Manhattan - Soft Mat Lipcream 53M


**translate option is at the bottom of this page**

Svijetle nude boje ruževa za usne su kod mene najmanje zastupljenje jer preferiram nositi intenzivne boje, a svijetle nijanse gotovo nikako ne nosim (osim tu i tamo ponekog sjajila) jer nisam pronašla neku koja odgovara mom podtonu kože. Već prilikom testiranja određene (tamnije) nijanse ruža znam koji bi mi odgovarao, dok sa svijetlijim nijansama redovito pogriješim pa sam naposljetku odustala od kupnje istih. U sklopu DM- ove kampanje "Lijepa, ako to želim!" dobila sam Manhattan Soft Mat Lipcream i to u svijetloj nijansi - kombinacija nježno roze i boje breskve. Moram priznati da sam bila skeptična već pri samom pogledu na ambalažu, koja otkriva nijansu proizvoda. Srećom, mišljenje sam promijenila onog trenutka kad sam proizvod nanijela na usne. Boja je nježna i lijepo osvježi lice. Također je dobar izbor kako za dnevni lagani makeup look, tako i za noćne izlaske ukoliko naglasite oči, a želite da su usne gotovo neutralne.

Iako se ne radi o sjajilu, proizvod dolazi u ambalaži koja podsjeća na ambalažu od sjajila. Ima gumeni, mat čep što mi se osobno sviđa jer je mogućnost iskliznuća iz ruke manja, a sam proizvod se nanosi spužvastim aplikatorom koji u jednom nanosu prekriva usne. Radi se o mat ružu, koji se brzo suši i fiksira na usnama. Trajnost mu je oko dva sata na mojim usnama, bez konzumacije jela i pića. Nakon otprilike sat vremena od nanošenja počne se osjetno sušiti na usnama i "zatezati" ih, pa nastalu situaciju obično popravim nanoseći sjajilo da "olakšam" taj efekat. Miris je slatkast, ali nije intenzivan i nestaje ubrzo nakon nanošenja. Ruž ravnomjerno nestaje s usana. Nisam primijetila da mi se uvlači u borice, pretpostavljam zbog toga što imam običaj nanijeti lagani sloj balzama za usne prije korištenja ruževa suhe, mat teksture. Proizvod se može kupiti u DM drogerijama po cijeni od 50- ak kn, a sadrži količinu od 6,5 ml. Rok trajanja je 24 mjeseca od otvaranja. 






*proizvod ustupljen na recenziranje

Da li ste isprobali Manhattan Sof Mat Lipcream? Da li više volite nositi intenzivne ili nude nijanse na usnama?
Maja xx

Broj komentara: 10:

  1. Nisam ga isprobala, a vise volim nositi nude nijanse iako me cesto pukne dan za intenzivnima :D tebi jako lijepo stoji i djeluje kvalitetno!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Da, vidjela sam da su kod tebe obično nude nijanse. :) Čekam post s nekom intenzivnom nijansom! :)
      Hvala! <3

      Izbriši
  2. probala nisam, ali mi izgleda skroz dobro :D
    i ti :*

    OdgovoriIzbriši
  3. Taman moja nude boja. Moram nositi nudeaste stvari za u office, a u privatnom životu preferiram tamnije crvene ili pak in you face narančaste nijanse.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hahhaha in your face! :D I ja takve volim najviše.
      Ova nijansa je baš taman za u office. ;)

      Izbriši
  4. Kao što si već čitala, meni je ovaj ruž jedan od najgorih u kolekciji... vjerovatno je do mene došao dotrajao, kontaminiran i pokvaren. Nemam sreće s drogerijama, nikako.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Da, znam da ti nije odgovarao i zaista ne znam do čega je. Nažalost, sve je moguće od toga što si nabrojala.

      Izbriši
  5. Odlično ti stoji ova nijansa. :) Ja sam poput tebe - nude ruževe rijetko kupujem, ali zato s crvenima nemam problema. :D No u zadnje sam vrijeme odlučila dati priliku nježnijim nijansama pa sam u potrazi za onima koje mi najbolje pristaju.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala ti <3
      Znam da voliš crvene :) možda da isprobaš neku ovakvu nijansu, nježna je, a iznenađujuće lijepo izgleda. :D

      Izbriši

~ I N S T A G R A M ~