Oriflame The ONE Colour Impact - Petroleum Shine


Oriflame je prije nekoliko mjeseci lansirao novu liniju proizvoda pod nazivom The ONE koja sadrži više od 30 različitih proizvoda. Više o samoj kolekciji možete pročitati OVDJE.  Dobila sam priliku isprobati nekoliko proizvoda iz spomenute linije, a i vi možete nešto od toga osvojiti ukoliko se do 21.06. uključite u aktualno darivanje na OVOM linku. 
Danas sam vam htjela predstaviti Colour Impact kremasto sjenilo u nijansi Petroleum Shine. Boja ovog sjenila me je odmah oduševila, no da li je i sve ostalo ... pročitajte u nastavku. 

Sjenilo je smješteno u okruglu, plastičnu posudicu količine 4 grama. U aktualnom katalogu je trenutno na sniženju po cijeni od 57,90 kn dok mu je regularna cijena 79 kn. A, osim nijanse Petroleum Shine, dostupno ih je još sedam od svijetlijih prema tamnijim. 
Tekstura sjenila je mekana i lako se nanosi na kapke sintetičkim kistom ili prstima, kako vam je zgodnije. Ne fiksira se odmah na kapke tako da imate vremena za blendanje. Primijetila sam da prilikom blendanja sjenilo gubi na intenzitetu boje, pa se treba ponoviti nanošenje sjenila kako bi povratili intenzitet boje. Trajnost sjenila bez baze je oko sat vremena kada se počne skupljati u pregibu kapka i gubiti na intenzitetu boje, što je zaista velika šteta za ovako divnu nijansu. S bazom traje nešto duže, ali nažlost za mene nedovoljno dugo ukoliko satima moram biti izvan kuće. 






*proizvod ustupljen na recenziranje

Da li ste isprobali nešto iz Oriflame - The ONE linije? Dojmovi?
Maja xx

Broj komentara: 10:

  1. Nijansa je krasna, no nikako ne bih platila visoku punu cijenu za proizvod koji je tako slabe postojanosti.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Da, moram se složiti s tobom. Žao mi je što nije trajnije sjenilo, jer se ne mogu nadiviti ovoj nijansi dovoljno. :D Na smeđe oči je baš divno! :)

      Izbriši
  2. Nijansa je prelijepa pa baš šteta da nije postojanije.

    OdgovoriIzbriši
  3. Ono sto se meni nije svidelo je to sto nakon samo nekih 15dana pocinje "setati" po posudi,tj.sasusilo se. To sam videla u Oriflame centru kada sam otisla uzeti neke druge stvari. Ne znam mozda je to bilo zato sto ga je mnogo zena otvaralo,ali opet,to je bilo samo par dana nakon sto se pojavila kolekcija...sta onda ocekivati za 3meseca :(

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Vjeruj mi to se događa i sa skupljim brendovima, što je stvarno velika šteta. Ima veze sa prečestim otvaranjem, ali zato treba dobro zatvoriti nakon svakog korištenja da se odgodi sušenje što duže. Moj primjerak je još uvijek u redu, a otvoren je više od 15 dana sigurno. :)

      Izbriši
  4. Prekrasna nijansa, sam mi se čini da moj primjerak nije tako pigmentiran :/

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Baš čudno. Čekam recenziju onda, baš me zanima kako kod tebe izgleda. Očito da se konzistencija razlikuje od pakiranja do pakiranja. Možda je tvoj primjerak trajniji od moga. :)

      Izbriši

~ I N S T A G R A M ~