coner.

Noviderm Boreade piling maska je napravljena od bijele gline i sadrži gusto raspoređena zrnca koja odlično obavljaju posao eksfolijacije tj. uklanjanje odumrlih stanica kože te dubinski čisti lice. Nanosim ju na više načina; na mokro lice utrljavam piling masku oko jedne minute te potom isperem ukoliko želim na brzinu napraviti piling lica, a nekad masku ostavim 5 minuta na licu da se malo upije i potom ju istrljam kružnim pokretima i isperem. S obzirom da se radi o bijeloj glini ona se neće osušiti na licu i zatezati kako je to običaj s npr. zelenom glinom, već će se lagano upiti u kožu kao krema. Ukoliko mi se dogodi da ostane malo duže od 5 minuta na licu ono postane lagano crveno, no u tom slučaju pojačam njegu kože s dodatnom hidratacijom u vidu seruma i kreme za lice. Piling masku se preporuča koristiti dva puta tjedno. Noviderm Boreade piling maska sadrži AHA kiseline tj. voćne kiseline koje otklanjaju odumrle (rožnate) stanice kože, a nakon korištenja takvih proizvoda kreme/serumi i SPF zaštita puno bolje prodire u kožu. Korištenje kreme sa SPF zaštitom je obavezno prilikom korištenja AHA (voćne), kao i BHA (salicilne) kiselina. 
Rezultat korištenja Noviderm Boreade piling maske za lice je glatka, matirana i blistava koža koja ne zateže. Primijetila sam kako mi piling maska uspije izvući mitesere s nosa, a onih nekoliko što se nađe po licu lagano izvuče na površinu da se mogu lakše istisnuti van. Jako je dobar proizvod i za lice sklono nepravilnostima zbog sastojaka koje sadrži, a o kojima možete više pročitati na OVOM linku. Jako volim ovu masku i mislim da ću ponoviti kupnju na jesen/zimu kada bi i vama preporučila da koristite ovaj proizvod ukoliko se odlučite za kupnju, upravo zbog spomenutih kiselina.





Da li se isprobali nešto od Noviderm brenda? Koje pilinge i maske vi koristite? Prijedlozi su uvijek dobrodošli! :)
Maja xx



Broj komentara: 8:

  1. Stvarno djeluje na mitesere! Odmah bih rado isprobao takav proizvod jer mi je nos baš pun mitesera i nikako ih istjerati od sebe. Eh, blago nama masnokošcima. :(

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Da, izvuče mi one s nosa, a ove što imam po licu lagano "istjera" vani. :D
      Treba često koristiti maske i pilinge kod masne kože, još ako ima mitesera s vremenom se to dovede u normalu. :)

      Izbriši
  2. Nisam još ništa njihovo probala, valjda jer nisam baš nilazila na recenzije njihovih proizvoda... ovo me svakako zaintrigiralo i ako nešto drugo ne uzmem, imat ću na umu za jesen/zimu :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Da, nema ih baš nešto po netu. Imam još dva proizvoda koja čekaju testiranje, navodno su isto dobra. Sad samo trebam dočekati da potrošim trenutne, da mogu njih otvoriti. :D Ova piling maska mi je jako dobra, ukoliko ju uzmeš, nadam se da će i tebi biti.

      Izbriši
  3. nice review:)
    please visit me in free time
    http://mesmerize87.blogspot.com/

    OdgovoriIzbriši
  4. Čini se super. :) Od Noviderma sam isprobala Sérénactiv Hidratantnu umirujuću kremu i bila mi je odlična.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Nisam probala, ali mislim da ju je AddToLove koristila i ponovno kupila, kaže da ju obožava. :D

      Izbriši

~ I N S T A G R A M ~