Kozmetika Afrodita - Hyaluron gel za tuširanje i losion za tijelo



Kozmetika Afrodita odnedavno u ponudi ima nekoliko noviteta; tri gela za tuširanje (kokos, mango i hyaluron) te dva losiona za tijelo (kokos i hyaluron). Više o novitetima možete pročitati OVDJE.

Do sad nisam bila u prilici isprobati Afroditine gelove i losione za tijelo, već samo SPA maslac o kojem sam pisala u ovom postu. Od spomenutih noviteta odlučila sam isprobati Hyaluron liniju. Radi se o iznimno ugodnom, laganom i svježem mirisu koji mi se svidio prilikom prve upotrebe.
Niti jedan od proizvoda ne sadrži parabene, silikone i parafine. Preporučena cijena gela za tuširanje je 12,90 kn za 250 ml, dok cijena za losion iznosi 21,90 kn za istu militražu.

Ukoliko redovito ne hidratiziram kožu ona postane suha i počne se perutati, a naposljetku i svrbiti. Prilikom prve upotrebe Hyaluron gela za tuširanje primijetila sam kako je osjećaj na koži drugačiji nego s ostalim gelovima za tuširanje koje sam koristila, jer s Hyaluronom koža postaje osjetno mekša i svilenkasta već prilikom tuširanja, a ugodan osjećaj ostaje i nakon što gel isperem s kože. S obzirom da mi koža već nakon tuširanja ostaje mekana i hidratizirana, losion ponekad ni ne nanosim jer nemam potrebu. Ukoliko se odlučim nanijeti losion u tom slučaju ga moram nanijeti u jako tankom sloju, zbog prethodno hidratizirane kože kako bi se mogao brzo upiti u kožu, ukoliko pretjeram s nanošenjem losiona nešto duže vremena mu treba da se upije u kožu. S tankim slojem, upija se već prilikom utrljavanja u kožu. Losion ostavlja isti divan, svjež miris kao i gel za tuširanje, samo kod losiona se miris duže zadržava (logično :D). S obzirom da se ne radi o parfemskom losionu za tijelo, ne mogu očekivati da miris traje satima, ali par sati dok navečer nakon tuširanja ne zaspem je meni sasvim dovoljno.
Osobno sam jako zadovoljna s ovim proizvodima ponajviše zbog hidratacije te divnog mirisa, a obnova zaliha sigurno slijedi nakon što sve potrošim.






*proizvod ustupljen na recenziranje

Jeste isprobali Afroditine gelove i losione za tijelo? Dojmovi? Favoriti? Prijedlozi su uvijek dobrodošli! :)
Maja xx

Broj komentara: 10:

  1. Super su mi gelovi i mlijeka od Afrodite i sviđa mi se što stalno izbacuju novitete.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Da i meni su se baš svidjeli. Dobro je što imaju sve veći izbor proizvoda. :)

      Izbriši
  2. Obožavam Afroditu, ne znam kako mi je ovo promaklo. Baš bih volela da kad bi i na mene gel delovao ovako (da ne moram da mažem losion posle), moraću da isprobam. Dosad mi je jedino onaj Jojoba Oil bio dovoljno hidratantan.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ovo su jako rijetke situacije da sam zadovoljna samo s gelom (ulja/gel ulja za tuširanje ne uključujem) isprobaj svakako, novi su proizvodi možda nisu svugdje stigli. Ako ti je mrsko mazat se s losionom na suhu kožu, isprobaj one za ispiranje od Nivee ili Balee koji se koriste na mokru kožu nakon korištenja gela za tuširanje. :)

      Izbriši
  3. Jedva čekam da probam ovu liniju - još nam nije stigla!

    OdgovoriIzbriši
  4. I meni se jako dopada miris ove linije a posto si zadovoljna i hidratacijom, definitivno idu na WL! :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Drago mi je da ti se miris sviđa i nadam se da ćeš biti jednako zadovojlna i s hidratacijom. :)

      Izbriši
  5. Ja ćoravica nisam snimila novu liniju nigdje o.O sutra ću do grada pa se bacam u potragu i za ovim losionom! :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Tko će ih sve uočiti kad ih ima puno na policama. Nova linija je stigla u drogerije, tako da ćeš ju sigurno pronaći. ;)

      Izbriši

~ I N S T A G R A M ~