New In #18



Vrijeme me pošteno gazi zadnjih tjedana pa je i aktivnost na blogu poprilično smanjena. Djeca su krenula u vrtić, pa su odmah uhvatila prehladu, kad je njima prehlada prošla uhvatila je mene. :D
S obzirom da nisam bila aktivna cijeli ovaj tjedan, htjela sam na brzinu objaviti još jedan post s novitetima, te se nadam da ću se uskoro vratiti svojoj uobičajenoj rutini pisanja, barem tri puta tjedno. Da ne duljim, krenimo s novitetima...

Ovog puta nisam propustila popuste u Mulleru i Kozmu pa sam kupila Misslyn i Beauty UK korektore, novi Catrice ruž u nijansi Passion Red i Wet'n'Wild paletu sjenila Walking on Eggshells. 


Iako je Shiseidov Sun Protection puder moj favorit (klik na recenziju) zaželjela sam se malo promjene te sam odlučila isprobati Givenchy Teint Couture puder u nijansi 5. Catrice ima novu jesensku kolekciju, a lak u nijansi Peacock me posebno dojmio svojom nijansom, radi se o laku s crnom bazi i puno raznobojnog shimmera u (kako mu to samo ime govori) bojama pauna. :)


Zaželjela sam se promjene i kod micelarne pa sam umjesto Garnier za probu kupila Corine de Farme micelarnu. Trenutno je u DM- u na sniženju 42 kn za pola litre. Garnierova je inače 40 kn za 400 ml. 


Za probu sam također kupila i Mixinu "vodu za čišćenje" koja je namjenjena za čišćenje beba, kao i za skidanje makeup-a, ali nažalost nisam zadovoljna s ovim proizvodom jer mi ne uklanja efikasno šminku s lica. Za sad mi je još uvijek najbolja micelarna od Garniera. 
Balein losion za tuširanje je ponovljena kupnja. Losion divno miriše, uljni je pa solidno hidratizira kožu. 


U prethodnim new in postovima sam zaboravila spomenuti Trussardi Donnu, koju sam dobila u razmjeni. Divan miris, svjež, cvjetni, idealan za proljeće i ljeto. Početkom mjeseca bila sam na predstavljanju novog Givenchy Dahlia Divin mirisa gdje sam dobila spomenuti miris i crnu pismo torbu koju sam zaboravila poslikati. OVDJE možete pogledati kako nam je bilo na predstavljanju. 


Ovaj mjesec mi je stiglo nekoliko PR noviteta, među njima novi proizvodi iz Afrodite, Hyaluron gel i losion za tijelo koji divno mirišu. Recenzija će biti uskoro, a više o novim proizvodima možete pročitati OVDJE.


Na testiranje su mi stigli lakovi i ruževi iz Oriflame The One kolekcije koji su još uvijek u fazi isprobavanja. Nijanse laka su me oduševile, a o svemu ću pisati u nekom od budućih postova. 


Posljednji novitet za ovaj mjesec je novi puder od Maybelline -a Super Stay Better Skin. Još ga nisam stigla istestirati kako treba, ali uskoro krećem s isprobavanjem. Službene informacije o samom proizvodu možete pročitati na OVOM linku. 


Noviteti su gotovi za ovaj mjesec. :) Da li ste pronašli nešto interesantno u ovom postu? Jeste isprobali nešto od spomenutih proizvoda?
Maja xx

Broj komentara: 10:

  1. baš me zainteresirao ovaj Catrice lak, djeluje posebno lijepo :D
    Afroditine stvari i sama trenutno isprobavam, kao i Maybelline puder :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Catrice lak ima divnu boju, samo mu četkica malo "pleše" pa nije dovoljno precizan kako sam inače navikla. Trajnost je relativno ok, dva dana bez nadlaka i baznog laka. :)

      Izbriši
  2. WnW paleticu mjerkam već duže vrijeme, ali nikako da ju uzmem, prekrasne su mi boje.
    Jesi probala Mixinu micelarnu? Ja ju stalno koristim i odlična mi je, puno bolja od Garnierove.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Boje su divne kod W'nW palete, no međutim voljela bih da su više pigmentirane,trajne su, a i shimmeraste. Pa ako voliš takve, onda se svakako isplati. Podsjećaju me malo na MUA palete sjenila.
      Mixinu nisam probala, ali hoću. Čitala sam pohvale za nju. :)

      Izbriši
  3. nadam se da ćeš biti zadovoljna s corine de farme micelarnom, meni je osjetno bolja od l'orealove koje se još nastojim rješiti ;)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Probala sam ju i za sad mi je još uvijek bolja Garnierova. L'oreal mi je bila ok. Corine De Farme lipo miriše. :D

      Izbriši

~ I N S T A G R A M ~