KIKO Colour Impact - 04 Rain Smoky Shades (LE Dark Heroine) paleta sjenila + LOTD


*translate option is at the bottom of this page**

Kiko - 04 Rain Smoky Shades paleta sjenila za oči je dio limitirane Dark Heroine kolekcije koja je izašla na jesen 2013. Iako ju je danas malo teže naći za kupiti, svejedno sam vam ju htjela pokazati i napisati svoje dojmove o Kiko sjenilima, a nijanse iz ove palete će se vjerojatno nekada ponoviti u nekoj od nadolazećih kolekcija.
Dakle radi se o kompaktnoj, čvrstoj ambalaži u koju je smješteno ogledalo i šest raznobojnih sjenila. Paleta ne sadrži spužvasti aplikator kao neke palete. Ukupna težina iznosi solidnih 10 grama, što je nekih 1,6 grama po sjenilu. Cijena ove limitirane palete je iznosila 16,90 eura. Kiko proizvodi nisu dostupni u Hrvatskoj, no imaju web trgovinu putem koje možete naručiti proizvode, a nalazi se na ovom linku. Moj primjerak je stigao iz Italije. Hvala Josipi. :*

Svih šest sjenila u paleti su shimmer (sadrže sjajne čestice), vrlo su mekana, lako se nanose i blendaju. Kao takvi, dosta se truse pa prilikom nanošenja na kapak koristim sintetički, plosnati kist s kojim tapkajući nanosim sjenila kako bih smanjila trušenje. Boje su na kapcima poprilično intenzivne, ali da bi se to postiglo mora se nekoliko puta ponovno nanositi  sjenilo, jer pri svakom blendanju intenzitet se lagano izgubi pa ukoliko ga želite pojačati, treba ponavljati nanošenje do željenog intenziteta. Nemam masne kapke i nisam koristila bazu prilikom korištenja Kiko sjenila i izdržala su oko 10-ak sati na kapcima, bez da su se skupljali u pregibu kapka.










Da li ste isprobali Kiko sjenila? A, neke druge Kiko proizvode? 
Maja xx

Broj komentara: 12:

  1. Predivna mi je ova paleta :)
    Imam par Kiko mono sjenila, nešto lakova za nokte i zadovoljna sam njihovim proizvodima

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Drago mi je da ti se paleta sviđa i da si zadovoljna s proizvodima. Imam još jedan tirkizni lak koji mi je odličan, ali svakako ću morat isprobat još neki proizvod.

      Izbriši
  2. Uh sto su lijepe sjene! Kiko mi je platonska ljubav, nadam se da cu i ja imati prilike da isprobam njihovu kozmetiku. I sjajno ti pristaju ove plave nijanse :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Da, baš su lijepe. Držim fige da što prije isprobaš nešto od Kika! :)
      Hvala ti! <3

      Izbriši
  3. kako si lijep look kreirala, svaka čast :)
    paleta mi se baš sviđa, zanimljivo mi je što su stavili više različitih boja, i da se svašta skombinirati :D

    OdgovoriIzbriši
  4. ja se jadna trudim zadržat fokus na bitnom - na lakićima, jer ipak su oni, jel'te, najbitniji... a onda mi bi ubaciš bubu u uho ;)
    baš dobro izgleda paleta, super ti stoje boje :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hahhaha, Kiko ima dobrih proizvoda teško se fokusirat samo na jedan. :D
      Hvala!

      Izbriši
  5. iznenađena sam sa Kiko pigmentacijom..

    OdgovoriIzbriši

~ I N S T A G R A M ~