Maybelline Baby Lips


Prošli mjesec sam prisustvovala predstavljanju popularnih Maybelline Baby Lips hidratantnih balzama za usne, koji su početkom kolovoza stigli u Kozmo i DM drogerije. Dijelić atmosfere s druženja sam u obliku slika prenijela u OVAJ album, pa možete pogledati kako nam je bilo.
 Regularna cijena Baby Lips balzama iznosi 18,90 kn. Trenutno ih u DM-u možete pronaći po akcijskoj cijeni od 13,90 kn, u Bipi im je cijena 16,90 kn dok će te u Kozmu jedan primjerak platiti po punoj cijeni, a drugi dobiti za 45% nižu cijenu.
Baby Lips balzami za usne su dostupni u šest varijanti, od lagano sjajnih usana koje pružaju Mint Fresh (aroma mente i SPF 20), Repair (aroma višnje i badema, te SPF 20) i Hydrate (aroma limuna i bosiljka, te SPF 20) verzije, pa sve do lagano obojanih nijansi poput Pink Punch (ružičasta nijansa obogaćena aromom marakuje), Peach Kiss (nježna nude nijansa, obogaćena aromom breskve) i Cherry Me (lagana crvena nijansa, obogaćena prirodnom aromom višnje).

Isprobala sam sve spomenute nijanse, a favorita sam pronašla u Mint Fresh verziji kod kojeg mi se sviđa hladni efekat na usnama kao i lagani miris mente. Svakako mu u prilog ide činjenica što sadrži zaštitni faktor 20, kao što to također sadrže Repair i Hydrate verzije. Bezbojne nijanse često koristim i kao podlogu za ruž, samo ih natapkam lagano na usne prije nanošenja mat ruža, kako mi isti ne bi isušivao usne. 
Obojane verzije mi se također sviđaju, pogotovo zbog neodoljivog mirisa, a Cherry Me ima divan miris trešnje kojeg stalno mirišem i obožavam. Ostavlja laganu crvenkastu boju, dobar je izbor za one dane kad ne nosim make up na licu, a želim lagano istaknuti prirodnu boju usana.
Ako ga se nanese previše, postoji mogućnost laganog razlijevanja iznad ruba usana, kao i kod Pink Punch verzije. Trenutno stanje usana mi je u redu, pa ne mogu reći konkretno da li su balzami efektni kod obnavljanja usana, ali ono što sam primjetila osim da su mi (bezbojni) dobri kao podloga za ruž, također mi spomenuti balzami duže ostaju na usnama u odnosu na obojane i pružaju potrebnu i dugotrajnu hidrataciju na usnama. 
Vesele boje ambalaže mi se sviđaju, baš prizivaju da ih se skupi sve kao Pokemone. :)

Na slici niže možete pogledati kako sve nijanse izgledaju na koži, dok je na usnama korišten Peach Kiss. 

****
Maybelline slijedeće godine slavi 100 godina postojanja, pa ukoliko već niste svakako pogledajte kako je izgledalo snimanje za katalog/kalendar na OVOM linku, gotov izgled kalendara/kataloga poredan kronološki po mjesecima se nalazi na OVOM linku, a OVDJE možete pogledati kako su izgledali Maybelline proizvodi nekad i kako izgledaju danas. 








*proizvod ustupljen na recenziranje

Jeste isprobali Baby Lips balzame? Koji je vaš favorit? :)
Maja xx

Broj komentara: 12:

  1. Nisam još, ali svakako hoću! Mislim da ću ih nabaviti sve XD, ali nekako me najviše privlači Peach Kiss. Prekrasno izgledaš na ovoj fotografiji!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hahhaha da, krene ta opsesija da ih se mora skupiti sve. :D
      Peach Kiss također divno miriše i lijepu laganu boju ostavlja.
      Hvala ti :blushing: <3

      Izbriši
  2. Obozavam ih! Doduse imam samo Cherry Me, ali sam vise nego zadovoljna, boja je predivna i bas posebna, slazem se sa svim sto si rekla o njemu. Voljela bih probati i Pink Punch i Peach kiss :) a i menta me privlaci, ma sve :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. :D :D Da, Cherry Me savršeno miriše. Stoji na stolu kraj mene i svako malo ga mirišem. :D
      Pink Punch također ima super miris, kao one slatke i sočne žvakače gume. :D

      Izbriši
  3. Nisam jos probala nijedan,ali morat cu,svi su se raspisali o njima i hvale ih!Mislim da ce biti ovaj Cherry me,posto tako dobro mirisi:-)
    Stvarno si lijepa na slici,prekrasna!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Tako mi je žao što nema testera izloženih da se barem ove tri nijanse mogu pomirisati. Cherry Me je divan, vjerujem da će ti se svidjeti, pogotovo ako voliš miris trešnje. :)
      Hvala ti na komplimentu :shy: <3

      Izbriši
  4. Najdraži mi je Peach Kiss, a sviđa mi se i Mint Fresh zbog arome. Uz njih, često koristim i Intense Care.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Mint Fresh ima dosta favorita. :D a, Intense Care nosim sa sobom u torbi.

      Izbriši
  5. nagovorila si me, morat ću probat barem ovaj koji si pokazala ;)

    OdgovoriIzbriši
  6. Moj favorit je definitivno varijanta sa mentom ... jednostavno me kupio miris :).

    OdgovoriIzbriši

~ I N S T A G R A M ~